Canim dogustan kil dis yada kemik falan oluomus bende kil cikardilargecmis olsun.demoid kist ne oluyor cnm?
Amin canim insallah aldirdik bekliorum tsk ederimBen 19 yaşındayken aldırmıştm. Yumurtalıklar duruyordu ama. Çok da agır bşr ameliyat geçirdim büyüklüğü nedeniyle. Sonr tekrar yineledi bu sefer herşeyi alacaklarını çocugum olmyacagını söylediler. Bunlar hacettepede oldu. Başka doktora göründüm. Ameliyat olmaöa gerek yok çocuk dene önce dedi. Tüp bebek yoluyla oldu şimdi bebegim. Sakın üzülme. Birden fazla doktora görün. Ameliyat gibi agresif yöntemleri tek bir doktorun söylemesiyle sakın deneme. Benim ameliyatım birden fazla doktorun ortak görüşüydü. Önlemini alırsan ve sürekli kontrolde kalırsan dermoid kistin üstesinden gelirsin. İnş hayıröı evlatların olur.
BennnYardim kizlar bir umut Allah tan
Tskler umutla bekliyorum banada dua edinBennn
Sezeryan sırasında 7cm lik kistle beraber bir yumurtalığımın tamamına yakınını aldılar 18 aysonra 2. Ye hamile kaldım o da sağlıkla doğdu çok şükür
Amin insallah tsk ederimrabbim yüreğinize göre versin
Bakın daha önce zaten buraya konu açmışsınız o yüzden bugün açtığınız konu kapatılmış,buradan devam edelim konuşmaya.Yardim kizlar bir umut Allah tan
Ben 3 devlet hastanesi gezdim 15 yasimdan beri en son bakti yok bisey dediler iyi bak dedim canim aciyo var biseyheralde beni yok die postaladilar ankarada yari ozel yari devlet baskent univ kadin dogum maltepeye gittim unlu bir doktormus adam sagolsun o buldu simdi o yapti ameliyatimi bence sende adam akilli biryere gir ben heba oldum siz olmayinBakın daha önce zaten buraya konu açmışsınız o yüzden bugün açtığınız konu kapatılmış,buradan devam edelim konuşmaya.
Öncelikle çok geçmiş olsun,ben bu durumu yaşamadım ancak kendimle ilgili sürekli şüphelerim var daha doğrusu sol iç tarafımda yıllardır geçmek bilmeyen bir ağrı,üstelik bacağıma ve kalçama vuruyor,doktorlar birşey yok dese de tatmin olamıyorum çünkü bu sıkıntıyı yaşayan benim.O nedenle sürekli benim yaşadıklarıma benzer bir durum yaşayan varmı araştırma içerisindeyim.Doktorlar küçük bir kist var deyip geçiştiriyorlar ama net bir şekilde isim koymuyorlar ciddiye bile almıyorlar ama ben hissediyorum,anlatamıyorum.
Bu kistin sizdeki belirtileri neydi acaba?Hem teşhis konulmuş ve ameliyat olmuşsunuz,inşaallah bundan sonra güzel haberler alırsınız.
Şu an kaç yaşındasınız da bu kadar senedir bu bulunamadı anlamıyorum,işte ben de bundan korkuyorum.Yani işte biliyorum birşey var,hissediyorum,7 sene önce rahim filmi çekilinceye kadar birşeyim yoktu,ne zaman çekildim birşey oldu bana,yıllardır bu vücutta yaşayan benim,biliyorum farkı ama işte anlatamıyoruz.Dahası anlamadığım o kadar doktora gidiyoruz nasıl bu teşhis konulamıyor.Ben 3 devlet hastanesi gezdim 15 yasimdan beri en son bakti yok bisey dediler iyi bak dedim canim aciyo var biseyheralde beni yok die postaladilar ankarada yari ozel yari devlet baskent univ kadin dogum maltepeye gittim unlu bir doktormus adam sagolsun o buldu simdi o yapti ameliyatimi bence sende adam akilli biryere gir ben heba oldum siz olmayin
25 yasindayim sut beyazi akinti ve sik idrar var lakin bu idrar enfeksiyonu sorunuymus suan 2 bucuk yillik evliyim benim sol tarafim is tutarken yururken iliskide kasilip aci veriyordu sanki biri yirtiyormus gibi garim olurdu sag kasigimda sislik vardi 15 yasimdan taaa 25 bekarken olsaydim daha avantajli olcaktim. bu benim 10. doktorum. sizde ayni seyleri yasiyomusunuzŞu an kaç yaşındasınız da bu kadar senedir bu bulunamadı anlamıyorum,işte ben de bundan korkuyorum.Yani işte biliyorum birşey var,hissediyorum,7 sene önce rahim filmi çekilinceye kadar birşeyim yoktu,ne zaman çekildim birşey oldu bana,yıllardır bu vücutta yaşayan benim,biliyorum farkı ama işte anlatamıyoruz.Dahası anlamadığım o kadar doktora gidiyoruz nasıl bu teşhis konulamıyor.
