Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar ben liseyi bu sene bitirdim.Sınava girdim fakat puanım düşük olduğu için tercih yapmadım ve kuzenimle aynı dershaneye yazıldık.(o eşit ağırlıkçı ben sayısalcıyım.) İlk bi kaç gün gayet iyiydi fakat sonra dersaneden soğumaya başladım.Zaten dersanede iki kere sınıf değiştirdim.Sınıfa hiç alışamadım.Geçen sene gittiğim dersanemi özlüyorum aslında dersane değilde ortamı özlüyorum.GEçen sene okulumdaki neredeyse bütün arkadaşlarımla aynı dersanedeydik.Ortam müthişti.Tabi geçen sene hiç ders çalışamadım.Ama dersaneye gitmeyi çok seviyordum.Ama bu sene öyle değil.Hiç gitmek istemiyorum.Arkadaşlarımdan kazananlar da oldu.Dün kuzenimle nerdeyse ağlıcaktık o kadarki strese girdik oda alışamadı.Bilmiyorum yaaa nefret ediyorum daha başlayalı 2 hafta oldu ama ben daha alışamadım alışırsın falan diyorlar ama bilmiyorum alışamayacağım galiba.Yardım edin kızlarr.... :çok üzgünüm:
başka dershaneye gitsen?
Başka dersaneye bu saatten sonra gittimmi dersler konusunda sıkıntı çekebilirim.Sonra eski dersanemi arayabilirim.Alışmaya başladım zaten :lepi: Alışmakta zorundayım zaten.Ailemide uğraştırmak istemiyorum.
amaan bu gençlerinde ne çabuk psikolojisi bozuluyor anlamıyorum, kendin diyorsun geçen sene ders çalışamadım diye, dersanenin amacı ortam yapmakmı ders çalışmakmı daha bunları ayırt edemiyorsun
bak ipek böceğim bende dershaneye gidiyorum son sınıf inan çok tip şımarık kızlar var ama inan derslere çalışmaktan onlara gıcık olduğumu bile unutuyorum böyle basit şeylere takılma güzelim sen dersleri anlamana bak netlerine bak iannıyorum güzel yerlere geleceksin inşallah bende :)
Peki arkadaşlar bizim dersanede deneme sınavı oldu. hoca sınıfta bi kaç kişinin değişebileceğini söyledi.o bikaç kişinin içinde bende varım.Fakat zorunlu değil yani sizce bi üst sınıfa gideyimmi.(bi üst sınıf farklı devrede)bende kuzenimle gidip geliyorum.Sınıfımada alıştım.Gitsem orayada alışmam uzun sürer sizce napayım.....Fakat sınıfımdan memnunum ders dinleyebiliyorum sınıfta çıt çıkmıo ztn...
canım mennunsan hiç değiştirme sınıfını.üst gruplarda öğrenciler birçok şeyi biliyorlarmış gibi anlatıyorlar dersi bu dediğim birinci grup için geçerli:)adapte olmakta güçlük çekebilirsin....