• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derman sizde dediler geldik

Ya benimde sinirlenince ellerim titriyor. Birde asiri sekilde sinirlenirsem sesimde titriyor konusamiyorum adeta. Benim neyim var acaba kizlar? Sinir hastasi miyim ki

Kendimi sevmediğim doğru. Güçlü rolüne o kadar kaptırdım ki her şeyi tek yapmaya tek olmaya zayıf yönümü gördüklerinde sanki bir şey diyecekler gibi geliyor giremiyorum ortamlara.

osho'nun mu bu? 1 hafta... Denemekte fayda var
ben faydasını görüyorum çok rahatlatıcı bişey bi zaman sonra değişiklik olduğunu göreceksin

ayrica ya celal ya gaviy de cok etkili olur en az 40 gun devam et
canım bu sorununu insanlarla iletişim kurarak aşabilirsin. insan yalnız kalınca ve kalabalık ortamlarda bulunmayınca ister istemez çekingenlik heyecan oluyor. bana da oluyor fakat hem Allah ın isimlerinden okuyorum hemde işim gereği insanlarla iletişimde oluyorum bu yüzden şimdi eskisine göre daha az. bence sende öyle yap Allah ın isimlerinden "ya Nur" 256 adet ve "ya Munsavvir" 336 adet hergün oku ve Allah a dua et "Allah ım hayırlısıyla bu heyacanımı yenmeme ve başarılı olmama yardım et" diye bunu alışkanlık haline getirirsen sende bir zaman sonra değişiklikleri farkedeceksin.

Back
X