• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dersaneye gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu yardım edin

Evet işte benim sorunumda bu hocalar onlar bi çok şeyi biliyorlar diye bazı şeyleri es geçiyorlar. ee bende öyle aman aman iyi bir öğrenci değilim yani herşeyi pratik yapamıyorum. benimde eksik konularım var.Zaten bu sınıfımdada ortamım yok en önde oturuyorum sadece derse odaklanıyorum ve sınıfımıda seviyorum ztn ders dinleyebiliyorum...Yani ne bileyim iyi sınıfa geçip kafam bozuk olacağına bu sınıfımda kalıp zevkle ders dinlemek daha iyi olur değilmi?

yani cnm nerde mutluysan orda kal üst grupta mutsuz olcağını düşüyorsan ne die geçceksin....

canım benim sık dişi 6-7 ay sonra üniversitede güzel "ortamların" olur..sadece derslere odaklan..bak geçen yıl ortamın olmuş da ne olmuş...biliyorum gençsin, güzel arkadaşlıklar olsun, ders aralarında dersane çıkışında vs görüşüp konuşacağın samimi arkadaşların olsun- hoş çocuklar- ortamda olsun istiyosun :) bu nasihatlar sana sıkıcı gelecek ama inan tecrübeyle sabit..ortamda ne kadar az uyarıcı varsa daha iyi konstre olursun derslere..bence sen oturup düşün bi gerçekten bu sınavı kazanmayı istiyor musun ve kazanmak için neyi göze alabilirsin?? bunlara kafa yorma sadece derslerine yoğunlaş..herkes geçti o yollardan..meral etme ölünmüyo 6-7 ay kasarak çalışmaktan...benceee :51:

Son düzenleme:
Canım bence dersaneye gidecek durumun olduug için memnun olmaslısın ortama alışmaya çalışmalısın bence mesela benim arkadaşlarım sbs için dersaneye gtmek istemişlerdi ama maddi imkanları izin vermedi ve düşük aldılar ben dahil :( Şuan halindne memnun olmalısın senin yerinde olmayı isteyen birçok kişi var

Çok saolun arkadaşlar bu arada sınıflar değişti ve benim sınıftan sadece ben en iyi sınıfa geçtim.öğleden sonra 1.30 da dersim var önce kuzenimle gidiyordum şimdi devrem değişti tek başıma gideceğim lütfen dua edin yeni sınıfıma alışayım çünkü o devrede ve sınıfta kimseyi tanımıyorum lütfen dua edin benim için...:14:

Çok saolun arkadaşlar bu arada sınıflar değişti ve benim sınıftan sadece ben en iyi sınıfa geçtim.öğleden sonra 1.30 da dersim var önce kuzenimle gidiyordum şimdi devrem değişti tek başıma gideceğim lütfen dua edin yeni sınıfıma alışayım çünkü o devrede ve sınıfta kimseyi tanımıyorum lütfen dua edin benim için...

Kızlar artık aklım başıma geldi takmıcam böle şeyleri kafama artık. çünkü bu sene benim son senem sene sonunda pişman olmak istemiyorum. Sonuçta bu benim hayatım ailem o kadar emek veriyor benim yaptığıma bak herkese çok teşekkür ederim ...:34:

benim de aynı durum vardı ,bir sene boyunca hiç arkadaşım olmadı,tenefüste herkes dışarı çıkarken ben sınıfta kalıyordum,ama aralarda oyalanacak kitap dergi gibi birşeyler bulabilirsin ben öyle yaptım,derslerde zaten arkadaşa ihtiyacın yok,evet sıkılıyorsun ama başka çaren yok kabullenmeye çalış

Back
X