Derslerimin yoğunluğu sebebiyle hiçbi zaman ilişkim olmadı :(

Golgemsi_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2017
9
4
1
26
Merhaba bayanlar, başlıkta da belirttiğim gibi neredeyse 20 yaşındayım ve şu zamana kadar derslerden kafamı kaldırıp bi erkekle ilişki yaşayamadım. Böyle giderse bir süre daha yaşayamayacağım. Bi insan sevgilisiyle ne yapar nasıl davranır bunları bile bilmiyorum ... Ama artık hayatımda birinin eksikliğini hissetmeye başladım bunu fark ediyorum. Böyle işte :( Dertleşmek istedim

Iyi yapmissin bosver sevgili her zman olur. Hem kucuk yasta sevgilin olunca %99 ayriliyosun evlilige kadar gitmiyo. Isin yoksa gunlerce uzul agla yok netten stalkla nerde napiyo bnden snra kimi buldu:)) en guzeli dersler iyi bi meslek snrasi gelir hic dert etme canim:KK76:

Olacaksa olur. Öyle olsun diyerek de olmaz. Hatta rahatlığının keyfini çıkar kafaya takma

E derslerin iyidir,ne güzel.
Üniversitede olmalısın şimdi,bitir bari,
Bu kadar çalışkanı büyük şirketler kaçırmaz.
Sevgili çok lazımsa sonra gelir.

Canım zaten sırf ilişkim olsun diye yaklaşırsan hem üzerler hem üzülürsün. Vardır bir kısmetin seni doğru zamanda doğru yerde bekliyordur merak etme:)

E derslerin iyidir,ne güzel.
Üniversitede olmalısın şimdi,bitir bari,
Bu kadar çalışkanı büyük şirketler kaçırmaz.
Sevgili çok lazımsa sonra gelir.
Şirketle işim olacağını sanmıyorum bölümüm tıp. Daha uzuuuun yıllarım var yani okuyacağım. Aslında endişelendiğim şey bu, koca kız olucam mezun oldugumda

Şirketle işim olacağını sanmıyorum bölümüm tıp. Daha uzuuuun yıllarım var yani okuyacağım. Aslında endişelendiğim şey bu, koca kız olucam mezun oldugumda

O zaman biraz alıştırma yap
Kendine egzersiz koy:)
Misal her gün öğle yemeğinde karşı masada oturan 1 çocuğu 5 dk kesiceksin
Ben de senin gibiydim bu arada
Lisede çok çalıştım sınav için sonra ağır bir bölüm okudum
İlk sevgilim 22 yaşında mı ne oldu o da sırf meraktan, hıyarın tekiydi zaten

Ne olacak koca kız olsan yahu :) doktor olacaksın bundan güzel ne var. Karşına çıkacak olan insanlar da senin gibi gecesi gündüzü okumuş senin dengin olacaklar . İlla erkek arkadaşım olsun diye diretme Zaten elbet olacak zamana bırak acele etme ki iyisi bulsun seni.

O zaman biraz alıştırma yap
Kendine egzersiz koy:)
Misal her gün öğle yemeğinde karşı masada oturan 1 çocuğu 5 dk kesiceksin
Ben de senin gibiydim bu arada
Lisede çok çalıştım sınav için sonra ağır bir bölüm okudum
İlk sevgilim 22 yaşında mı ne oldu o da sırf meraktan, hıyarın tekiydi zaten
:))) egzersiz tavsiyesi için teşekkürler

Merhaba bayanlar, başlıkta da belirttiğim gibi neredeyse 20 yaşındayım ve şu zamana kadar derslerden kafamı kaldırıp bi erkekle ilişki yaşayamadım. Böyle giderse bir süre daha yaşayamayacağım. Bi insan sevgilisiyle ne yapar nasıl davranır bunları bile bilmiyorum ... Ama artık hayatımda birinin eksikliğini hissetmeye başladım bunu fark ediyorum. Böyle işte :KK43: Dertleşmek istedim

sevgilisi olanların başları göğe erdi :D:D ah su genclık

Back
X