• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dersten kacma-savunma yazma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu uygulamaları bilmiyorum canım ama baban en olmadı veli toplantısı olduğunda öğrenebilir.

öğrenirse de gerçekleri anlat canım umarım çok kızmaz.:50:

İçini ferah tut canım ailene bilgi verilmez ki verilse dahi sen yanlış bir şey yapmamışsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dun kendimi iyi hissetmiyodum , okulumda beni anlayabilcek okula benim gibi bu sene yeni gelmis olan 2 arkadasla konusmaya basladik , okula hala alisamadigimi eskiti ozledigimi anlattim onlarda yeni degistirdikleri icin beni anladilar.. biraz duygulandik uzulduk agladik.. o dersede giremedik (yabanci hoca dersi) mudur yardimcisinu bilgilendirmek icin gittigimizde yerinde yoktu - bugun sinifa gelip bizi cagirdi dersten kacmak sucdur savunma yazcaksiniz diye . Savunmada acijlamayi buraya yazdigim sekilde yaptik . . Bundan sonra ne oluyo ? Veli bilgilendirilir mi ? Bize daha bisi denmedi. Ama savunma ne icin yaziliyo ?okulumda velu olarak babam kayitlu ve ogrenirse burnumdan getirir herseyi..

benım bıldıgım aranmıyor aıle savunma yazıyosun o kadar o kadar

yanı savunmanı yazmadıysan rahatsızlandıgımdan öturu derse gıremedım yazıcaksın
dger arkadasın da arkadasım su kısı rahatsızlandı yanında kaldım dıcek

ızın ıcın yanına gıttıdıgını mudur yardımcı ogretmenı bulamadıgımızdan oturu m dersten cıktım dıceksın o kadar :)

hayatım savunma yapmakla gectı :)))))))

3. uyarıda aıleye bıldırılıyor

bıde en azından okuldan ayrılcaksan her hangı hocana sole :)

Son düzenleme:
benım bıldıgım aranmıyor aıle savunma yazıyosun o kadar o kadar

yanı savunmanı yazmadıysan rahatsızlandıgımdan öturu derse gıremedım yazıcaksın
dger arkadasın da arkadasım su kısı rahatsızlandı yanında kaldım dıcek

ızın ıcın yanına gıttıdıgını mudur yardımcı ogretmenı bulamadıgımızdan oturu m dersten cıktım dıceksın o kadar :)

hayatım savunma yapmakla gectı :)))))))

3. uyarıda aıleye bıldırılıyor

bıde en azından okuldan ayrılcaksan her hangı hocana sole :)

​Eğer konu sahibi herhangi bir disiplin cezası alırsa uyarı-kınama bile olsa aileye haber veriliyor canım artık ilk uyarı yada 3.4. uyarı diye birşey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X