dersler ve haksizliklar

dertlerderyabensandal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
405
149
Kizlar bunu yazmamak icin kendimi cok tuttum ama dayanamiyorum artik. Arkadaslarim surekli kopya cekiyorlar, odevleri birbirlerinden yapiyorlar, online etkinliklerin cevap anahtarini paylasiyorlar vs vs. bolum geregi staj yapiyoruz staja gelmeyip gelmis gibi gosteriyorlar ve bu bir degil iki degil. Bu durumdan rahatsiz olan benden baska kimse yok. Sizce ben mi buyutuyorum kendime dert ediyorum. Ne yapmaliyim yardim edin ben isin icinden aylardir cikamadim.

Kizlar bunu yazmamak icin kendimi cok tuttum ama dayanamiyorum artik. Arkadaslarim surekli kopya cekiyorlar, odevleri birbirlerinden yapiyorlar, online etkinliklerin cevap anahtarini paylasiyorlar vs vs. bolum geregi staj yapiyoruz staja gelmeyip gelmis gibi gosteriyorlar ve bu bir degil iki degil. Bu durumdan rahatsiz olan benden baska kimse yok. Sizce ben mi buyutuyorum kendime dert ediyorum. Ne yapmaliyim yardim edin ben isin icinden aylardir cikamadim.
ortaokulda aynı durumdaydım. demediğimi bırakmazdım kopya çekenlere...
lisede fikirlerim tamamen değişti. kendim de başladım. gayet de hoşuma gitti...
meğer orta okulda ihtiyacım olmadığından kızıyormuşum. lisede zorlanınca ben de başladım...:KK70:

belki senin de kopyaya ihtiyacın yoktur, başarılısındır. bu yüzden ağır geliyordur.
takmamaya çalış. mezun olunca unutursun :KK14:

Lise de bende kopya cektim abartip soru caldigimiz bile oldu ama artik universitede garip geliyor. Hak etmeyen yalan dolan etik nedir bilmeyen insanlarin insan iliskileriyle alakali bir meslek yapmasi beni delirtiyor. Daha buyumedik mi yahu?

Lise de bende kopya cektim abartip soru caldigimiz bile oldu ama artik universitede garip geliyor. Hak etmeyen yalan dolan etik nedir bilmeyen insanlarin insan iliskileriyle alakali bir meslek yapmasi beni delirtiyor. Daha buyumedik mi yahu?
ya okuldakiler engellemiyor mu? bizim okulda inanılmaz sıkı oluyor sınavlar. e bi de okuldan uzaklaştırma cezası var. benim ödüm kopuyor sınavdayken valla

Bazi hocalar cok titiz bazilari degil. Ceza konusunda haklisiniz ama yakalanma durumu soz konusu olmadi henuz. Sahsen benim de odum kopuyor sinavlarda. Nasil bir cesaret anlamadim. Gammazlamak da istemiyorum kimseyi.

Hiç takma kafana, ne yaparsan yap bu durumu değiştiremezsin. Ben de üniversite öğrencisiyim, ne haksızlıklar gördüm. Bana bedava verseler kopya çekmem. Kopya çekmeden de başarılı olabiliyorum, umrumda da değil ne yaptıkları. Bilgiler yanıma kar kalıyor. Yazık günah onları okutan ailenin ettiği masrafa ama hayatın her alanında var bu tür şeyler. Sakın kendini üzme, öğrenmeye bak. Öğrenmeden geçeceksen derslerden, kalsın hiç geçme daha iyi.

Hiç takma kafana, ne yaparsan yap bu durumu değiştiremezsin. Ben de üniversite öğrencisiyim, ne haksızlıklar gördüm. Bana bedava verseler kopya çekmem. Kopya çekmeden de başarılı olabiliyorum, umrumda da değil ne yaptıkları. Bilgiler yanıma kar kalıyor. Yazık günah onları okutan ailenin ettiği masrafa ama hayatın her alanında var bu tür şeyler. Sakın kendini üzme, öğrenmeye bak. Öğrenmeden geçeceksen derslerden, kalsın hiç geçme daha iyi.
Ben de boyle dusunuyorum aslinda ama icimde bir seyler beni kemiriyor. O yuzden yorumlari merak ettim tek takan ben miyim bu olaylari diye.

Canım sen boşver onları kendi önüne bak bu tip olaylarla hayat boyu karşılaşacaksın aslında onlar kendilerine kötülük yapıyorlar kopyala geçse ne olacak yada staja gitmese
insanın yaptıkları gelecekte elbet önüne çıkar sen çalışmaya devam et elbet mükafatını göreceksin canım:KK66:

Her koyun kendi bacağından asılır. Kimin ne yaptığı sizi pek ilgilendirmez bana kalırsa, siz kendi yolunuza, kendi doğru bildiğinize bakın derim.

sana ne bu onların hayatı.zararı kendilerine

X