• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert bende, derman sizde :)

yoruldummm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2012
98
5
48
Selam :) Hepinize hayırlı ramazanlar.

Biliyorum dert değil ama önerilerinize, fikirlerinize ihtiyacım var.
Bir ay sonra nişanlımın doğum günü var.
Ona sürpriz yapmak istiyorum ama biraz ımm nasıl desem odun olduğum için aklıma pek bir şey gelmiyor.
Nişanlımla aynı şehirde yaşamıyoruz aramızda 8-9 saatlik yol var.
Kaç yıldır birlikteyiz, ben hep ondan bir şeyler bekliyorum ama sanırım ben de onun için pek bir şey yapmadım bugüne kadar.
O yüzden özel olsun istiyorum bu doğum günü.
Ne olur aklınıza gelen her şeyi yazın, yorum yapmadan geçmeyin.
Lütfen, lütfen, lütfen...

:)
canım ben eşime evlenmeden evvel yastık işlemiştim.
kalp şeklinde. isimlerimiz yazıyordu.
kurdale nakışıyla da bi güzel süslemiştim. çok hoşuna gitmişti :)

Ona sürpriz yapmak istiyorum ama biraz ımm nasıl desem odun olduğum için aklıma pek bir şey gelmiyor.
Kaç yıldır birlikteyiz, ben hep ondan bir şeyler bekliyorum ama sanırım ben de onun için pek bir şey yapmadım bugüne kadar.

aranızda 8 9 saatlik yol varmış bence gidebiliyorsan yanına gitmelisin ama tabii ki haberi olmadan sürpriz yap . :) mesela tanıdığın bi arkadaşıyla iş birliği yapabilirsin sana yardımcı olur ve çok güzel bi sürpriz yaparsın . seni görünce çok şaşırır ve mutlu olur . gidebiliyorsan durma git derim :3:

babam biraz sıkıntı yapıyo bu konuda ama sanırım ben de gidip bi anda ben geldim demek istiyorum :D babamı bi şekilde ikna ederim sanırım. ama işte şey sıkıntısı var aynı ilçede başka bi yerde görevlendirmede olabilir o zamanlar. ev arkadaşından mı yardım istesem. ama kimse de bilmesin istiyorum gittiğimi gerçekten hiç kimse bilmeden ta taaamm ben geldim demeliyim :)

:)
canım ben eşime evlenmeden evvel yastık işlemiştim.
kalp şeklinde. isimlerimiz yazıyordu.
kurdale nakışıyla da bi güzel süslemiştim. çok hoşuna gitmişti :)

ben de bi haftadır kurdele nakışına merak saldım zaten.
çok iyi fikir aslında. yastık olarak düşünmemiştim hiç.
ay ama bi kere ben bu akıllıma sevgili eldiveni örmüştüm giyeriz diye, bi iki taktık sonra ıı ııhh kalmadı :)

ama biraz da dışarlarda takmaya utandığı için olmuştu. uyurken sarılacağı bi yastık fikri hoşuma gitti :)

babam biraz sıkıntı yapıyo bu konuda ama sanırım ben de gidip bi anda ben geldim demek istiyorum :D babamı bi şekilde ikna ederim sanırım. ama işte şey sıkıntısı var aynı ilçede başka bi yerde görevlendirmede olabilir o zamanlar. ev arkadaşından mı yardım istesem. ama kimse de bilmesin istiyorum gittiğimi gerçekten hiç kimse bilmeden ta taaamm ben geldim demeliyim :)

ev arkadaşından yardım iste tek başına yapamazsın . mutlaka bilecek biri ki tam istediğin gibi olsun :)

haber vermeden yola çıkıp karşısına çıksan yeterli olmaz mı ki ?

