Lekeler, Çiller Dermapen

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
30
Selam arkadaşlar benim bir arkadasim yüzümdeki sivilce çukurları icin dermapen önerdi kendiside yapmisti ben cesaret edemedim bir süre sonra lazer epilasyon icin güzellik merkezine gittim bu seferde doktor yüzümü görünce niye dermapen yapmiyorsun dedi.Yaza yakın düğünüm var yaptirmak istiyorum arastirdim biraz ama güzellik salonunda drgil bir dermapen kliniğinden randevu aldim oraya da gidip fikir alicam.
Aranızda yapan var mı memnunmusunuz??
Benim cildim cok hassas korkuyorum sonradan toparlanamaz diye.

Selam ben yaptiriyorum 3 seans oldu bi zararini gormedim henuz diycektim ama bugunku randevuma doktorum gelemedigi icin hemsire kiz yapti saat 2'de yaptirdim ama yuzum hala kizarik bayagi. Kiz pata küte yapti en son " kör oldum yeter" dedim de öyle birakti. Yani umarim su yuzumdeki kizariklik ve igne izleri gider acikcasi cok tedirginim su an. Problemli bi cildim yoktu sadece alnimda mercimek buyuklugunde sivilce izi vardi ( sıktığım için o da). Yaptircaksan doktora yaptir derim baskasinin eline verme cildini :)

Selam ben yaptiriyorum 3 seans oldu bi zararini gormedim henuz diycektim ama bugunku randevuma doktorum gelemedigi icin hemsire kiz yapti saat 2'de yaptirdim ama yuzum hala kizarik bayagi. Kiz pata küte yapti en son " kör oldum yeter" dedim de öyle birakti. Yani umarim su yuzumdeki kizariklik ve igne izleri gider acikcasi cok tedirginim su an. Problemli bi cildim yoktu sadece alnimda mercimek buyuklugunde sivilce izi vardi ( sıktığım için o da). Yaptircaksan doktora yaptir derim baskasinin eline verme cildini :)
Merhabalar, işlem acılı mı? Ne kadar acı hissediyorsunuz?

Önceden bu konu hakkında yorum yapmıştım.22 Ağustos 2016 da başlamışım şimdi eski yorumlarıma bakınca.Yüzüm sivilceli ve sivilce izleriyle doluydu.Fondöten sürdüğümde bademli dondurma gibi hep pütür pütürdü suratım.Canıma tak edince araştırmaya başladım ne geçirir diye somon dna dermapen tedavisini gördüm.Sonra birkaç güzellik merkezine gittim görüşmeye ama ödemeyi önden istiyorlardı.Mesela 10 seans ödemesini sözleşme imzalayıp başlıyorsun ödemeye.E sonuçta yüz memnun kalmam bir şey olur diye pek sıcak bakmadım.Sonra başka birini buldum kişisel çalışan biri.Sözleşme falan yapmadı seans gittikçe ödedim.İlk seansım 22 ağustosta arkadaşımla birlikte gittim.suratım kıpkırmızı çıktım acı hissettim fakat regl dönemlerinizde dehşet acı oluyor zaten yapmıyoralr fakat ben hazırlıksız yakalanmışım canım cok yanmıştı.Surat kıpkırmızı çıktım ilk seanstan insanların garip bakışları dışında bir sorun yoktu.Eve geldim doktorun verdiği kremler falan var yüzü rahatlatmak için onları kullandım.2 3 güne kızarıklık geçti ve yüüzüm soyulmaya başladı.
4. gün falan dışarı cıkmıstım ondan öncesindede cıkabilirsiniz de ben evde kalabilecğeim günlere ayarlayıp gidiyordum.3-4 haftada bir oluyor zaten seanslar.Toplam 8 seans gitmm gerekiyordu fakat 5-6 seans gidebildim.Sonrasında iş hayatına atılınca okulla birlikte ara vermek zorunda kaldım.Ama şuanda yüzüm çok iyi eskisine göre.sivilcede nadir çıkıyor.fakat birkaç seans daha ihtiyacım var.
dermapen kesinlikle yaptırmanızı tavsiye ederim.gerçekten mucizevi bir şey.bana dermapen yapan kadında suan güzellik merkezine geçmiş nişantaşında.tekrar ona gitmeyi düşünüyorum fakat şuan burun estetiği ameliyatım olacağı için haftaya yaza doğru artık giderim.
bu arada tavsiyem yaza doğru giderim dedim de yazın yaptırmayın yaptıracaksınız seansınızı akşama alın essin hava , evdende cıkmayın güneş çok acıtıyor yani ben bir de krem sürmeden çıktım ölüyordum az kalsın acıdan :D koşa koşa eczane buldum orda sürdümde dindi acısı.
evde dinlenebileceğiniz 2*3 günü seçin.seansınızı akşama alın.mümkünse hava kararmışken çünkü kıpkırmızı oluyosunuz
takmıyosanız tabi o durumu siz bilirsiniz.güneşten uzak durun birkaç gün . kremlerinizi kesinilikle sürün aksatmayın.acı yok yenilik var.

Back
X