• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dersaneye gitmek istemiyorum psikolojim bozuldu yardım edin

Hepiniz çok haklısınız arkadaşlar. Zaten yavaş yavaş alışmaya başladım.
Sene sonundada inşallah güzel haberleri vereceğim ...:hulya:

üniversiteyi kazanınca çevrende tanıdık kimse olmayacak canım bunu unutma :)

dersane gelip geçiçi bir dönem, başarılı olmak istiyorsan derslerine konsantre olmayı düşünmelisin.

Psikolojini bozacak bir durum değil bu.
Hemen ''psikolojim bozuldu'' kılıfına sokma durumunu.
Amacın gırgır eğlence yapmak değil adam gibi derslerine çalışmak olmalı senin.
Nice öğrenciler var paraları olmadıkları için dersaneye gidemiyorlar, evde tek başlarına çalışıp üniversite kazanmaya çalışıyorlar.
Ortam mortam aramayı bırakıp derslerini çalışmalısın ileride pişman olmamak için. Ve ailene teşekkür etmelisin seni ders çalışman için dersaneye yolladıkları için.

Son düzenleme:
bende dersaneye gidiyorum ortam için gitmiyorum dersimi dinleyip eve gidiyorum orası eglence yeri değilsinki ortam olsun yalnış düşünüyorsunn

illa ki alışırsın. ben de dersanemden nefret ediyordum. üstelik senin gibi ortam yok falan diye değil. bizim dersane küçüktü össler 25 kişi falandık. millet uğraşcak bişey bulamayınca birbirine sataşıyordu.entrika mı dersin yalan mı dersin.. genel olarak her türlü pislik çirkeflik vardı.onların çoğu kazanamadı özele gitti. ben mf olmama rağmen tmde hepsini geçtim.. benim konuştuğum bikaç düzgün arkadaşım vardı. diğerleriyle acayip eğleniyorduk dalgamızı geçiyorduk yani..ders de çalışıyorduk. güldük geçtik onlara. ve şimdi özlüyorum o zamanları :D

Merhaba arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim.Sınava girdim fakat puanım düşük olduğu için tercih yapmadım ve kuzenimle aynı dershaneye yazıldık.(o eşit ağırlıkçı ben sayısalcıyım.) İlk bi kaç gün gayet iyiydi fakat sonra dersaneden soğumaya başladım.Zaten dersanede iki kere sınıf değiştirdim.Sınıfa hiç alışamadım.Geçen sene gittiğim dersanemi özlüyorum aslında dersane değilde ortamı özlüyorum.GEçen sene okulumdaki neredeyse bütün arkadaşlarımla aynı dersanedeydik.Ortam müthişti.Tabi geçen sene hiç ders çalışamadım.Ama dersaneye gitmeyi çok seviyordum.Ama bu sene öyle değil.Hiç gitmek istemiyorum.Arkadaşlarımdan kazananlar da oldu.Dün kuzenimle nerdeyse ağlıcaktık o kadarki strese girdik oda alışamadı.Bilmiyorum yaaa nefret ediyorum daha başlayalı 2 hafta oldu ama ben daha alışamadım alışırsın falan diyorlar ama bilmiyorum alışamayacağım galiba.Yardım edin kızlarr.... :çok üzgünüm:

başka dershaneye gitsen?

başka dershaneye gitsen?

Başka dersaneye bu saatten sonra gittimmi dersler konusunda sıkıntı çekebilirim.Sonra eski dersanemi arayabilirim.Alışmaya başladım zaten :lepi: Alışmakta zorundayım zaten.Ailemide uğraştırmak istemiyorum.

Başka dersaneye bu saatten sonra gittimmi dersler konusunda sıkıntı çekebilirim.Sonra eski dersanemi arayabilirim.Alışmaya başladım zaten :lepi: Alışmakta zorundayım zaten.Ailemide uğraştırmak istemiyorum.

kk ya fazla takılmamanı hatta internete girmemeni tavsiye ederim.İleride kaybettiğin her saatinin pişmanlığını yaşamak istemiyorsan sadece derslerine asıl.

bak ipek böceğim bende dershaneye gidiyorum son sınıf inan çok tip şımarık kızlar var ama inan derslere çalışmaktan onlara gıcık olduğumu bile unutuyorum böyle basit şeylere takılma güzelim sen dersleri anlamana bak netlerine bak iannıyorum güzel yerlere geleceksin inşallah bende :)

amaan bu gençlerinde ne çabuk psikolojisi bozuluyor anlamıyorum, kendin diyorsun geçen sene ders çalışamadım diye, dersanenin amacı ortam yapmakmı ders çalışmakmı daha bunları ayırt edemiyorsun

amaan bu gençlerinde ne çabuk psikolojisi bozuluyor anlamıyorum, kendin diyorsun geçen sene ders çalışamadım diye, dersanenin amacı ortam yapmakmı ders çalışmakmı daha bunları ayırt edemiyorsun

sonuna kadar haklısın arkadaş çok hassas anlaşılan çok basit şeylere takılıyor

bak ipek böceğim bende dershaneye gidiyorum son sınıf inan çok tip şımarık kızlar var ama inan derslere çalışmaktan onlara gıcık olduğumu bile unutuyorum böyle basit şeylere takılma güzelim sen dersleri anlamana bak netlerine bak iannıyorum güzel yerlere geleceksin inşallah bende :)

Çok teşekkür ederim canım benim.kaydirigubbakcemile5a.s.

