ders çalışamıyorum büte kaldım

manikkk

Guru
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2013
2.175
2.306
333
çok düzensiz bi hayatım var okula bile doğru düzgün gitmedim bu dönem. allahtan NA den kalmadım ancak 2 bütüm var pazartesi günü. ders çalışmam gerek ama çalışamıyorum aklım almıyor. giriyorum buraya bdv yi okuyorum ne bileyim zaman geçiriyorum boş boş. halbuki bi çalışsam 1 günde yetiştirebilirim çünkü konular az. alta bırakmak istemiyorum çünkü özel okuldayım
varmı öneriniz nasıl kendimi gaza getiririm,*?

Bölüm ne? Uff ben de 2. Ünv okumak istiyorum bir yandan, bir yandan da ders çalışmak zor gelir gibi geliyor.
Çok yardımcı oldum dimi

Pazartesi günü bitecekmiş dişinizi sıkın birazcık. Çalışmanız gereken bütün konuları yazın bunları alt konulara bölün. Pomodoro tekniği var 20 dakika çalışıp 5 dakika ara veriyorsunuz. Arka plana alçak sesli bir klasik müzik açın çalışma ortamınızı ayarlayın. Yatak odanızdan başka yerde çalışma seçeneğiniz varsa eşyalarınızı oraya taşıyın. Okuyarak anlamıyorsanız özet çıkarın veya internetten video ile çalışın. Herkesin öğrenme şekli farklıdır. Aklınıza ders dışında bir şey yapmak gelince bir not defterine yazın sınavlardan sonra yapılacak diye. Bu yöntem benim hem çalışırken dikkatimin dağılmamasını sağlıyor hem de sınavlar bitince boşluğa düşmemi engelliyor. Kolay gelsin şimdiden :)

Bu bdv lanet gibi bende sürekli burayı okurken buluyorum kendimi, git iki kitap oku kadın yada ne bileyim çocukların ile oyna yok ben akşama kadar buradayım.
Allahtan üniversite zamanında hiç bilmiyordum burayı arı gibi çalışıyordum devlet üniversitesinde burslu okudum.
Bursumu kaybetmemek için hiç Büte kalmadım.
İnanın herşey insanın kendi elinde.
Bende sözel zeka yok yani ezber yapamam sayısalcıyım sözel derslerde hep not alarak çalıstım, önemli notları hep odamın duvarlarına yapıştırdım.

Ben gece çalışırdım. Yurtta calisma odamız vardı alırdım çayımı kahvemi atıştırmalıklari derse yogunlasirdim. Yanında telefon önünde bilgisayar calisilmiyor

hazırlık sınıfını yata yata geçtim temelim çok iyi gerçekten. ama bölüme bi geçtim teknikler mesleki dersler falan hazırlık gibi olmuyormuş bölümden soğuttu beni

Ben gece çalışırdım. Yurtta calisma odamız vardı alırdım çayımı kahvemi atıştırmalıklari derse yogunlasirdim. Yanında telefon önünde bilgisayar calisilmiyor
şimdi kalkıp mutfak masasında not çıkarıcam sanırım yatakta yatarak olmuyor evet

Ben de bu aralar hep buradayim. Ne olacak boyle?

Hangimiz kalmadık :)
Beni motive eden Yaz okulu parasıydı özelde ders bası ciddi rakam ödeniyordu baya toparlanıyordum rakamı hatırladıkca

Yavrucuğumm evladımm anana babana yazık, o paralar kolay kazanılmıyor hadi git dersine çalış .

hazırlık sınıfını yata yata geçtim temelim çok iyi gerçekten. ama bölüme bi geçtim teknikler mesleki dersler falan hazırlık gibi olmuyormuş bölümden soğuttu beni
Ben ftr mezunuyum bi okula gittim hoopp kadavra. Kas çalışıcaz memleketten uzak yapa yalnız hiç tanımadığım bir şehir.
Eve geleyim anne bu kadar okuyup fizyoterapist olunmaz çalışıp tıp okuyim dedim izin vermediler.
Yani öyle dersler var ki sanki o bölümü yalayıp yutucaz . Haklısınız temele filan bakmıyor dersler Lise sona kadar normal üniversite de sanki evrim geçirmiş gibi karma karışık oluyor.
Ama yine de bir kez Büte kalmadım gözünü sevdiğimin bursu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…