• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dersten kacma-savunma yazma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu uygulamaları bilmiyorum canım ama baban en olmadı veli toplantısı olduğunda öğrenebilir.

öğrenirse de gerçekleri anlat canım umarım çok kızmaz.:50:

bu uygulamaları bilmiyorum canım ama baban en olmadı veli toplantısı olduğunda öğrenebilir.

öğrenirse de gerçekleri anlat canım umarım çok kızmaz.:50:

Babam toplantilarima gitmez teyzem gider.. ama teyzeme denirse tum guvenini kaybederim bu da benim icin en kotusu..

İçini ferah tut canım ailene bilgi verilmez ki verilse dahi sen yanlış bir şey yapmamışsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dun kendimi iyi hissetmiyodum , okulumda beni anlayabilcek okula benim gibi bu sene yeni gelmis olan 2 arkadasla konusmaya basladik , okula hala alisamadigimi eskiti ozledigimi anlattim onlarda yeni degistirdikleri icin beni anladilar.. biraz duygulandik uzulduk agladik.. o dersede giremedik (yabanci hoca dersi) mudur yardimcisinu bilgilendirmek icin gittigimizde yerinde yoktu - bugun sinifa gelip bizi cagirdi dersten kacmak sucdur savunma yazcaksiniz diye . Savunmada acijlamayi buraya yazdigim sekilde yaptik . . Bundan sonra ne oluyo ? Veli bilgilendirilir mi ? Bize daha bisi denmedi. Ama savunma ne icin yaziliyo ?okulumda velu olarak babam kayitlu ve ogrenirse burnumdan getirir herseyi..

benım bıldıgım aranmıyor aıle savunma yazıyosun o kadar o kadar

yanı savunmanı yazmadıysan rahatsızlandıgımdan öturu derse gıremedım yazıcaksın
dger arkadasın da arkadasım su kısı rahatsızlandı yanında kaldım dıcek

ızın ıcın yanına gıttıdıgını mudur yardımcı ogretmenı bulamadıgımızdan oturu m dersten cıktım dıceksın o kadar :)

hayatım savunma yapmakla gectı :)))))))

3. uyarıda aıleye bıldırılıyor

bıde en azından okuldan ayrılcaksan her hangı hocana sole :)

Son düzenleme:
benım bıldıgım aranmıyor aıle savunma yazıyosun o kadar o kadar

yanı savunmanı yazmadıysan rahatsızlandıgımdan öturu derse gıremedım yazıcaksın
dger arkadasın da arkadasım su kısı rahatsızlandı yanında kaldım dıcek

ızın ıcın yanına gıttıdıgını mudur yardımcı ogretmenı bulamadıgımızdan oturu m dersten cıktım dıceksın o kadar :)

hayatım savunma yapmakla gectı :)))))))

3. uyarıda aıleye bıldırılıyor

bıde en azından okuldan ayrılcaksan her hangı hocana sole :)

​Eğer konu sahibi herhangi bir disiplin cezası alırsa uyarı-kınama bile olsa aileye haber veriliyor canım artık ilk uyarı yada 3.4. uyarı diye birşey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X