Teyze sadece akraba hısıma, kızınızla ilgileniyorum mesajı vermek için tüm bunları yapıyor bence.Teyze kendi çağırıyormuş ama hatta gelmeyince arayıp Kızın babasını falan hiç gelmiyor diyr sitem ediyormuş
Kız 25 Yaşında basına bşy gelmesinden korksa daha farklı konuşurdu diye düşünüyorum . Mesela teyzesi avukat kıza iş falan da bulabilir ama hiç lafını açmıyormuş.Kardeşinin emaneti basina bisey gelmesinden ve kendissin sorumlu tutulmasından korkabilir teyzesi .. artık ortam oyle değişti ki kendi kizinin hesabina insan kocasına veremiyor ... arkadaşın da gitsin gelsin gönlünü alsin ...
Davet ettiğinde sadece gidiyorum onda da böyle Konuşuyor üzülüyorum dedi banaTeyzesi hic destek olmuyorsa daha niye memlekete göndermeye calisiyor ki. Arkadasin teyzesine gitmesin davet edildimi de gitsin 1-2 saat otursun kalksin.
Bazı arkadaslarda iyiliğini düşünüyor babasının yanında olsun istiyor DemişTeyze sadece akraba hısıma, kızınızla ilgileniyorum mesajı vermek için tüm bunları yapıyor bence.
Ben şahsen bana böyle diyip duran teyzenin kapısını açmam. Ya ağırlamak zoruna gidiyor ya da kocasından falan mı kıskanıyor...uyuz oldum kadına.
Kızın annesi vefat etmiş . Eğitim masrafları teyzesine annesine vs ait ortak bir mülkten karşılanıyor . Dayısı gönderiyor her ay eğitim babasının yanında alırsa göndermezlerTeyzesi hic destek olmuyorsa daha niye memlekete göndermeye calisiyor ki. Arkadasin teyzesine gitmesin davet edildimi de gitsin 1-2 saat otursun kalksin.
Ortak mülkten ödedikleri icin belki göndermek istiyordurKızın annesi vefat etmiş . Eğitim masrafları teyzesine annesine vs ait ortak bir mülkten karşılanıyor . Dayısı gönderiyor her ay eğitim babasının yanında alırsa göndermezler
Bizde en yakın bunu düşündükOrtak mülkten ödedikleri icin belki göndermek istiyordur
İyiliğini düşünüyor dedim ilk başta kıza o da bir kere parasız kaldım 3 ay faturamı ödeyemedim dışarda insanlar beni Arıyor ben cevap veremiyordum dedi teyze de bunu biliyor kaç kere gördü dedi ama hiç bu seferde ben ödeyeyim dememiş . İyiliğini düşünse demez miydi ?Para için yapiyor o zaman teyze
Kız giderse para gönderilmeyecek
Kızın annesi vefat etmiş . Eğitim masrafları teyzesine annesine vs ait ortak bir mülkten karşılanıyor . Dayısı gönderiyor her ay eğitim babasının yanında alırsa göndermezler
Diyormuş ki sıradan bir işe soksun seni baban onla beraber otur diyormuşEvine gitmesin nasil o zamanim yoktu yemek yapamadim diyebiliyorsa o da zamanim yok teyzecim desin.
Bircok sey denilebilir bunun üzerine simdi. Neden istemeyebilir..
Istanbul ona kalsin istiyor olabilir.
Kizin gencligini basarisini kiskaniyor olabilir.
Kendi avukat dahi olsa bu mümkün olabilir. Istanbulda genis bir yelpaze var, Mersin de belki de yükselemez oralarda takilsin istiyor olabilir.
Istanbulda sürekli gözünün önünde olacak, cagirmasa kötü teyze olacak, ama kizi da istemiyor belli.
Gitesin arkadas. Ama teyze böyle diyor diye de istanbuldan vazgecmesin.
Tabi ki derdi iyi niyetli olsaydiİyiliğini düşünüyor dedim ilk başta kıza o da bir kere parasız kaldım 3 ay faturamı ödeyemedim dışarda insanlar beni Arıyor ben cevap veremiyordum dedi teyze de bunu biliyor kaç kere gördü dedi ama hiç bu seferde ben ödeyeyim dememiş . İyiliğini düşünse demez miydi ?
Aynen annesi yok . Babası da memlekette kardeşine bakıyor liseye giden kardeşi var . Halaları ile ortak yaşıyor .Ay cevap bu iste. Istabula gitsin hakkini da alsin. Zaten annesi vefat etmis kizin, bir de paradan kesmeye calisiyo ya !
Ortalama yeme içme ve ev masrafı Kızın aylık 1000 TL falan zaten fazlasını göndermiyor dayıTabi ki derdi iyi niyetli olsaydi
Annesi ölmüs birine teyzenin yaptiğına bak bir iki kuruş için
Diyormuş ki sıradan bir işe soksun seni baban onla beraber otur diyormuş
Yası çok büyük değil 35 -40 yaslarında falan teyzesi
Ortalama yeme içme ve ev masrafı Kızın aylık 1000 TL falan zaten fazlasını göndermiyor dayı
Onlar benden daha iyi bakabilen hanımlar sanırım...Bazı arkadaslarda iyiliğini düşünüyor babasının yanında olsun istiyor Demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?