ev arkadaşından yardım iste tek başına yapamazsın . mutlaka bilecek biri ki tam istediğin gibi olsun :)

orası da öyle aslında. o zaman ben ondan yardım isteyim. böyle böyle bi şeyler yapmak istiyorum deyim. ama mesela gidersem beni evde görsün istemiyorum ben erkenden gideyim, o işten çıkınca arkadaşı onu alsın gelsin. hatta ordaki arkadaşlarını falan hep çağırıp güzel bi doğum günü falan mı yapsak ya da daha özel mi olsa :S

haber vermeden yola çıkıp karşısına çıksan yeterli olmaz mı ki ?

olur tabi de işte o aralar aynı ilçede farklı bi görev yerinde olma ihtimali var. ilçe dediysem çok da küçük değil. hani ulaşamama ihtimalim de var. o ara evde kalmayabilir çünkü.

şimdi ev arkadaşının sevgilisiyle konuşuyodum o hafta orada olmayacakmış ev arkadaşı. kuzeninin düğünü varmış :(

ben butik kurabıye yapmıştım tatalım hepsinin üstüne içinden geçen şeyleri yazmştım.bi kavozda süslemştim.yemeye kıyamadı epeydir duruyo çürümedi de :D yastgn yanına guzel fıkır olur bence.ben de örgü bilmiyodum örgü öğrendm atkı ördüm gözleri dolu dolu olmuştu :))

Peki normalde sormaz misn su an nerdesn diye meraktan filan:) ilce degistirmedigini anlamk icn

Ya tabi onları soruyorum canım. ama işte benimki beni o kadar iyi tanıyo ki hani hemen anlayabilir durumu :) bana söylediği ayni ilçede ama farklı bi birlikte görevli olacağı. evine biraz daha uzak sanırım orası orda kalması gerekir mi gerekmez mi bilemedim :S

yanına gitmeni tavsiye ederim bende...

Ben de artık koydum onu kafaya. bugün kuzenini gördüm evli falan adam. napıyo nişanlın iyi mi. ben de iyi tabi oooh deniz havuz geziyo hafta sonları dedim. sen de gitsen yanına dedi. bi an ağzımdan babam salmıyo çıktı :) yerin dibine girdim ya :)

yapma bee :( başka arkadaşları yok mu tanıdığın illa ev arkadaşı olması gerekmiyo ki

Aslında var orda başka arkadaşları ama numarası hiç birinin yok bende. faceden baksam faceleri de yok. ama bi kaç tane evli olanlar var belki onlardan bilgi alabilirim. ya da ev arkadaşının numarasını bi alayım ondan bi şekilde yardım alırım.

ben butik kurabıye yapmıştım tatalım hepsinin üstüne içinden geçen şeyleri yazmştım.bi kavozda süslemştim.yemeye kıyamadı epeydir duruyo çürümedi de :D yastgn yanına guzel fıkır olur bence.ben de örgü bilmiyodum örgü öğrendm atkı ördüm gözleri dolu dolu olmuştu :))

yaa butik kurabiye de çok güzel fikir ama nasıl yapıcam. aslında severim mutfak işini de farklı yöntemleri falan vardır. bi araştırayım onu da. bu da çok iyi oldu. hepsini not ediyorum yavaştan harekete geçmem lazım :) bi de ben şey düşünmüştüm nişanlımın bütün arkadaşlarından rica etsem bi iki cümle söyleseler bunu ben video olarak hazırlasam falan güzel olmaz mı. ama şöyle bi sıkıntı var bu benim aklımdaydı geçenlerde arkadaşıma nişanlısı nişanında yaptı o da vardı izledi heee ondan kopya çekmiş falan mı der ki ?

Bi de çok mutlu olduğum bi şeyi daha söylemek istiyorum :) bugün evli bi arkadaşının evine iftara davetlilerdi yeni bebekleri var çiftin çocuklar hep bunu seviyomuş bunun kucağına gelince ağlamıyolarmış falan ben baba olmaya hazırım dedi :) nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum. normalde daha evlenmekten korkuyo gibime gelirdi hep :)

Back
X