- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 698
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
dogru sonuc ögrenilirse yasayacaklarını dusundun mu ?
ailenin sana olan guvenide kaybolacak
bence 1 dersten kaldıgını ama verme imkanının oldugunu söyle yani dogruyu
ama bana kalırsa notları fln cıkarma ben 5 sene okudum mesela hiç cıktı alıp göturmedim karne gibi
arkadaşlar görşlerinize ihtiyacım var..
üniversite 1.sınıftayımm..
gerçekten derslerime çok önem verdimm..
fakat bir dersten kaldım üniversite olduğu için ve dolayısıyla ilk senem olduğundan dolayı yen, konulara
adapte olmakta zorlandımm..
sene bitti.. fakat bu notları aileme gösteremem..
elbet tepki gösterecektir..
şehir dışında okuyorumm..
çalışmayıp gezdiğimi düşünecekler fakat ben hergün çalıştımm artık yaralar çıkmaya başladı
her tarafımda..
not çizelgemi kağıt üzerine çıkartıp notları biraz değiştirip bilgisayar çıktısını alıpp aileme göstermeliym..
diğer türlü illaki gezdiğimi düşünecekler sonuçTA ilk defa onlardan ayrıyımm..
istediğimi yapabilirim anlayışı hakim olacak ve derslerimi aksattığımı düşünecekler..
sizce yapmalımıyım ?
fakat bir dersten kaldım üniversite olduğu için ve dolayısıyla ilk senem olduğundan dolayı yen, konulara
çalışmayıp gezdiğimi düşünecekler fakat ben hergün çalıştımm artık yaralar çıkmaya başladı
her tarafımda..
not çizelgemi kağıt üzerine çıkartıp notları biraz değiştirip bilgisayar çıktısını alıpp aileme göstermeliym..
istediğimi yapabilirim anlayışı hakim olacak ve derslerimi aksattığımı düşünecekler..
sizce yapmalımıyım ?
neden sadece gezdiğini düşünecekler daha önce böyle birsey gelmısmıydı basına yanı lise hayatında o yüzden mi direk aklına bu ihtimal geldı gurbette okumak kolay degıl yenı gıttıgın yer bılmedıgın ınsanlar elbet bocalama olacak
bilgisayar çıktısını alıp götürmeni onlar mı istiyo ki ?
çok deil bi dersten kalmışsın o kadar sorun olcagını sanmıyorumdogruyu ogrenemezler nerden ögrencekler ama bi ders için yalan söylemeye gerek varmı bilmiyorm
hayır her zaman derslerme bağlıydım ilk senede 4 yıllk istediğim bölümü kazandmm öyle uçuk notlar yapmayacağım tabiki ...
ama öyle düşüneceklernden eminim ilk defa ayrıyımm neden notlarınn düşük diyeceklerr ama çok çalıştım inanınkiii .. sabahlara kadar.. ama üniv. bu yanii.. öyle sorular soruluyorkii bazenn çalıştığından bile emn olamıyorsunn zor yani
her tarafımda..
sizce yapmalımıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?