pek zannetmiyorum bir şey olacağını.
ben de kaç kez kaçtım okuldan bazılarını da hocaların gözlerinin içine baka baka yaptım.
çok takma bence.
Muhtemelen gözünüzü korkutmak için yapmışlardır.
Ben de çok kaçtım okuldan ama hiç savunma yazmadım.
Özür dileyip bir daha yapmayacağınızı söylerseniz birşey olmaz.
Büyük bir disiplin suçu olmadıkça sigara,kavga vs. gibi aileniz bilgilendirilmez.
Öyle olsa evdn atmışlardı beni çoktan
Toplabtima teyzem katiliyo o zaman duysa sorun olmaz ama simdi olursa babam bilgilendirilir .. babamsa teyzeme catar..Büyük ihtimal veli bilgilendirilir şimdi olmasa bile toplantıda dile getirilir.
Bunaldığını biliyorum ama o arkadaşlarınla dişinizi sıkıp dersler bitince bi'yerde oturup bi'şeyler içip sohbet edebilirsin.
Hem böyle savunmadır vs uğraşmaz hem de rahat rahat vakit geçirirsiniz.
Bende geçen sene savunma yazmıştım okuldan kaçtığım için. Uzaklaştırma verirler de kafamı dinlerim diye çok ümitlenmiştim ama bir şey olmadı
Hatta beraber kaçtığım arkadaşlarımda biri canım sıkıldı o yüzden kaçtım yazmıştı ona bile bir şey olmadı düşün yani
Zaten gittik ama hoca yoktu.. derste yabanci hoca dersiydi ona da derdimizi anlatamiyoruz ki ..okulun yspısına ve öğrenciye göre de değişiyor birzcık bu durumlar. esma sıkıntın varsa izin almalısın
Teyzemin bana guvenini sarsmak istemiyorum ona desem okulla konusur veli olarak kendini bildirir babamin no yu sildirir . Ama guvenini kaybetmis olurum .. tesekurlerçok tedirgin isen ailenle paylaş.. sadece 1 derse girmemişsin.. m.yardımcısına söyleyecekmişsin bulamamışsın madem.. canım sıkkındı iyi değildim giremedim de.. okullar aramaz aramaz arayacakları tutar.. küçük bir olayda olsa aranmak veliyi üzer tedirgin eder.. bence açık açık söyle.. hocana da anlat durumunu.. sıkıntıda olan bir öğrencinin üzerine gitmezler.. ama ders saatinde sizi gülüp eğlenirken görüp taktıysa bi hoca kafasına bilemem..
Dun kendimi iyi hissetmiyodum , okulumda beni anlayabilcek okula benim gibi bu sene yeni gelmis olan 2 arkadasla konusmaya basladik , okula hala alisamadigimi eskiti ozledigimi anlattim onlarda yeni degistirdikleri icin beni anladilar.. biraz duygulandik uzulduk agladik.. o dersede giremedik (yabanci hoca dersi) mudur yardimcisinu bilgilendirmek icin gittigimizde yerinde yoktu - bugun sinifa gelip bizi cagirdi dersten kacmak sucdur savunma yazcaksiniz diye . Savunmada acijlamayi buraya yazdigim sekilde yaptik . . Bundan sonra ne oluyo ? Veli bilgilendirilir mi ? Bize daha bisi denmedi. Ama savunma ne icin yaziliyo ?okulumda velu olarak babam kayitlu ve ogrenirse burnumdan getirir herseyi..
ilk defa duyuyorum böyle bir uygulamayı
okulun uygulaması sanırım,disiplinli bir okul ya da öğrenci sayısı az.Derse girmemek disiplin suçu değildir,okul gözdağı vermek istemiş.Üst üste 2 gün gelmemek disiplin suçudur
Kinama almak ne demek.. ne oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?