- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 83
- 35
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
-
hehe guzelmis:)Ya ben calisamiyorum deli olacagim
yani calisiyorum da 2-3 saat anca oysa 7 8 10 bunlari bulmali
ben nasil doktor olucamhih demeyle olmuyo hanfendi calisman gerek
Allah'im sen bana benimle birlikte sinava hazirlanan herkese emeginin karsiligini ver, amin
Ya hirs yapamiyorum sanirm hocalarimin falanda dedigi bu
Tesbihte hata olmaz ya millet hayvan gibi ders calisiyo birde bana bak
kafami koparasim var
bana dua edin tek bana degil tum hazirlananlara hitaben edin valla cok cekiyoruz
Allahm sen bana hastalarimin hayir dualarini duymayi nasip et
Her öğrencide var canım o dertBen sınava hazırlanırken kendime ödül verirdim işte günde 6 saat çalışırsam akşam sinemaya gitme hakkım olurdu yada çok sevdiğim bir tatlıyı yeme sonra ünlü bir fizyoterapist olduğumu hastalarımla nasıl iletişim kurduğumu hayal ederdim hep Tabi rehber hocamın da hakkını vermeliyim çok iyi bir program hazırlamıştı bana bir hafta sonra vizelerim başlayacak istediğim sonuçları alırsam tanışmayı çok istediğim ünlü bir fizyoterapist var onunla tanışmaya gideceğim Benim huyum bu böyle motive ediyorum kendimi
hehe guzelmis:)
bende gecen sene ftr isiyodum hatta puanim devlete yetmeyince babam ozele yollamak istedi ben yok dedm deneyecegm bir sene daha pisman miyim hayir sonucta devlet gelseydi en azindan hakettigimi dusunur giderdim:) bu sene degisti tabi fkirlerm bakicaz bakalm:)
Cok zor meslek kolay gelsin:)
Hangi iş kolay ki canım bu devirde teşekkür ederim :) ama zorla bu yıl elinden gelenin en iyisini yap :)
İns bakalm :) hayirlisi olsun:)
iyi yapmissin ben bolumumden memnunum sadece daha programli calsmam gerek basarilar:)benden 1 yaş büyüksün sanırım:) bak ben lise sonum şurda 4.5 ay kaldı tam YGS ye ve beni bir korku sardı çalışamamaktan dolayı oturup en fazla 1-1.5 çalışırım çünkü, sayısalım ama sayısalıda yapabilen eşit ağırlıkçılardanım ezberim iyidir Tarih,Coğ,Türkçe,Edb. sınavlarım hep 90-100 dü okulda ve dersane denemelerindede sosyalim 35 net geliyordu Fenlerde 25-30 arası
Zaman ilerledikçe iyice korkmaya başladım ve benim için en iyi kararı vererek 2 hafta önce eşit ağırlığa geçtim dersanede ayyy o kadar rahatımki salak kafam neden en başından direttim MF MF diye,sayısaldan düşündüğüm hiçbiiir meslek yok şuan sadece ve sadece PSİKOLOJİ istiyorum inşallah yaparıız herkes bölümünü doğru seçsin benim gibi hata yapmasınlar :)
Aynen kuzucum,2. yılım.Ya ben calisamiyorum deli olacagim
Allah'im sen bana benimle birlikte sinava hazirlanan herkese emeginin karsiligini ver, amin
kafami koparasim var
bana dua edin tek bana degil tum hazirlananlara hitaben edin valla cok cekiyoruz
Öyle 8 10 saat çalışmakla da bir cacık olduğu yok inan bana bazı şeyler nasip gerçekten
Bende 2012 kpss sınavına tabiri caizse inek gibi çalıştım denemelerim fulldü
Noldu? bir sınav anına baktı her şey
Rahat olmak ve verimli çalışmak lazım. Yani sen o dersin başında belli bir saatten sonra verim alamıyorsan sırf çok görünsün vicdanım sussun diye çakılı kalmamalısın
Ki bana göre günde 10 saatte fazla
Bizde insanız sonuçta
Hedeflerini bölerek çalışmaya çalış
Hani günde bilmem kaç der bilmem kaç soru değil de
Günde şu şu konular bitecek çözebildiğim kadar da soru..
Benim sistemim böyle ve uyabiliyorum planıma
Açıkcası günde 3 4 dersi götürebilen bir insan da değilim
Dersler arası geçişler biraz zor oluyor çünkü dikkatim dağılıyor
yazınızda kendimi gördüm.
2012 kpss için ben de çok çalışmıştım. dersaneye gitmiştim. günde 10-12 saat ders çalışıyordum.piyasada bitirmediğim set kalmamıştı.
çok umutluydum 80 üstü alacağımdan.
sonuç:71 puan.
yani diyeceğim o ki, biraz da nasip işi.
hayallerini düşün öyle motive olmaya çalış.
Bende sınavdan 88 bekliyordum netlerime göre bir geldi sonuc rezalet 80
yani ne bileyim dikkat ederseniz bütün yıl gezen kazandı, okuldaki en aylaklar kazandı vb sözler çok sarfedilir
hem hayattan kopmamak hemde gerektiği kadar çalışmak lazım demek ki
ha olması gereken bu ama ben pek uygulayamadım :)
ben de onu beceremiyorum. mesela bir gün dışarı çıkarsam sonra eve gelip çalışamıyorum :18:
kardeşimize de kötü örnek olmayalım burdan
ölçüyü tutturmak marifet işte :) inşallah 2014te aynı hatalar olmaz
Konu sahibi sen imamın dediği yap, yaptığı yapma
Ya ben calisamiyorum deli olacagim
kafami koparasim var
ben de onu beceremiyorum. mesela bir gün dışarı çıkarsam sonra eve gelip çalışamıyorum :18:
kardeşimize de kötü örnek olmayalım burdan
hehe sagolun sizede kolay gelsin :)ölçüyü tutturmak marifet işte :) inşallah 2014te aynı hatalar olmaz
Konu sahibi sen imamın dediği yap, yaptığı yapma
geçen seneki beni gördümgülsem mi ağlasam mı bilemedim şimdi. Bir yanda büyük hedefler bir yanda çalışamamak çok kötüydü. Öyleki bırak çalışmayı ders bile dinleyemiyordum etrafımdan geceleri çalışmaktan gözleri şiş insanlar. Bi umudum kırılıyo bi gaza gelip çalışıyorum. Hele o lysye 1 ay kala yok mu az kaldığı için aptal bi mutluluk, puanının büyük kısmını etkileyeceği için acayip bi korku Sana söyleyeceğim tek şey bol bol deneme çözüp pratik kazanman olacak çünkü sınavını yetiştiremeyenleri çok gördüm ki ilk yılımda bende bunlardan biriydim Ama ne oldu motivasyon ne kadar yüksek olursa o kadar iyi yaptım hayatımda yapmadığım fen netini sınavda yaptım ilk senede hemde. O yüzden nasip işi biraz motivasyonunu ve çalışmanı yüksek tut hayallerinden vazgeçme bol şans
bende vizelerme çalışamıorm kızlar ya bi yarım saat çalışsam sonra dikkatim dağılıyor konsantre olamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?