- 31 Mart 2008
- 390
- 50
- 323
Sadece burcundan dolayı bir bilgi vermek istiyorum; Boğa burcu venüsün yönetimindedir yani boğa kadını ve erkeği doğanın tüm güzelliklerinden tüm çekiciliklerinden nasibini almıştır.. :) :) Boğa Erkeğine gelirsek, güçlü, çekingen, içine kapanık ama bir o kadarda tutkulu bir aşıktır. Red edilme duygusuna asla katlanamaz bu yüzdende karşı taraftan biraz atak bekler :) Güvenin,zenginliğin,lüksün,sabrın ve tutkunun sembolü boğaları etkilemenin en güzel yolu onu güzel bir yemeğe davet etmektir.. Boğa erkekleri yanında hesap ödeyen bir kadın asla istemezler bu yüzden muhabbetinizi biraz daha ilerlettikten sonra ona güzel yemekler pişirebilirsin Ayrıca sende ilgini ona karşı belli etmelisin boğaların dokunma duyuları çok gelişmiştir. Elini sıkman omzuna hafifçe dokunman onun çok hoşuna gidecektir :) :) Boğa erkekleri her zaman az ve öz konuşan sadakate önem veren kadınları tercih ederler.. Senin burcun nedir öğrenebilirmiyim ? daha çok tiyo verebilirim :)
Boğaların ne kadar tutuk olduğunu biliyorum yakından tanıdığım bir erkek arkadaşım var çünkü ve ben onun yıllarca bekar kalabileceğine inanıyorum. Değil adım atmak bunu kendine bile itiraf edemiyor o kadar vahim durumda.
Ben de yengecim bu arada