Dersane hocama aşık oldum

asigenc

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
390
50
323
Kızlar ben dershanedeki hocamdan çok hoşlanıyorum :43:

Ama buna O sebep oldu biraz da. Göz kırpmalar, kantinde benim masama oturmalar her yerde halimi hatırımı sormalar ikramlar bilmem ne... yoksa benim aklımda yoktu O. Sonra ben onun face adresini buldum ekledim kabul etti ancak hiç bir bilgisine erişim yetkisi vermemiş. Gerçi ben öğretmen olsam aynını yapardım öğrencilerime karşı ama yine de hiç bir şeyden emin olamıyorum.

Bu arada ben memurum yaş olarak da ona yakınım. Ancak birebir benim dersime girmiyor. Boğa burcu erkeği son bir bilgi olarak. Ne dersiniz?

Ya ben bu aşk meşk konularında çok deneyimli değilimdir. O yüzden sizlere bir danışayım dedim. Bu arada başlığımı değiştirdiler yanlış anlaşılmasın aşık olduğumu düşünmüyorum tam olarak ama hoşlanıyorum.

Memursun, dershaneye gidiyorsun? Hocana aşıksın ama dersine girmiyorsun? Biraz açar mısın konuyu?

Ama buna O sebep oldu biraz da. Göz kırpmalar, kantinde benim masama oturmalar her yerde halimi hatırımı sormalar ikramlar bilmem ne... yoksa benim aklımda yoktu O. Sonra ben onun face adresini buldum ekledim kabul etti ancak hiç bir bilgisine erişim yetkisi vermemiş. Gerçi ben öğretmen olsam aynını yapardım öğrencilerime karşı ama yine de hiç bir şeyden emin olamıyorum.

Bu arada ben memurum yaş olarak da ona yakınım. Ancak birebir benim dersime girmiyor. Boğa burcu erkeği son bir bilgi olarak. Ne dersiniz?

Konu başlığını görünce çocuk sandım sizi... Yaş ve mevki olarak yakınmışsınız ama adamın tavrını beğenmedim ben... Kantinde masaya oturup ikramlarda bulunarak, göz kırparak dikkat çekmek biraz "ergen çapkınlığı" gibi... Olgun tavırlar görmezseniz hiç kaptırmayın kendinizi, madem "aklınızda yokmuş aklınıza getirmeyin" zira yaptıkları size özel görünmüyor, flörtöz bir hal belki de küçük bir öğrenciye davranır gibi tavırlar... Zaten siz de fark etmişsinizdir özel bir şeyler düşünmediğini... Şu an sadece ilgisi hoşunuza gitmiş... Onu ve ilgisini kimlerle paylaştığınızı bilmeden...

"Benim aklımda yoktu" diye suçlamayın onu, olur da kendinizi kaptırırsanız... Bu yaptıkları size aşık olduğunu yahut öğrenciden öte sevdiğini göstermez...

cnm yaş olarak birbirimize yakınız demişsin, oda senden hoşlanıyorsa zaten belli etmiştir ,hareketleriyle , ikinizde bekarsanız ,hakkınızda hayırlısı olsun.
ama şöylede bir durumda var hocan diğer kız arkadaşlarına nasıl davranıyor, yada senin arkadaşlarından hocanın sana karşı davranışlarını görüpte aaa bu adam senden hoşlanıyor galiba diyen oldumu??bu çok önemli .

Bazen insan aşık olduğunu fazla belli ediyor.
Karşıdaki de "farkındayım" dercesine davranıyor.Bu şekilde göz kırpmak gibi...
Belki çok bakıyorsundur,kızarıyorsundur ya da bakışından,gülüşünden anlaşılıyordur.
Aşık olduğunu saklamak zordur zaten :)

Aslında tüm bunları ben de düşündüm tüm ihtimalleri göz önünde tutmaya çalıştım. Ama insan tabiki olayı kendi yönünden görüyor. Olmasını istediği gibi düşünüyor. Ne bileyim hani olmucak şey de değil ama dediğiniz gibi sanki küçük kız öğrencisine davranır gibi hareketleri daha çok. Belki de ben uzun zamandır sevgisiz kaldığımdan arayış içindeyim. :44: Dershanede 2 tane matematik öğretmeni var. Benim dersime giren diğeri. Ama bizim sınıf öğretmenler odasının tam karşısında. Yani sürekli göz teması oluyor ister istemez. Fiziksel yönden de dikkat çekici olunca yavaş yavaş kaydım herhalde :26:

