• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Dermaroller Azelderm

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

canan777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
44
4
38
Antalya
Merhaba arkadaşlar. Dermarollerdan sonra azelderm krem kullanan varmı ? Yüzümde küçük çukurlar var ve azelderm cilt yenileyici bir krem daha önce doktorum vermişti ama rollerdan sonra hiç kullanmadım acaba etkisi hızlandırır mı ? Roller dan sonra aslında hiç bir ürün kullanmıyorum hata mı yapıyorum ?

dermarollerdan önce sürerseniz melike hanım hem iğnelerle beraber deri altına geçecektir hemde cildinizdeki açılan gözeneklerle beraber deri altına inecektir sonrasında sürdüğünüzde gözeneklerin kapanma riski var o krem deri üstünde kalıp hiçbir işe yaramayadabilir.

krem daha önce doktorum vermişti ama rollerdan sonra hiç kullanmadım acaba etkisi hızlandırır mı ? Roller dan sonra aslında hiç bir ürün kullanmıyorum hata mı yapıyorum ?
cildini yenile mek istiyorsan bir takım kozmetikler kullanmak şart. 3 hafta sadece dermaroller yaptım sonra soz konusu yaralanmalar oldu ve hafif değişiklikler gördüm. kardeşime 2. bir dermaroller sipariş edecekken kendime ampul sipariş ettim. kırışıklık karşıtı anti aging etkili bir çok çeşidi var. deneyebilirsin. aldığım sonuç gözle görülür şekilde hız kazandı. yalnız kullandıgın dermaroller a dikkat etmen gerek her marka rollera güvenme. bu işi uzun sürelerdir yapan firmalar var onları tercih etmeni öneririm.

cildini yenile mek istiyorsan bir takım kozmetikler kullanmak şart. 3 hafta sadece dermaroller yaptım sonra soz konusu yaralanmalar oldu ve hafif değişiklikler gördüm. kardeşime 2. bir dermaroller sipariş edecekken kendime ampul sipariş ettim. kırışıklık karşıtı anti aging etkili bir çok çeşidi var. deneyebilirsin. aldığım sonuç gözle görülür şekilde hız kazandı. yalnız kullandıgın dermaroller a dikkat etmen gerek her marka rollera güvenme. bu işi uzun sürelerdir yapan firmalar var onları tercih etmeni öneririm.
Mesela hangi rolleri tercih etmek gerekir ?

Back
X