mrb arkadaşlar,bir konuda yardımınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var .hoşlandığım çocuk ile bir kaç defadır ayaküstü muhabbet ettik ama malesef hep ders muhabbeti oldu :
(artık sadece ders için muhabbet ettiğimi zannedecek bende böyle bir şey olsun istemiyorum )bu arada oda benden hoşlanıyor ama maleseff çok utangaç biri.bir de ilk başlarda sanırım onun cesaretini ben kırdım biraz çünkü o böyle gülerek baktığında bana, ne yapacağımı bilemeyip ben kafamı çeviryorrdum ,somurtuyordum falan .şimdi fikrinizi almak istediğim şey ise ders dışında nelerden konuşabiliriz ? ne yapmamı önerirsiniz ? hani onu tanımak istiyorum aslında pat diye aramızda birşey olsunda istemiyorum.birazda bu konularda çok acemiyim sanırım
pek ne yapacağımı bilemedim.
not:bu forma yeni üye oldum ,cevaplarınıza geç yanıt verebilirm kusura bakmayın şimdiden sağolun :))
not2: dediğim gibi çokkkk yeniyim konuyu yanlışlıkla başka bir yere açtım sanırm onuda düzeltmeye çalışacağım başka yerlerde de aynı konuyu bulabilirsiniz ::))

not:bu forma yeni üye oldum ,cevaplarınıza geç yanıt verebilirm kusura bakmayın şimdiden sağolun :))
not2: dediğim gibi çokkkk yeniyim konuyu yanlışlıkla başka bir yere açtım sanırm onuda düzeltmeye çalışacağım başka yerlerde de aynı konuyu bulabilirsiniz ::))