Lekeler, Çiller Dermaroller Yapmaya Korkuyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

CowardFace

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2014
32
0
86
39
kendim yapmak istemiyorum iğne uçları var neye göre yapacağımıda bilmiyorum skarlarım ve güneş lekelerim var hangi ucu kullanacağımı da bilemiyorum bu sebepten ötürü o yüzden dermaroller kaç seans devam eden bi uygulamadır ve seans başı ortalama fiyat nedir ?

++

ayrıca dermarollerden sonra kimyasal peeling yaptırsam problem olur mu ? ya da aradan ne kadar dilimlik bi zaman geçmesi gerekir ?

evde rahatlıkla yapabilirsiniz. 2 sene önce kardeşim ve ben bir salona epilasyona gidiyorduk orada duyduk internette araştırınca birkaç firma çıktı bir tanesinden sipariş ettim denemek için dermacild diye bir roller gönderdiler. siparişte satıcı ile görüşün yaş ve cild tipiniz cildinizin yenilenmesi için seçeceğiniz derma roller ebatı önemli her konuda yardım ediyorlar. evde daha sağlıklı özellikle gece yatmadan önce yaptığınızda cildinizin dinlenmesini sağlıyor cildini yenilenmiş oluyor. tavsiye ederim.

bildiğim ve araştırdığım kadarı ile 0,50mm 0,75mm 1,00mm ve 1,50mm iğne boyu olan dermaroller ürünler yüz için diğer büyük ebatlar vücut için kullanılıyor çatlak doğum çatlağı vs gibi. kaynak cildini yenile diye bir dermaroller satıcısı baya bilgi var. ürün seçerken çok yardımcı oldular bana. yanlış hatırlamıyorsam serumlar ile 65-70liraydı galiba.

şimdi en son dermaroller aldığım siteye baktım tekrar aynı fiyata hatta sadece roller alacağım dersen fiyat daha uygun. cildini yenile diye bir site.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…