derince devlet hastanesinde doğum yapan yok mu? develet mi özel mi ?

PrinceSSss

I'm like a bird
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
1.093
1
106
Kocaeli
evleneli bir yýl oldu ve çocuk düþünmeye baþladýk
kocaeli derincede oturuyorum
evime yuruyerek 5 dk mesafede saðlýk ocagý var ve yuruyerek 15 dk mesafede devlet hastanesi (minibusle 5 dk)
en yakýn özel hastane acýbadem minibusle 25 dk mesafede ve diðer bikaç özel hastanede minibus+yurume mesafesinde 45 dk 1 saat arasý mesafede
henuz daha hamile olmasamda bu konuda düþünmeye baþladým
daha önce yakýn olan devlet hastanesinde bir erkek doktora gittim (bayan doktor yoktu) çok bilgili biri gibi gelmedi zaten genellikle az hastasý olan biri
daha sonra bayan doktor geldiðinde de bayan doktora gittim o da çok sert ve ilgisiz geldi
þimdi yeniden baktým bi kaç tane bayan doktor gelmiþ ama ..

siz ne dersiniz devlet hastanesi yakýn oldugu için benim için buyuk avantaj ama özel de de ilgi çok farklý tabi birde ekonomik yaný var
fikirlerinizi almak istedim

Son düzenleme:
Canım, benim görümcem orda hemşire. Hastane şartlarının ve doktorlarının çok iyi olduğunu söylüyor. Ama bana çok uzak olduğu için tercih etmedim. Devlet hastaneleri biraz ilgisiz oluyor ama tecrübeli ebelerin hepsi de devlette. Doğumda her ne kadar doktorumuzu istesek de şu bir gerçekki iş ebelerde bitiyor. Gidip görmeni tavsiye ederim ben. İnşallah bebeğin gelir en kısa zamanda.

Back
X