• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dersiniz ki dert mi ama kırılınca dert :(

içimden geldiği gibi yazınca noklatama yüklem kar etmiyor! kpederimin kötü meziyetleri ünlü eşim bile bıkıyor.hem ona hemde başka bir şey de sıkıntısı olunca bana bağırıyor.aynısını ben yapmış olsam tepkisi benim tepkimden sert olur.illa ki evlilikte tartışmalar olur.ben işin orasında değilim. beni üzen eşimin laflarını bana hissettirmiş olması.yoksa neden kırgınlıklar birikiyor ki evliliklerde.kocama hiç laf sokmadım diyen, kocam bana hiç laf sokmadı diyen yalan söyler.
Noktalamada değil de anlatımda bir sıkıntı var. Tercüman talep ediyorum

içimden geldiği gibi yazınca noklatama yüklem kar etmiyor! kpederimin kötü meziyetleri ünlü eşim bile bıkıyor.hem ona hemde başka bir şey de sıkıntısı olunca bana bağırıyor.aynısını ben yapmış olsam tepkisi benim tepkimden sert olur.illa ki evlilikte tartışmalar olur.ben işin orasında değilim. beni üzen eşimin laflarını bana hissettirmiş olması.yoksa neden kırgınlıklar birikiyor ki evliliklerde.kocama hiç laf sokmadım diyen, kocam bana hiç laf sokmadı diyen yalan söyler.
Burda da şey demek istemiş yazar

Sinirle yazdığım için özne yüklem hak getire ! Kayınpederim hep huzursuzluk çıkarır. Eşim de hem ona bağırır hemde yetmez hıncını bir de benden çıkartır.

Her evlilikte tartışmalar olur lakin eşim genel olarak çok kırıcı laflar kullanıyor. Özür de dilemiyor ve kırgınlıklar bu yüzden birikiyor. Yoksa herkes eşine illa laf sokmuştur.

Konunun Meali:

Başlık : Bu da dert mi diyeceksiniz ama insan kırıldıktan sonra çok önemli bir dert

Bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimi aradım eve ne lazım ne alınacak gibi konuşacaktım ( Kayınpeder kısmını bende çözemedim ) .

İşyerindeyken aramışım ( el işi yüzünden ) diye bana bağırdı.
O yetmezmiş gibi bana pislikmişim gibi bakarak 'cins cins huyların var'dedi.'Ne biçim konuşuyorsun' dedim hıçkırarak ağlarken mutfağa gittim bulaşık yıkadım kafam dağılsın diye içeri gelince de bilgisayarı açtım. Özür dilemek yerine normal bi söz söylemiş gibi de niye ağladın dedi ve öptü. Açıkça söyledim yine özür dilemedi öküzlüğe devam etti ( konu sahibinin tabiri bu ) Öpmeseydi de özür dilese yeterdi.

Kendi gibi laf sokan bi kadınla mı mutlu olur bilmem ama ben çok insancıl ve kibar bi kadınım o bunu kaldıramıyor.
2. baskıyıda çevirsene Allasen :KK19::KK70::KK70:

Konunun Meali:

Başlık : Bu da dert mi diyeceksiniz ama insan kırıldıktan sonra çok önemli bir dert

Bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimi aradım eve ne lazım ne alınacak gibi konuşacaktım ( Kayınpeder kısmını bende çözemedim ) .

O yetmezmiş gibi bana pislikmişim gibi bakarak 'cins cins huyların var'dedi.'Ne biçim konuşuyorsun' dedim hıçkırarak ağlarken mutfağa gittim bulaşık yıkadım kafam dağılsın diye içeri gelince de bilgisayarı açtım. Özür dilemek yerine normal bi söz söylemiş gibi de niye ağladın dedi ve öptü. Açıkça söyledim yine özür dilemedi öküzlüğe devam etti ( konu sahibinin tabiri bu ) Öpmeseydi de özür dilese yeterdi.

Kendi gibi laf sokan bi kadınla mı mutlu olur bilmem ama ben çok insancıl ve kibar bi kadınım o bunu kaldıramıyor.

allah razı olsun. nihayet mevzuyu çözebildik.
ve evet bu da dert mi diyorum.

Burda da şey demek istemiş yazar

Sinirle yazdığım için özne yüklem hak getire ! Kayınpederim hep huzursuzluk çıkarır. Eşim de hem ona bağırır hemde yetmez hıncını bir de benden çıkartır.

Her evlilikte tartışmalar olur lakin eşim genel olarak çok kırıcı laflar kullanıyor. Özür de dilemiyor ve kırgınlıklar bu yüzden birikiyor. Yoksa herkes eşine illa laf sokmuştur.

sitede editör alımı olursa adayım sizsiniz.

her şey iyi gibi gidiyordu. bugün evlilik yıldönümümüz dün abuk subuk kpederim ve olduramadığı el işinin hıncını benden çıkarıyordu.bağırıp bağırmadığını idaa ediyordu.eve alıncak ve alındıları telefonla sokaktan birinin numarasını alıp ona sormayacaktım heralde bende bayılmıyorum işinin arasında aramaya mecburum ona göre hep gereksiz, fakat eve gelincede keşke arasaymışım dedirtecek kadar mızmızlanır.benimde insani sınırlarım var haliyle onun saçmalama sınırı var mı bilmiyorum.hem bağırmasına bir de kullandığı kelimenin söyleme biçimi çok kırdı beni ve bi türlü de kırgınlığım geçmedi.senin "cins cins huyların var farkında değilsin" öylesine sarfetse hiç sallamam.fakat sanki bir pisliğe bakar gibi dediği için "sen ne biçim konuşuyorsun".dedim hıçkırarak mutfağa gittim yanına gitmek istemedim bulaşık yıkadım işim bitince bilgisayarı açtım.özür dileyeceğine öküzlüğe devam etti sanki kendi mükemmel ya, dediğinin arkasında durup öpmeye filan kalktı neden ağlıyorsun dedi ben bilgisayarın başındaydım.bende açık ve net şekilde anlattım.yine özür yok. erkenden uyudu uyuma bir kaçış olmaz işte.yani öpmesi hatta ağzında kuş tutması gerekmiyor.sadece özür dilese unuturdum.anlatış şekline takıldım kaldım.sevme şekli herkesin kendine göredir.fakat onun asıl ihtiyacı sürekli laf sokan ona pislik gibi davranan bir kadınsa ben kendimden başkası olamıyorum ne yapabilirim.bazı erkekler insancıl davrananları ve davranışları kaldıramıyor...

hiçbişi anlamadım.

hiçbişi anlamadım.

Konunun Meali:

Tam da noktasız, paragrafsız, eksik harfli konuları çözmüşken bir de bu mu çıktı? Sürekli level atlıyoruz haydin bakalım. Yakında konuyu iki harfle açıp bütün olayı anlayacağımız günler de gelecek... İnanıyorum...

Back
X