Ben istanbulda dahil olmak üzere pek çok doktor gezdim,emar bile çektirdim ama birşeyin yok deniyor.Sorması ayıp akıntınız varmıydı,ağrınız tek taraflı bir ağrımıydı biraz ne yaşadığınızı açarmısınız rica etsem,sadece merak ediyorum,kendimin yaşadığı şeylerle ortak bir nokta var mı bunu yakalamaya çalışıyorum.Belki daha sonra doktora gittiğimde böyle bir ihtimal var mı diye sorabilirim.
Benim doğuştan olan birşeyim yok,ben yıllar önce bir rahim filmi çekilmiştim ondan sonra başladı herşey,1 ay sonrada laparoskopi ameliyatı olmuştum.Ondan sonra eşimle ilişkiye girerken sanki sol tarafımda birşey var da oraya değiyor hissi yaşamaya başladım,sanki o tarafta dolu birşey var hissi.Dediğiniz gibi bir de sık idrara çıkma ve idrarımı tutunca o sol taraftaki şeye baskı yapıyordu.25 yasindayim sut beyazi akinti ve sik idrar var lakin bu idrar enfeksiyonu sorunuymus suan 2 bucuk yillik evliyim benim sol tarafim is tutarken yururken iliskide kasilip aci veriyordu sanki biri yirtiyormus gibi garim olurdu sag kasigimda sislik vardi 15 yasimdan taaa 25 bekarken olsaydim daha avantajli olcaktim. bu benim 10. doktorum. sizde ayni seyleri yasiyomusunuz
Evet sizinki daha degisik yanlis anlamayin ama ameliyatinixin iyi gectiginden eminmisiniz bende laparoskobi oldum 3 gunde ayaklandim butun isimi yapiyorum ameliyatta simdi mesur olan doktorlarin vucutta birsey unutmasi :/ ve bel fitigi agrisida vurabilirmis sol kasiga benim bel fitigimda var suan enterasan bir uygulama yapiyorum.sut ve maydonoz burdan okudum belki sansim vardirBenim doğuştan olan birşeyim yok,ben yıllar önce bir rahim filmi çekilmiştim ondan sonra başladı herşey,1 ay sonrada laparoskopi ameliyatı olmuştum.Ondan sonra eşimle ilişkiye girerken sanki sol tarafımda birşey var da oraya değiyor hissi yaşamaya başladım,sanki o tarafta dolu birşey var hissi.Dediğiniz gibi bir de sık idrara çıkma ve idrarımı tutunca o sol taraftaki şeye baskı yapıyordu.
Sol bacağımda ve kalçam da ağrı oluyordu,sürekli akıntılarım oluyordu o dönem,şimdi çok çok azaldı,ama hala o sol taraftaki içinde sıvı varmış gibi hissi yaşıyorum.Sanırım aynı şeyleri yaşamıyoruz bu arada.
İşte ben o laparoskopi dönemini 3 günde atlatamadım,çok büyük ağrılar yaşadım zor atlattım.O dönem doktoruma sizin gibi kibarca anlatmaya çalıştım,ben yaptığım işin arkasındayım gibi bir cümle kurmuştu.Zaten ameliyat cd sini daha sonra tüp bebek doktorlarıma da izlettirdim yanlış birşey yok denildi,sadece ameliyat olmama gerek yokmuş hepsi o kadarcık :))Evet sizinki daha degisik yanlis anlamayin ama ameliyatinixin iyi gectiginden eminmisiniz bende laparoskobi oldum 3 gunde ayaklandim butun isimi yapiyorum ameliyatta simdi mesur olan doktorlarin vucutta birsey unutmasi :/ ve bel fitigi agrisida vurabilirmis sol kasiga benim bel fitigimda var suan enterasan bir uygulama yapiyorum.sut ve maydonoz burdan okudum belki sansim vardir
Cok memnun oldum ve cok tsk ederim bu saatte dertlestiginiz icin umarim sizde sikintiniza care bulursunuz Allah Buyuk duaniz icin sagolun bende sizin acilarinizin gecmesi icin edicem iyi gecelerİşte ben o laparoskopi dönemini 3 günde atlatamadım,çok büyük ağrılar yaşadım zor atlattım.O dönem doktoruma sizin gibi kibarca anlatmaya çalıştım,ben yaptığım işin arkasındayım gibi bir cümle kurmuştu.Zaten ameliyat cd sini daha sonra tüp bebek doktorlarıma da izlettirdim yanlış birşey yok denildi,sadece ameliyat olmama gerek yokmuş hepsi o kadarcık :))
Size tekrar çok geçmiş olsun,kalpten yürekten diliyorum ki en kısa zamanda hamile olduğunuzu öğrenirsiniz,inanın tüm içtenliğimle diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?