Ders dışında nelerden konuşabiliriz?

korkaksrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
9
0
36
Ankara
mrb arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var .hoşlandığım çocuk ile bir kaç defadır ayaküstü muhabbet ettik ama malesef hep ders muhabbeti oldu : (artık sadece ders için muhabbet ettiğimi zannedecek bende böyle bir şey olsun istemiyorum )bu arada oda benden hoşlanıyor ama maleseff çok utangaç biri.bir de ilk başlarda sanırım onun cesaretini ben kırdım biraz çünkü o böyle gülerek baktığında bana, ne yapacağımı bilemeyip ben kafamı çeviryorrdum ,somurtuyordum falan .şimdi fikrinizi almak istediğim şey ise ders dışında nelerden konuşabiliriz ? ne yapmamı önerirsiniz ? hani onu tanımak istiyorum aslında pat diye aramızda birşey olsunda istemiyorum.birazda bu konularda çok acemiyim sanırım pek ne yapacağımı bilemedim.

not:bu forma yeni üye oldum ,cevaplarınıza geç yanıt verebilirm kusura bakmayın şimdiden sağolun :))
not2: dediğim gibi çokkkk yeniyim konuyu yanlışlıkla başka bir yere açtım sanırm onuda düzeltmeye çalışacağım başka yerlerde de aynı konuyu bulabilirsiniz ::))

hoşlandığın çocuğun arkadaş çevresini falan tanıyorsan arkadaşın varsa onlarla takılıp onu görüncede normal konulara ders dışı konulara sohpet ederken dahil olabilirsin mesela :)

malesef ortak çevremiz yok bu çok büyük bir dezavantaj ama dediğim gibi zaten çoğu arkadaşı erkek yani hani çevresinden arkadaş edinmemde biraz zor sanki bilemedimm tam olarak

görüştüğünüz bı gün gıt yanına havadan sudan muhabbete başla
mesela nerelısın nerde oturuyosun vs.
sen başla mutlaka sohbetın devamı gelır
ha hemen ılk günden çocuk sana hayat hıkayesını anlatmaz ama
en azından nedır ne değıldır azcık öğrenırsın.

evt çok haklısn işte ben biraz heycanlı bir tipim elime yüzüme bulaştırmaktanda korktuğum için biraz kendimi hmn geri çekiveriyorum ders dışında bir şey diyemiyorum :)))

evt çok haklısn işte ben biraz heycanlı bir tipim elime yüzüme bulaştırmaktanda korktuğum için biraz kendimi hmn geri çekiveriyorum ders dışında bir şey diyemiyorum :)))

sakın olmaya çalış bence bılıyorum demesı kolay ama en kötü konuşmak ıstemıyorum der
bı şekılde başla sen sohbete dıyorum ya gerısı gelır

sakın olmaya çalış bence bılıyorum demesı kolay ama en kötü konuşmak ıstemıyorum der
bı şekılde başla sen sohbete dıyorum ya gerısı gelır

evet kesinliklee sakin olmaya çalışacağımm çünkü sakin olamadığım zmn hımm tmm görüşürüz deyip kısa kesip gidiveriyorum hmn :))))
saol fikirlerin için bakalm deneyeceğim ders dışında başka konular bulup konuşmayıı :)))

canım lisede misin üni.de mi bilmiyorum ama ders muhabbetiyle aranızda sohbet ortamı oluşmuşsa bir sonraki adımı çok kolay atabilirsin. ortak dersler, derste olanlar, hocayla ilgili kulağına çalınan eğlenceli şeylerden başlayarak muhabbeti devam ettirebilirsin. hatta ortak dersinizle alakalı herhangi birşeyi bilsen bile gidip sorabilir ve yardım isteyebilirsin.:)

tavsiyelerim, soru sor (mesela bir dersle ilgili çalışamadım ben ya şu diziyi izlemeye daldım'dan başlayabilirsin), anlattıklarını dikkatle -ilgini çekmese bile- dinle ve esprilerine gül:)

üniversitedeyim :)) evt kesinlikle ortak ders ile ilgili sorular mantıklı :) zaten ortak konuşabileceğimiz konu yok gib
bir de anlayamıyorum erkekleri bazen bakıyor böyle çok güzel, kitlenip kalıyor resmen bazen de ben ona bktığımda kafasını çeviriyor yüzüme bakmıyor anlamadım o yüzden de bazen cesaretim kırılıyor gidip muhabbet başlatmak için

Cesaret canım biraz cesaret. cesaret edip yapmazsan hep böyle ikilemde kalırsın, kafan karışır. keşke demektense denedim demek daha iyi olmaz mı?

Cesaret canım biraz cesaret. cesaret edip yapmazsan hep böyle ikilemde kalırsın, kafan karışır. keşke demektense denedim demek daha iyi olmaz mı?

tavsiyelerin için çok saoll cnm :)) doğru söylüyorsun.bugün cesaretimi topladım ve gayet svimli bir şekilde sabah günaydın dedim ama çok soğuk bir şekilde cevap verdi anlamadım ne yapmaya çalışıyor kendini geri çekiyor sanırım ben ona bir kaç bir şey söyledikçe anlamadım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…