- 25 Temmuz 2017
- 72
- 5
- 88
- 34
- Konu Sahibi mochoisle26
-
Gözü kaymamıştır adamın aklı zaten dışarıdadır.Kızlar hep çevreden duyazriz eşini boş bırakma ilgini eksik etme dışarıya kaymasiin gözü diye.ben merak ediyorum böyle yapanlarimiz mutlaka vardır aramızda neler yapıyorsunuz
Kim diyor onu ya çıksın bi ortaya ona iki çift lafım var.Kızlar hep çevreden duyazriz eşini boş bırakma ilgini eksik etme dışarıya kaymasiin gözü diye.ben merak ediyorum böyle yapanlarimiz mutlaka vardır aramızda neler yapıyorsunuz
Olabilir ama mesela ben eşime göre daha soğuk bı yapım var ilgimi belli edemem yapanlar nasıl yapiyo acaba belki bende ogrenirimAklı başka yerlerde olanı 'boş bırakmasan' da yine gözü dışarıda olur.
Evlenmeden önce sizi tanımıyor muydu eşiniz. Konu ney eşiniz siz aldattı mı? Aldattı ve sizi soğukluğunuzu bahane mi etti sizi mi suçlu çıkardı. Nedir konu yani ?Olabilir ama mesela ben eşime göre daha soğuk bı yapım var ilgimi belli edemem yapanlar nasıl yapiyo acaba belki bende ogrenirim
Bilmiyorum belki canı yananlar anlar
Canı yananlar anlar demişsiniz, eşiniz aldattı mı?Olabilir ama mesela ben eşime göre daha soğuk bı yapım var ilgimi belli edemem yapanlar nasıl yapiyo acaba belki bende ogrenirim
Çok sinir bozucu. Kocası ilgilenmeyen o kadar çok kadın var ki. Onların gözü neden dışarıda değil!Evlenmeden önce sizi tanımıyor muydu eşiniz. Konu ney eşiniz siz aldattı mı? Aldattı ve sizi soğukluğunuzu bahane mi etti sizi mi suçlu çıkardı. Nedir konu yani ?
Aldattı kısa bir süre mesajlaşma aşkım canım muhabbeti yok boş muhabbet sadece ikiside hayatlarından bahsetmiş falan filan o beni suçlamadi aksine benim herşeyin tamdı dedi kendi suçunu sonuna kadar kabul edip pişmanlığını gördüm.sorun onun demesi değil ben farkındayım yada benim cevremdekilerde farkında ben çok sewiyorum eşimi fakat çok belli edemiyorum yada cilveli olamıyorum mu denir öyleyimÇok sinir bozucu. Kocası ilgilenmeyen o kadar çok kadın var ki. Onların gözü neden dışarıda değil!
Gözü kaymamıştır adamın aklı zaten dışarıdadır.
Ne yapayım leopar tayt ile gırgır mı yapayım karşısında
Aslında doğru soyluyosunuzIcınde varsa boşta bıraksan yapar doluda
Ben de cilveli değilim hiç aşkımlı canımlı ilişkimiz olmadı. Şimdi aldatılsam hak mı?Aldattı kısa bir süre mesajlaşma aşkım canım muhabbeti yok boş muhabbet sadece ikiside hayatlarından bahsetmiş falan filan o beni suçlamadi aksine benim herşeyin tamdı dedi kendi suçunu sonuna kadar kabul edip pişmanlığını gördüm.sorun onun demesi değil ben farkındayım yada benim cevremdekilerde farkında ben çok sewiyorum eşimi fakat çok belli edemiyorum yada cilveli olamıyorum mu denir öyleyim
O kişiliğe bağlı kesinlikleAslında doğru soyluyosunuz
Böyle bısey yok. O aldatmasın dıye ıcınden gelmedıgı gıbı davranmamalı bır kadın. Ha ıcınde cilve olmayan bır kadında da yalandan cılvelesmek sahte ve ıtıcı durur zaten. Bır psıkologtan dınlemiştim. Bazı bayanlar her zaman esıme guzel gozukeyım aman gözu dısarı kaymasın dıye hergun suslenıp puslenıp makyaj yapıyor ama bu seferde noluyor bır sure sonra kadın yoruluyor dıyor dogruda dıyor.Aldattı kısa bir süre mesajlaşma aşkım canım muhabbeti yok boş muhabbet sadece ikiside hayatlarından bahsetmiş falan filan o beni suçlamadi aksine benim herşeyin tamdı dedi kendi suçunu sonuna kadar kabul edip pişmanlığını gördüm.sorun onun demesi değil ben farkındayım yada benim cevremdekilerde farkında ben çok sewiyorum eşimi fakat çok belli edemiyorum yada cilveli olamıyorum mu denir öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?