Dert benim değil ama yardımınıza ihtiyacım var

Teyze kendi çağırıyormuş ama hatta gelmeyince arayıp Kızın babasını falan hiç gelmiyor diyr sitem ediyormuş
Teyze sadece akraba hısıma, kızınızla ilgileniyorum mesajı vermek için tüm bunları yapıyor bence.

Ben şahsen bana böyle diyip duran teyzenin kapısını açmam. Ya ağırlamak zoruna gidiyor ya da kocasından falan mı kıskanıyor...uyuz oldum kadına.

Kız 25 Yaşında basına bşy gelmesinden korksa daha farklı konuşurdu diye düşünüyorum . Mesela teyzesi avukat kıza iş falan da bulabilir ama hiç lafını açmıyormuş.

Bazı arkadaslarda iyiliğini düşünüyor babasının yanında olsun istiyor Demiş

Teyzesi hic destek olmuyorsa daha niye memlekete göndermeye calisiyor ki. Arkadasin teyzesine gitmesin davet edildimi de gitsin 1-2 saat otursun kalksin.
Kızın annesi vefat etmiş . Eğitim masrafları teyzesine annesine vs ait ortak bir mülkten karşılanıyor . Dayısı gönderiyor her ay eğitim babasının yanında alırsa göndermezler

Kızın annesi vefat etmiş . Eğitim masrafları teyzesine annesine vs ait ortak bir mülkten karşılanıyor . Dayısı gönderiyor her ay eğitim babasının yanında alırsa göndermezler
Ortak mülkten ödedikleri icin belki göndermek istiyordur

Para için yapiyor o zaman teyze

Kız giderse para gönderilmeyecek

Evine gitmesin nasil o zamanim yoktu yemek yapamadim diyebiliyorsa o da zamanim yok teyzecim desin.
Bircok sey denilebilir bunun üzerine simdi. Neden istemeyebilir..
Istanbul ona kalsin istiyor olabilir.
Kizin gencligini basarisini kiskaniyor olabilir.
Kendi avukat dahi olsa bu mümkün olabilir. Istanbulda genis bir yelpaze var, Mersin de belki de yükselemez oralarda takilsin istiyor olabilir.
Istanbulda sürekli gözünün önünde olacak, cagirmasa kötü teyze olacak, ama kizi da istemiyor belli.
Gitesin arkadas. Ama teyze böyle diyor diye de istanbuldan vazgecmesin.

Para için yapiyor o zaman teyze

Kız giderse para gönderilmeyecek
İyiliğini düşünüyor dedim ilk başta kıza o da bir kere parasız kaldım 3 ay faturamı ödeyemedim dışarda insanlar beni Arıyor ben cevap veremiyordum dedi teyze de bunu biliyor kaç kere gördü dedi ama hiç bu seferde ben ödeyeyim dememiş . İyiliğini düşünse demez miydi ?

Çağırmadıkça teyzesine gitmesin, hatta 3 çağırsın 1ine icabet etsin. Ve mümkünse ona uzak biyere taşınsın. Zaten sonra olay şuna dönecek “yeğenimle aynı şehirdeyiz teyzesini aramıyor bile”. Desin dedirt

Ay cevap bu iste. Istabula gitsin hakkini da alsin. Zaten annesi vefat etmis kizin, bir de paradan kesmeye calisiyo ya !

Diyormuş ki sıradan bir işe soksun seni baban onla beraber otur diyormuş

Tabi ki derdi iyi niyetli olsaydi

Annesi ölmüs birine teyzenin yaptiğına bak bir iki kuruş için

Ay cevap bu iste. Istabula gitsin hakkini da alsin. Zaten annesi vefat etmis kizin, bir de paradan kesmeye calisiyo ya !
Aynen annesi yok . Babası da memlekette kardeşine bakıyor liseye giden kardeşi var . Halaları ile ortak yaşıyor .

Diyormuş ki sıradan bir işe soksun seni baban onla beraber otur diyormuş

Ayy kesinlikle kiz vazgecmesin. Yükselme sansini denesin.
Yani naisl istiyorsa öyle yapsin. Teyze iyi niyetli degil belli. Dediklerina kulak asmasin.
Nasil üzüldüm yaa, ben de yengemdem cektim böyle. Tüm hakkimi yediler, önüme engel oldular hep.
Kiz yapabilirsa yedirmesin hakkini. Annesinin hakkini alsin.
Yükselsin. Ama o vicdansiz teyzenin kapisini da acmasin.

Ortalama yeme içme ve ev masrafı Kızın aylık 1000 TL falan zaten fazlasını göndermiyor dayı

Bir kendi ayaklari üstünde dursun da annesinin hakkinin da pesine düssün. Valla hakkini o teyzeye yedirmesin. Alsin dagitsin yine de birakmasin.
Kiz mümkünde yan ise girsin okusun bitirsin meslegini isini.
Etrafinda pek iyi akrabalar yok.
Kendine güvenecek baska kimseye bel baglamayacak.
Kizin yapmasi gereken belli. Dimdik ayakta dursun.

Bazı arkadaslarda iyiliğini düşünüyor babasının yanında olsun istiyor Demiş
Onlar benden daha iyi bakabilen hanımlar sanırım...

Hani bir kere dersin, onu da açıklarsın, korkuyorum ailenin yanında olsan daha iyi olmaz mı vs diye... ama her seferinde Mersin Mersin, illa mersin...sanki mersin kutsal korunulmuş bölge. Hem Mersin de ki iş imkanlarıyla İstanbul bir mi?

Çok zeki ise kendi aklını kendine kullansın...Kız lisans bitirmiş, yüksek yapacak; onun için ne iyi değerlendirebiliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…