Lekeler, Çiller Dermapen in verdiği sonuç

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avsn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Avsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
2
0
1
30
Merhaba, yüzümde sivilce izleri ve minik minik lekeler vardı. Bir arkadaşım ısrarla dermapen yap dedi ve dün gidip yaptım. Bu sabah uyandığımda kızarıklık ve leke kaldığını görüyorum. Gözüme büyük bir leke gibi geliyor yeni yaptığım için mi öyle gözüküyor yoksa hasar mı aldı. Ve kaç günde iyileşir. Lütfen yardımcı olun. Resim de atacağım şimdi.
2243686

Moral bozmalnistemem ama benim çok az sivilce izim vardı hatta herkes bir şey yok sen takıntı yapmışsın diyordu dermapen yaptırdıktan sonra cildin çok kötü oldu

Moral bozmalnistemem ama benim çok az sivilce izim vardı hatta herkes bir şey yok sen takıntı yapmışsın diyordu dermapen yaptırdıktan sonra cildin çok kötü oldu
😭 Peki sonra çözüm buldunuz mu?

Merhaba, yüzümde sivilce izleri ve minik minik lekeler vardı. Bir arkadaşım ısrarla dermapen yap dedi ve dün gidip yaptım. Bu sabah uyandığımda kızarıklık ve leke kaldığını görüyorum. Gözüme büyük bir leke gibi geliyor yeni yaptığım için mi öyle gözüküyor yoksa hasar mı aldı. Ve kaç günde iyileşir. Lütfen yardımcı olun. Resim de atacağım şimdi. Eki Görüntüle 2243686

Merhaba, bende bir yerle anlaştım ve ödememi de yaptım ancak henüz başlamadım seanslara. Şimdi bir arkadaşım da çok kızarıklık oluyor dediği için vazgeçmiş iptal etmiş paketini. Kendisi öğretmen işe gidemem o şekilde dedi. Ben de çalışıyorum korkmaya başladım. Çok da problemli değil cildim biraz sivilce izi var ve gözenek sıkılaştırma için istiyorum daha çok. Siz hangi gün yaptırdınız? Vazgeçme aşamasındayım adeta bende korkmaya başladım. Kaç günde geçti, şu an cilt durumunuz nasıl acaba? :(

3 seans dermapen yaptırdım evet eskisinden kötü oldu malesef .kabullerin altından yemi cilt değil kabuktan kalma laker kalıyor. Ama cildin durumuna göre değişir .benim cildim kuru ve çok narin .şimdi de lazeri araştırıyor doktorum hangisi uygun olursa artık denicem .limanı yakmış durumdayım 😢

Bu görüntü oluşuyor dermapendeki amaç zaten cildi vitaminlerle besleytip yenilemek çoğu arkadaşımbuşekilde izlerinden kurtulmuştu ama Altın İğne şuan daha çok tutuluyo kaliteli biyerde yaptırılırsa sonuç güzel oluyor yani en azından benim gördüğüm bu.

Merhaba, yüzümde sivilce izleri ve minik minik lekeler vardı. Bir arkadaşım ısrarla dermapen yap dedi ve dün gidip yaptım. Bu sabah uyandığımda kızarıklık ve leke kaldığını görüyorum. Gözüme büyük bir leke gibi geliyor yeni yaptığım için mi öyle gözüküyor yoksa hasar mı aldı. Ve kaç günde iyileşir. Lütfen yardımcı olun. Resim de atacağım şimdi. Eki Görüntüle 2243686
Geçmiş olsun ben de çarşamba yaptırdım göz kenarımda leke vardı şimdi daha da koyulaştı bıyık bölgemde bir şey yoktu daha çok koyulaştı:( geçti mi sizin?

Ben usta öğretici uzm. Estetisyenim Kendim dahil olmak üzere bir çok kişi DermaPenn uygulaması yapıyorum. Önemli olan bu işlemlerde güneş koruyucu sürmeden Dışarıya çıkmamak daha fazla lekelenme olur mutlaka seçtiğiniz yeri titizlikle seçin işlem sırasında DermaPenn ile cildinize hangi serumun yedirildiğinden emin olun Derma Penn sonrası uyulması gereken kurallara mutlaka uyulursa Belirli bir seanstan sonra gerçekten bebek gibi bir cildiniz oluyor

Back
X