Derin venöz yetmezlik konusunda tecrübe edinen arkadaşlar yardımcı olur musunuz

aphosis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2009
39
0
arkadaşlar merhaba, benim dvt sonrasında toplardamar kapakçıkların bozulması sonucu venöz yetmezlik oluştu bu durumdan muzdarip olan varsa paylaşsa acaba tecrübelerini bazen doktorlardan çok tecrübe edinmiş insanlar daha yardımcı oluyor birbirmizin halinden anlıyoruz. mesela sorum şu;
siz hangi tür varis çorabı giyiyosunuz diz altı mı kasığa kadar mı? Benim kaçak üst bacakta bu şekilde olup da ne tarz varis çorabı giyiyosunuz paylaşır mısınız? Ayrıca sizde de duşta filan renk değişimi oluyor mu ayakta böyle alacalı alacalı. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba, benim dvt sonrasında toplardamar kapakçıkların bozulması sonucu venöz yetmezlik oluştu bu durumdan muzdarip olan varsa paylaşsa acaba tecrübelerini bazen doktorlardan çok tecrübe edinmiş insanlar daha yardımcı oluyor birbirmizin halinden anlıyoruz. mesela sorum şu;
siz hangi tür varis çorabı giyiyosunuz diz altı mı kasığa kadar mı? Benim kaçak üst bacakta bu şekilde olup da ne tarz varis çorabı giyiyosunuz paylaşır mısınız? Ayrıca sizde de duşta filan renk değişimi oluyor mu ayakta böyle alacalı alacalı. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba. Venöz yetmezlik için ameliyat oldunuz mu acaba? Post un üzerinden baya zaman geçmiş olduğu için bir gelişme var mı merak ettim. Benim tüm kapakçıklar genişlemiş,hem diz arkası hem kasik . Ne agrım ne renk değişimi ne de gözle görünür varisin var. Sadece ergenligimdennberi bacaklarım kalın,ben hep genetik kalın diyorsun maher ciddi kacak varmış. Dr um be kadar kaçağa rağmen nasıl ağrın yok diye şaşırdı hatta. 5.5.mm olması gereken damar 11 olmuş ve sıcakta dahada artıyormuş bu genişlik. Bu by pass ta kullanılan damarı kurtarmak ve kaçağı azaltmak için ameliyat önerdi. Ileride çok problem yaşarsın dedi ama hic varis çorabı falan bahsetmedi. Siz nasıl oldunuz acaba?