:9:
sanırım sen terazisin :9:
aşık olmaa aşıkmışsın gibi geldi bana ..
Süslen kendine bak dershaneye gittiğinde ilgisini çek soru sor filan falan:9:
Hem nasıl memursun anlamadım kız:9:

:9:
sanırım sen terazisin :9:
aşık olmaa aşıkmışsın gibi geldi bana ..
Süslen kendine bak dershaneye gittiğinde ilgisini çek soru sor filan falan:9:
Hem nasıl memursun anlamadım kız:9:

Ay ilahi güldürdün beni:60:

Ya ama şimdi ona karşı süslendiğim anlaşılır utanırım ben. Bir de ben pek makyajı sevmem hafta içi hiç yapmam bile.

Benim gittiğim dershanede çok fazla kurs var. Ben DGS ye giricem. Onun için gidiyorum dershaneye. Bu çocuk da askerden geldi ben kursa başladığım sıralarda beni önce onun sınıfına yönlendirdiler yani ilk dersimi ondan aldım. Ama diğer sınıfa daha uygun olduğumu düşündü o da benim matematiğim daha iyi sınıftakilere göre o yüzden postaladı beni. Zaten ilk gördüğümde de çok hoşlanmıştım aslında:69:

Bazen insan aşık olduğunu fazla belli ediyor.
Karşıdaki de "farkındayım" dercesine davranıyor.Bu şekilde göz kırpmak gibi...
Belki çok bakıyorsundur,kızarıyorsundur ya da bakışından,gülüşünden anlaşılıyordur.
Aşık olduğunu saklamak zordur zaten :)

Eğer karşılığı olmayacaksa aşık olmak istemiyorum ben :59:

cnm yaş olarak birbirimize yakınız demişsin, oda senden hoşlanıyorsa zaten belli etmiştir ,hareketleriyle , ikinizde bekarsanız ,hakkınızda hayırlısı olsun.
ama şöylede bir durumda var hocan diğer kız arkadaşlarına nasıl davranıyor, yada senin arkadaşlarından hocanın sana karşı davranışlarını görüpte aaa bu adam senden hoşlanıyor galiba diyen oldumu??bu çok önemli .

Benim hemen hemen hiç kız arkadaşım yok ki kursta. Benim sınıftaki tek kız benim. Diğerleriyle de pek samimiyetim yok.

Konu başlığını görünce çocuk sandım sizi... Yaş ve mevki olarak yakınmışsınız ama adamın tavrını beğenmedim ben... Kantinde masaya oturup ikramlarda bulunarak, göz kırparak dikkat çekmek biraz "ergen çapkınlığı" gibi... Olgun tavırlar görmezseniz hiç kaptırmayın kendinizi, madem "aklınızda yokmuş aklınıza getirmeyin" zira yaptıkları size özel görünmüyor, flörtöz bir hal belki de küçük bir öğrenciye davranır gibi tavırlar... Zaten siz de fark etmişsinizdir özel bir şeyler düşünmediğini... Şu an sadece ilgisi hoşunuza gitmiş... Onu ve ilgisini kimlerle paylaştığınızı bilmeden...

"Benim aklımda yoktu" diye suçlamayın onu, olur da kendinizi kaptırırsanız... Bu yaptıkları size aşık olduğunu yahut öğrenciden öte sevdiğini göstermez...

Sanırım haklısın genellikle öğrencilerin öğretmenlerine olan aşkı böyle bir şey oluyor. Umarım aklı başında kalabilirim.:59:

hemen aşık olmaa...biraz bekle sen ilgilenmiyomus gibi davran o zaten sana karşı bişeyi varsa kendiliğniden gelir..
hayırlısı olsunnnn bizide bilgilendirrsin artıkk güzel haberler bekliyoruz :)

hemen aşık olmaa...biraz bekle sen ilgilenmiyomus gibi davran o zaten sana karşı bişeyi varsa kendiliğniden gelir..
hayırlısı olsunnnn bizide bilgilendirrsin artıkk güzel haberler bekliyoruz :)

Bilmem aslında ben iradeli bir insanım ama sizlere güzel haberler verebilir miyim ki pek bilmiyorum. Rüyamda ağlıyordum geçen gün sevince karşılıkmış. Tabi hemen bununla bir bağlantı kurdum ben ama dediğin gibi hemen kaptırmak istemiyorum kendimi. Hayırlısı bakalım.:44:

halimi hatırımı sormalar ikramlar bilmem ne... yoksa benim aklımda yoktu O.

