• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ders çalışma çok çaresizim

Mdnacrayz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.337
380
53
28
merhaba benim yaşıtlarım 7-8 saat ders çalışabiliyor günde en az 3 ünite bitiriyorlar ama ben hayat boyu kitap okumamış biri olarak bir günde bir üniteyi zor bitiriyorum kafam kazan gibi oluyor bazenleri çok çok sıkılıyorum boğuluyorum napabilirim nasıl o kadar saat ders çalışıyorlar nasıl bir günde o kadar ünite bitiriyorlar lütfen yardım edin ben ne yapabilirim çok çaresizim lütfen yardımcı olun

bu arada üniversteye hazırlanmaya çalışıyorum

Kaliteli yaşayın. Bir yerlere yürüyerek gidin. evde basit egzersizler yapın. Sağlıklı beslenin, uyku düzeni oluşturun. Ve hergün düzenli calismaya devam edin zamanla 1 saat uzayacaktır. Mola vererek dersin başına oturmaya devam edin. Vücudunuzu Beyninizi alıştırmaya çalışın.

Dikkat daginikligi olabilir..
Demir, vitamin eksikliği vb olabilir..
Nasil calisacagini bilmeme gibi bi durum olabilir..

Önemli olan verimli çalışmak.sen kendini biliyorsundur ona gire ayarla düzenini.başkaları ile kıyaslama.bu arada vitaminlerine baktır tabi.bir de sana tavsiyem hergün mutlaka dakika tutarak bir deneme cöz.çözümlü olanlardan olsun.ben çok şey öğrenmiştim öyle.hem de sınav zamanı için hız kazanıyor süreyi iyi değerlendiriyosun

Daha önce pek ders çalışmadın sanırım
Alışman zaman alacaktır
Her gün bi önceki günden 5 dk fazla çalışmayı dene
Telefon vs kapal ders çalışırken 25 dk dan sonra sadece 5 dklık bi ara ver su iç balkona falan çık sonra devam
Başarılar

Back
X