Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Dermozinc aldım kullanan var mı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

sinnnf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
393
12
48
Diğer
Kızlar ne zamandır saç dökülmesi sorunum var iyice azaldı bir önlem alayım dedim.. Bugün eczande saç analizi vardı yaptırdım bu firmanın elemanıymış dermozinc şampuan ve for men losyon (fıs fıs ) verdi aldım ben de kullanmaya başlayacağım.

Bu ürünleri kullanan fayda gören/görmeyen var mı aranızda kızlar?

bebe şampuanını içine 1 50 mlg çam terebentin yağını boşalt ..karıştır..1 ay boyunca istersen her daim saçlarını her gün bununla bir kez yıka durulamadan 5 dakika da başında kalsın..bak bakalım saçların bir daha dökülüyormu..benimde yıllarca oluk oluk dökülürdü hele sonbahar ayı geldimi..öyleki tepem açılırdı..bu 1 seneden beri bir tel saçım bile dökülmüyor..tepemde saç çoğaldı..

benim saçlarım özellikle mecsimlere bağlı olarak çok dökülürdü..banyoda tutam tutam..gece yatarım sabah kalktığımda yastığın üstü saç teli dolu..bu çam terebentini bir yıldır kullanıyorum..1 şişe 50 mlg lık çam terebentini 750 grmlık herhangi bir şampuana kat iyice karıştır..hergün yıka saçını..inan bana çok yaradı bu saçlarım çoğaldı dökülenlerin yerine çıktı ve dökülme hiç yok..

acaba bu aldıgım dermozincin içine katsam mı

dermozinc bende aldım 2 gündür kullanıyorum saçlarım biraz dökülüyor ama okuduğum yorumlardan ve kullanalardan öğrendiğim kadarıyla dökülürmüş. biraz devam edeyim sonra yan çözümlere gidecem. mesela bağdem yağı ve cam terebentin 2 sini karıştıracakmışsın şampuana ekleyecekmişsin. yada doğum kontrol hapı (yasmin hariç) ezip şampuana atacakmışsın. Tabi bunlar şehir efsanesi mi bilemem umut işte

slm
ben kullanıyorum. dermozinc şampuan donusumlu olarak bıoblas kullanıyorum. losyonda kullanıyorum ve faydası oluyor. sadece sabır, uzun sure kullanmak gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…