Zaten ilk gördüğümde de çok hoşlanmıştım aslında:69:

İlk gördüğünüzde de çok hoşlanmışsınız ama "aklımda yoktu, o aklıma soktu" minvalinde yazmışsınız... Durum vahim... Ondan gelen her hareketi kendinizce yorumlayacak, ilgilendikçe coşacak, kendi kendinize küsüp barışacaksınız... Bu çok yorucu olur... Çok yıpranırsınız, dikkatiniz dağılır, birini sevmek istiyorsunuz belli ki ve onu seçmişsiniz...

Boğa burcu erkeği son bir bilgi olarak.

Bu arada ben yengeç burcuyum benim ideal eşim boğaymış bugün öğrendim.

Baksanıza şimdiden başlamışsınız kurmaya, onun doğru insan olduğuna dair kanıtlar arıyorsunuz... Bu devirde karşılıklı ilişkiler yorucuyken ve zaman zaman güven vermez, insanı hayattan soğuturken böylesi tümden üzecek sizi... Hayatında biri olmayabilir, belki ileride gerçek bir ilişkiniz de olabilir ama siz gözlerinizi gerçeğe kapatırsanız, her durumu kendi lehinize yorumlarsanız bunu imkansız hale getirirsiniz... İdeal eşiniz bir boğa olabilir fakat o şimdilik, diğer boğalardan daha yakın değil size... Akışına bırakın, inanın çevrenizde sizi ondan çok süzen, daha çok isteyen başkaları olabilir ve siz onda ısrar ederek diğerlerine kapınızı kapatıyor olabilirsiniz... :61:

İlk gördüğünüzde de çok hoşlanmışsınız ama "aklımda yoktu, o aklıma soktu" minvalinde yazmışsınız... Durum vahim... Ondan gelen her hareketi kendinizce yorumlayacak, ilgilendikçe coşacak, kendi kendinize küsüp barışacaksınız... Bu çok yorucu olur... Çok yıpranırsınız, dikkatiniz dağılır, birini sevmek istiyorsunuz belli ki ve onu seçmişsiniz...

İlk gördüğümde hoşlandım evet ama bir ilişki olma ihtimali üzerine hiç düşünmedim zaman zaman bu tür beğenmeler hep oluyor birisini ilgi çekici bulabiliyorsunuz ama her hoşlandığınız insanın üstüne gitmiyorsunuz ben de sadece ne kadar tatlıymış diye şöyle bir geçirdim içimden ama ilerisini düşünmedim bu zamanla oldu:34:

Sadece burcundan dolayı bir bilgi vermek istiyorum; Boğa burcu venüsün yönetimindedir yani boğa kadını ve erkeği doğanın tüm güzelliklerinden tüm çekiciliklerinden nasibini almıştır.. :) :) Boğa Erkeğine gelirsek, güçlü, çekingen, içine kapanık ama bir o kadarda tutkulu bir aşıktır. Red edilme duygusuna asla katlanamaz bu yüzdende karşı taraftan biraz atak bekler :) Güvenin,zenginliğin,lüksün,sabrın ve tutkunun sembolü boğaları etkilemenin en güzel yolu onu güzel bir yemeğe davet etmektir.. Boğa erkekleri yanında hesap ödeyen bir kadın asla istemezler bu yüzden muhabbetinizi biraz daha ilerlettikten sonra ona güzel yemekler pişirebilirsin Ayrıca sende ilgini ona karşı belli etmelisin boğaların dokunma duyuları çok gelişmiştir. Elini sıkman omzuna hafifçe dokunman onun çok hoşuna gidecektir :) :) Boğa erkekleri her zaman az ve öz konuşan sadakate önem veren kadınları tercih ederler.. Senin burcun nedir öğrenebilirmiyim ? daha çok tiyo verebilirim :)

Back
X