Sivilceli Ciltler Dermalogica Ürünleri Hakkında

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
sivilceli ve yağlı ciltler için temizleme ürününü kullanıyorum basta fiyatının tuzluluğu sebebiyle (126TL gibi bişi) almak istemedim ama şu an iyiki almışım diyorum çünkü gerçekten yağ oluşumunu kontrol altına alıo yüzüme yağ dökmüşüm gibi parlamıo tavsiye ederim

bide maskeleri de çok güzel testerlarından denedim onlarda 170TL küsür bişi paralı bi zamanımda alcam

Arkadaşlar merhaba ben de gittiğim güzellik uzmanı sayesinde Dermalogica ile tanıştım ve şu ana kadar memnunum Yağlı cildim var ve 2 3 aydır MediBac serisinden Clearing Skin Wash, Overnight Clearing Gel ve Active Moist kullanıyorum İlk etapta benim sivilcelerim arttı özellikle çene ve boyun bölgemde aslında sivilceden ziyade derimin altında yağ tabakaları oluştu Hatta halen daha duranlar var ama yavaş yavaş kuruyorlar

Clearing Skin Wash'tan çok memnunum cildi diğer kullandığım temizleyicilere nazaran çok daha iyi arındırıyor, ferahlatıyor ve yüzde kalan makyaj kalıntılarından güzel bir şekilde arındırıyor

Overnight Clearing Gel i yüzümü tonikledikten sonra(farklı bir markanın tonigini kullanıyorum) uyguluyorum ve Sanırım temizleyiciden sonra en büyük işi bu serum yapıyor Bunun da çok ferah ve cildi temiz hissettiren kokusu ve ince bir yapısı var Sürüldüğü an cildim hemen emiyor

Active Moist'u en son kullanıyorum Seruma nazaran yoğun zaten krem olmasının özelliği burada ama sürdükten sonra cildim yağlı kalıyor sanırım kremin yapısı bu bilemiyorum bu üründen diğer ikisi kadar memnun değilim açıkçası ama birbirini tamamlayan ürün oldukları için aldık bir kere :44::44:

Sonuç olarak benim sivilcelerim gözle görülür şekilde azaldı hormonal değişikliklerden dolayı veya abur cuburu abarttıysam çıkıyor o da 1 2 tane Ama tabii gönül ister ki onlar da çıkmasın

son olarak.dermalogica oil control lotion aldım.Bu losyon yanak ve çenemdeki çıkmam bilmemyen ,ağrılı kızarık aknelerime çok iyi geldi.Resmen küçülttü.ama active moist gibi kurutacak mı onu henüz bilmiyorum.henüz yeni aldım.ama içerisindeki salisilik asit küçük komedonları yok etti.büyük kistik akneleride şimdiden küçülttü.

Merhaba canım. Hala kullanıyor msmusun dermalogia ürünlerini? Ben toz renk açıcısini kullanmaya başladım. Dediğin gb sivilce yaptı.hem de ağrılı ki bu yaşıma kadar böyle bir şey yaşamamıştım.birbuçuk 2 ay kadar oldu.şimdi o şekilde bir durum yok.ama hala çok bir şey görmüş değilim.

Ben de kullanmaya başladım canım. Sen neler yaşadın bu süreçte, fayda gördün mü?

Kullanıyor musun, memnun musun hala canım?

Kullanıyor musun hala canım?

Bende dermalogicanin clearing skin wash 250 ml olan temizleyicisini kullaniyorum guzel bi temizleyici kurutmuyor oil control lotionuda kullancaktim ama krem seklinde oldugu icin vazgectim serum seklinde olan urunleri tercih ediyorum cunku ust uste krem surunce cildi yaglandiriyor krem olarak sadece gunes kremi kullaniyorum serum olarakda gun icinde hem sakinlik verip cildi yatistiran hemde kizarikliga lekelere iyi gelen skin ceuticals pyhto coreective geceleyinde akneye iyi gelen ve yine izlere iyi gelen skin ceuticals blemish+age defensa kullaniyorum oneririm sizede

Peki bu serum kullanımınıbiraz anlatir mısın?

Peki bu serum kullanımınıbiraz anlatir mısın?
Serum dedigim krem degildi onun sıvı formu mesela nemlendirici krem yerine ben pyhto corrective kullaniyorum hem krem gibi yaglandirmiyor hemde daha hafif aksamlarida asit bilesimli blemish+age defensa kullaniyorum o da hem akne gecirme olusumunu engelleme hemde izler icin etkili

Lekelerinden kurtuldun mu pek8? Ben de onunla uğraşıyorum.

Lekelerinden kurtuldun mu pek8? Ben de onunla uğraşıyorum.
Benim kalici eskiden kalma lekem yok akne ciktigi zaman onlardan kalan oluyor tek tük onlarin izlerinin daha hizli gecmesine yardimci oluyor kalici izlerin varsa üründe onemli ama tedavi yontemleri daha etkili benim kalici izlerim vardi melano out diye bi tedavi yontemi vardi kremlerle yapilan cildi komple soyan onu yaptirdim yaptiranlar arasinda en cok bana iyi geldi ondan beri kalici bi izim yok

2-3 ayda bi de dermapen yaptiririm hucre yenilenmesi sagladigi icin hemde agir bi yontem degil onun ustune kullanilan urunler daha iyi emiliyor

Ay ne şanslısiınnn

Merhabalar..
Ben Pure Light SPF 30 kullanıyorum ve sıcak havalarda oldukça yağlanan bir cilde sahip olduğum için, bana nemlendirmesi yeterli geldi. Genel anlamda memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…