• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ders Çalışmak için tavsiye

dckck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
47
26
103
Ankara
Merhaba,
Çok buyuk bir sorun değil ama birkaç gün sonra önemli bir sınavım var. 5 aydır çalışıyorum , ama artik yoruldum galiba. Hazır gibiyim ama biraz daha çalışsam iyi olacak. Tavsiyeniz var mı? Bir de sinav icin dua eder misiniz rica etsem. Zaman ayiran herkese tesekkur ederim.

Öncelikle Allah yardımcın olsun , emeklerinin karşılığını kat be kat alırsın inşallah, Rabbim bilmediklerini bildirsin sana , alak suresini okumanı tavsiye ederim sınavlardan önce okunacak dualar diye de google bir, manevi destek de olmadan olmuyor çünkü, onun dışında 5 aylık bir emek var zaten ortada , sana tavsiyem emin olamadığın ya da eksik olduğunu düşündüğün konulara bir göz gezdirmek çok panik yapma bir de sınavdan önceki gün her zaman yediğin içtiğin şeyleri şey değişiklik yapıp da biyolojik saatini fizyolojik ayarlarını bozma derim benden bu kadar , başarılar :)

Kendini hazır hissediyorsan hazırsındır. Sınav gününe kadar tekrar amaçlı günde birkaç test çöz tamamdır. Çok fazla yüklenme kendine sınava birkaç gün kala, kendine güven, yapacağına inan. Motive amaçlı gez, toz, sinemalara git arkadaşlarınla takıl. Ve yapacağını bilerek gir sınav salonundan içeri. Allah yardımcın olsun inşallah başarırsın..

Ne sınavı buo_O

Benimde haftaya sinavim var canm Allah hepimize kolaylik versjn.
Ben bi kac haftadie kutuphaneye gidip ogreniyorum aksama kadr. Evde dikkatim cok cabuk dagiliyor.
Eger seninde dikkatin cabuk dagiliyorsa bi kutuphaneye git sakin kafayla konulari tekrsr gozden gecir yavas yavas.

Mesleki bir sinav. Zaten agirlikli kütüphanede calistim ama araba esimde bana da oldukca uzak. Herkese takrar Teşekkürler, ben gidip çalışayım biraz. Sınavı olan arkadasim sana da başarılar.

Back
X