Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar derma e ürünleri kullanan oldumu özellikle göz kremlerini merak ediyorum temiz içeriği ile dikkatimi çekti kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa sevinirim :)
bende peelingini aldım yorumları falan çok güzeldi internette.Firma amerikan firması türkiyede bile belli yerlerde satışı varmış reklam için açtığını sanmıyorum arkadaşın başlığı türkiyede pek bilen yok yorum istenmesi bu yüzden
Hangi seridendi ürünleriniz? Bi de beden memnun kalmadınız? Akne falan mı yaptı? Bende yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu markayı memnunum genelde ama purifying oil free nemlendiricisinden hiç memnun kalmadım. Sizin ürünlerinizi merak ettim.
Hangi seridendi ürünleriniz? Bi de beden memnun kalmadınız? Akne falan mı yaptı? Bende yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum bu markayı memnunum genelde ama purifying oil free nemlendiricisinden hiç memnun kalmadım. Sizin ürünlerinizi merak ettim.
Seri ismi olarak hatırlamıyorum.ama benim cildim sivilceli,lekeli.ona göre urün verdiler.maskesi yuzümü pancara cevirdi.nemlendiricisi ve peelinginde de bir numara yoktu.market urunu kullansaymışım fark etmezmiş yani.bir daha da almam.
Seri ismi olarak hatırlamıyorum.ama benim cildim sivilceli,lekeli.ona göre urün verdiler.maskesi yuzümü pancara cevirdi.nemlendiricisi ve peelinginde de bir numara yoktu.market urunu kullansaymışım fark etmezmiş yani.bir daha da almam.
Hmm anladım canım, kırmızı serinin maskesi sanırım. Evet yaramaması kötü olmuş. Bana silikon ve türevleri yaramıyor o yüzden bu marka çok iyi geliyor. Cevap için teşekkür ederim.
Hmm anladım canım, kırmızı serinin maskesi sanırım. Evet yaramaması kötü olmuş. Bana silikon ve türevleri yaramıyor o yüzden bu marka çok iyi geliyor. Cevap için teşekkür ederim.