Dermanımdan çalıyor bu dünya

Neva92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
192
460
53
32
Öncelikle merhaba, burayı takip edeli cok oluyor ama kendi konumu açmayı ilk defa düşündüm. Derdim hayatıma hayırlı bir kişinin teşrif etmemesi. 27 yaşındayım öğretmenim burda diyenler olabilir okumuş kızsın koca derdine mi düştün, hayır. Uzun zamandir sevilmedim aşk neydi unuttum etrafımda 2 3 kelime edecegin bekar arkadaşım kalmadi diyebilirim. Hepten bosluga düştüm. Tahtını yapiyor insan mesleğine kadar uğraşıyor da bahtını yapamıyor bunu anladim. Uzun boyluyum 172cm, karşıma gelenler de genelde benden kisa oluyor. Ailenin en buyuk çocuğuyum herkes benden guzel bir yuva kurmami bekliyor ama olmayınca olmuyor. Cevrem de var arkadaslarim da birilerini oneriyor görücü usulune de karsi degilim ama ı ıh olmuyor. Duaya düştüm her gun dua ediyorum ama bilmiyorum. Ister istemez aldigim 3 5 parca ceyiz esyasi var onlari görüp icerliyorum benim gibi olan arkadaşlarım bana destek verin nolur.

Takıntı haline gelince olacağı varsa da olmuyor bence. Ayrıca daha yaşınız genç. Ben düşünüyorum da 26 yaşında mezun olucam tam kendi paramı kazanayım gezeyim keyfime göre yaşayayım dediğim zamanda evliliği düşünmezdim her halde.
Not: bunu sevgilim olduğu halde söylüyorum. Birlikte yaşıyoruz evet ama evlilik gözümü korkutmuyor değil.

Dert edipte sıkma canını rabbim hayırlı insanları hayırlı zaman da çıkarır karşına inşAllah Hoppa

Ya birde şeye sevin bekarsın kaynana derdin yok. Koca derdin yok kavga lar küslükler yok kayınbaba elti melti derdin yok keyfini çıkar bu günlerin dert etme boşver gelir vakti nasılsa...

Ne güzel mesleğinizde var gezin turlara katılın hayatınızı yaşayın bekarken bende evlenmeyi isterdim ah evlensem de sevilsem iki ruhum okşansa isterdim. Evlendim sevildim ruhum okşandı sonra bekarken ne kadar da çok şeyi kaçırdıgımı fark ettim evliyken keyfine göre hareket edemiyorsun birazcık tadını çıkar hayırlı bir kısmette evlenirsin gençsiniz daha

27 yaşındasınız, mesleğinizi elinize almışsınız biraz gezin dünyayı görün, paranızı doyasıya bi harcayın. Evlilik için stres yapmak için çok erken yaştasınız. Zaten günümüzde okul bitti iş bulduk ettik düzeni oturttuk diyene kadar yaş 30 oluyor, o yaşlarda evleniliyor. Gençliğinizin tadını çıkarın😊

27 yaşındasınız, mesleğinizi elinize almışsınız biraz gezin dünyayı görün, paranızı doyasıya bi harcayın. Evlilik için stres yapmak için çok erken yaştasınız. Zaten günümüzde okul bitti iş bulduk ettik düzeni oturttuk diyene kadar yaş 30 oluyor, o yaşlarda evleniliyor. Gençliğinizin tadını çıkarın😊
Kesinlikleee yapacagim yorum

Dur daha 32 yaşındaki ablaların var sırada. Şaka bir yana benzer çok konu var. Millet nasıl yapıyorsa 24-25 de evlenmiş oluyor. Evlenmemiş kişiler azınlıkta onlar da genç kızları tercih ediyor, bazıları da yabancıları. Geriye de pek kimse kalmıyor zaten.

Bence de bir şeyi olsun diye çok kafaya takınca veya oldurmaya çalıştıkça asla olmuyor. Başka konulara yönelin bence. Kısmetiniz sizi zaten bulur vakti zamanı gelince. Kişisel gelişime, tatillere filan katılın. Hayatınızın tadını çıkarın. Hoppa

Kiz ne varmiş yaşinda hic üzülme çok gençsin.Karsına aşık olacağin biri elbet çıkacak zamani gelmemiş daha.Ne güzel mesleğin de var hiç acele etme.Allah gönlüne göre versin

Çok düşününce ya da olsun deyince olmuyor böyle şeyler. Kendinizi meşgul ve sosyal tutun. Bulacağı varsa sizi de bulacaktır bir yerden aşk, sevgi, merak etmeyin.

Boyum uzun oldugu icin genelde kisalar karsima çıkıyor o yuzden o detayi verdim :) 6 senedir ogretmenim hemen atanip hemen goreve başladım birileri olmuyor degil oluyor ama ya evet iste bu dedigim kimse olmadı bi de benim beceriksizligimmis gibi lanse ediliyor ona cok üzülüyorum. Okulun en küçüğüyüm herkesler evli bu da rahatsiz edici :D nasibe inanan biriyim sosyal yonum cok fazla ama goren kaciyo mu nedir anlamadim :D gezip tozdugum da çok oturup beklemiyorum ama olmayınca olmuyor kaynana derdim yok ama sevilmiyorum, evim esim yok bunlarin eksikliği de doldurulmuyor

Canım aynı yaşta sayılırız kaç yıllık sevgilim var sözdü nişandı bu sene evlenelim dedik onda da korona çıktı. Kim bilirdi. Kaderin önüne geçemiyorsun sen planlar yaparken hayat bir şekilde akışını buluyor. Şimdi bana da seneye bırak diyenler oluyor e seneye neler olacak belli mi yok. Uzun soluklu plan yapmamak lazım. Sen şipşak evleneceksin belki ben plan yaptığımla kalıcam. kısmetin açık olsun canım.

Bende 28 yasindayim ve evlendim bosandim belki sende evlenseydin başına böyle birşey gelebilirdi. Diyeceğim o ki hayirlisini dile Allah'tan eğer olmuyorsa vardır bir bildiği olacaksa zaten sen istemesen de olur

Ne güzel bekarsiniz; kendinizden baska kimseye karsi sorumlulugunuz yok, kendi paranizi da kazaniyorsnuz. Hayatinizi yasamak icin birini beklemeyin. Kendinizi gelistirin, kitap okuyun, kurslara seminerlere gidin, tatil yapin ülkemizi ve dünyayi gezin. Hayatinizi bekleyerek öylesine degil, simdiden ve dolu dolu yasayin….

Olay yerinden bildiriyorum arkadaşım, evlilik çok da öyle gözde büyütülecek bir şey değil.
Nasip olur bir gün evlenirsin, bekar zamanlarının tadını çıkar.

Back
X