Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
F.m dersanesi Ygs-Lys kursuna yazıldım Mayıs ayında başlayacak dersler tanıtım derslerine girdim fakat hocaya bir şey sordugumda bagırdı bana ve 2 hocada aynı şekilde sürekli bir siyaset konusu dönüyor sınıfta çok cıvıklar bende kaydımı aldırmak istiyorum Şubat ayından itibaren aylık 220tl babamın kartından çekildi yani 440 tlsi ödendi kitapları aldım çözdüm bir kısmını fakat arkadaşım 800tlye silerler dedi ne yapmam gerek girmedigim dersin parasını ödemek istemiyorum.Senet imzalamadık sadece bir kağıt imzalattılar okutmadılar kagıdıda abim avukat şehir dışında onunla konuşmadım henüz :/
Bir arkadaşım aynı şekilde sildirmek istemişti kaydını
silmediler üstüne birde para istediler bizi zarara sokarsınız kaydınızı silersek diye
arkadaşımda derslere devam etmedi olan parasına oldu.
o imzaladığınız kağıtta senet yerine geçiyo.yani orda herhangi bi durumda ayrılmak istersem tüm parayı ödeyeceğimi kabul ediyorum gibi bi madde yer alır.siz ayrılmak isteseniz de o parayı ödemek zorundasınız.eğer size bu şekilde davranıldığını ispatlayıp bundan dolayı ayrılmak istediğinizi belirtirseniz belki bi şansınız olur.
unideyken bir kpss kursuna yazilmistim sevgilimle beraber... ben gidemedim derslerimin yogunlugundan. gittim sekreterlige cirkef bi kadin dediki tum senedi odemeniz gerek tabi ben sok.... mudurun odasina gittim... elimden geldigince sirin seker derslerimin yogunlugu kalicak yer sikintisi falan filan adamcagiz peki dedi sadece ilk ayin parasini ode :) senetler senn iste tam ozaman yapistirdim erkek arkimda ayni durumda onun icinde gecerli mi diye peki dedi adam.... sagolsun bolece halloldu mesele..... umarim sende sorunsuz halledersin :)
tanıtım derslerıne gırmen onemlı degıl
dersler baslamadıysa sıldırebılrısın ve acıkca de ben dersanızden hıc memnun dılm bu bunsekıkde oluyır soyle dersanızde ders almak ıstemedıgını belır sonuc olarak sen oraya bı ders almak ıcın gıdıyorsun
sıyaset hoca tenefuste yapsın
o kım oluyorsa sana bagrabılır ki
paramla rezıl olmaya gelmedım ben sılın kaydımı de
karta ıadet olabılır merak etme slıplerı atma tüketici haklarında baslamadıgın dersı gerı odeme yukumlulugu var soyle
baslamadın sonucta
kitapları ve aılenden bırıyle al gotur hepbırlıkte gıdın
iyice zıvanadan cıktılar, tanıdıgımızın cocugu gidiyor eğitim kaliteleri iyice düşmüş, eski ilgileri kalmamış amaçları farklı yöne kayınca
ne yapın edin hakkınızı yedirmeyin asla
Ama eğer öyle dersem ikna yoluna gitmezlermi hocayı falan çagırır iş uzar ben direk ödeyemiyoruz falan desem? Gerçektende paramla rezil oluyorum hiçbir eğitim kurumunda siyaset yapılamaz hocada ögrencide ceza alır ama sınıfta hiçkimse bir şey demedi hatta sohpete katılanlar dahi oldu..Slipler döküman oluyor sanırım kredi kartı extresinde duruyor hepsi.Tamam söyleyecegim mutlaka ama kitapları çözmeye başladım ve bende kalsın istiyorum çünkü kaynakları kaliteli toplam 100tl imiş kitaplar ailemle gidecegim fakat önce diger dersaneleri gezecegiz
kıtapları kullandıysan parasını alabılırler gercı bana kıtap fılan demedım
aılem odeme guclugu cekıyor vs demıstım kkısaca ödeyemıyor dedım annemle gıttım kartın slipleriyke gıttım gerıye kalanı oade oldu
bı an once hallet zaman gecıyor