1 sene sabret dayan çalış..üniversiteyi kazanınca en güzel ortamlar senin olur merak etmeee ;)

Peki arkadaşlar bizim dersanede deneme sınavı oldu. hoca sınıfta bi kaç kişinin değişebileceğini söyledi.o bikaç kişinin içinde bende varım.Fakat zorunlu değil yani sizce bi üst sınıfa gideyimmi.(bi üst sınıf farklı devrede)bende kuzenimle gidip geliyorum.Sınıfımada alıştım.Gitsem orayada alışmam uzun sürer sizce napayım.....Fakat sınıfımdan memnunum ders dinleyebiliyorum sınıfta çıt çıkmıo ztn...

Yani öğretmenlerini beğenmediysen anlatımlarından memnun değilsen hemen ayrıl;ama eğer arkadaşlarınsa konumuz, zamanla çevreye alışacaksın.

Sen sonuca odaklanmaya çalışırsan her şeyin dershane olmadığı fark edeceksindir.Hatta arkadaşlarını sevmezsen daha iyi olur :) En azından derse yönelmen

daha rahat olur.Gezecek kimse olmadığından

Benimde dersane ortamım muhteşemdi. Harika ötesiydi. Herkesi tanıyordum. Süper bir grubum vardı. Derslerde makara, tenefüslerde sigara derken günün nasıl geçtiğini anlamıyordum.
*Sonra noldu. Sınav günü bir terleme bir sancı. Sınav belgesindeki rakamın sıfırlarında eksiklik var zannettim önce. Üniversiteyide kazanamadım doğal olarak.

Üniversite kazanmak istiyorsan, bir sene boyunca soyutlanacaksın hayattan, ne ortamın olacak ne başka birşey. Sadece derslerin olcak.. Bence böyle harika olmuş senin için. Git derslerini çalış tatlım. Yoksa geçen seneki gibi olur herşey. Kendin içn yap bunu lütfen. Pişman olursun.

siz üni. kazansanızda ortam olmadığında başarılı olamazsınız malum orda işler tezler vizeler vs ile yuruyo sizi zorlar
sanıyorumki ciddiyetli bir bölümde tutturamazsınız aileniz duysa bunları ne der acaba çocuğum okulu değil ortamı seviyor boşa para veriyoruz der
boşa para harcatmayın bari 2. yılınızmış birde yazık ailenize

Peki arkadaşlar bizim dersanede deneme sınavı oldu. hoca sınıfta bi kaç kişinin değişebileceğini söyledi.o bikaç kişinin içinde bende varım.Fakat zorunlu değil yani sizce bi üst sınıfa gideyimmi.(bi üst sınıf farklı devrede)bende kuzenimle gidip geliyorum.Sınıfımada alıştım.Gitsem orayada alışmam uzun sürer sizce napayım.....Fakat sınıfımdan memnunum ders dinleyebiliyorum sınıfta çıt çıkmıo ztn...

canım mennunsan hiç değiştirme sınıfını.üst gruplarda öğrenciler birçok şeyi biliyorlarmış gibi anlatıyorlar dersi bu dediğim birinci grup için geçerli:)adapte olmakta güçlük çekebilirsin....

canım mennunsan hiç değiştirme sınıfını.üst gruplarda öğrenciler birçok şeyi biliyorlarmış gibi anlatıyorlar dersi bu dediğim birinci grup için geçerli:)adapte olmakta güçlük çekebilirsin....

Evet işte benim sorunumda bu hocalar onlar bi çok şeyi biliyorlar diye bazı şeyleri es geçiyorlar. ee bende öyle aman aman iyi bir öğrenci değilim yani herşeyi pratik yapamıyorum. benimde eksik konularım var.Zaten bu sınıfımdada ortamım yok en önde oturuyorum sadece derse odaklanıyorum ve sınıfımıda seviyorum ztn ders dinleyebiliyorum...Yani ne bileyim iyi sınıfa geçip kafam bozuk olacağına bu sınıfımda kalıp zevkle ders dinlemek daha iyi olur değilmi?

O halde durumu annenlere anlat özel hoca tutsunlar zaten bütün derdimiz okul sistemi

Back
X