• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert benim değil ama yardımınıza ihtiyacım var

Ayy kesinlikle kiz vazgecmesin. Yükselme sansini denesin.
Yani naisl istiyorsa öyle yapsin. Teyze iyi niyetli degil belli. Dediklerina kulak asmasin.
Nasil üzüldüm yaa, ben de yengemdem cektim böyle. Tüm hakkimi yediler, önüme engel oldular hep.
Kiz yapabilirsa yedirmesin hakkini. Annesinin hakkini alsin.
Yükselsin. Ama o vicdansiz teyzenin kapisini da acmasin.
Sınavlara falan giriyor bir de yüksek lisans yapmayı hedeflemiş bunlara üzülüyor sadece biraz

Sınavlara falan giriyor bir de yüksek lisans yapmayı hedeflemiş bunlara üzülüyor sadece biraz

Üzülmesin. O üzülme enerjisini hirs yapmaya yöneltsin. Bu teyze böyle yaptikca daha da hirslansin. Bu enerjisi firsata cevirsin. O teyzenin de yüzüne köpekler tüküre.

Bir kendi ayaklari üstünde dursun da annesinin hakkinin da pesine düssün. Valla hakkini o teyzeye yedirmesin. Alsin dagitsin yine de birakmasin.
Kiz mümkünde yan ise girsin okusun bitirsin meslegini isini.
Etrafinda pek iyi akrabalar yok.
Kendine güvenecek baska kimseye bel baglamayacak.
Kizin yapmasi gereken belli. Dimdik ayakta dursun.
Haklısınız devir kötü işte bu devirde kimseye güven olmuyor en Güzeli kişinin kendine güvenmesi

Belki teyzeyi sıkıştıran ve teyzenin istemediği biri vardır kıza zarar vereceğini düşünüyordur? Araları iyiyse yük değilse neden kadın ısrarla bunu söylesin?

Onlar benden daha iyi bakabilen hanımlar sanırım...

Hani bir kere dersin, onu da açıklarsın, korkuyorum ailenin yanında olsan daha iyi olmaz mı vs diye... ama her seferinde Mersin Mersin, illa mersin...sanki mersin kutsal korunulmuş bölge. Hem Mersin de ki iş imkanlarıyla İstanbul bir mi?

Çok zeki ise kendi aklını kendine kullansın...Kız lisans bitirmiş, yüksek yapacak; onun için ne iyi değerlendirebiliyordur.
Kız söylemiş teyzecim Mersin'de kafama göre iş yok imkan olarak burada Seçenek daha fazla diye belki vardır hiç araştırdın mı demeye Başlamış bu sefer de

Üzülmesin. O üzülme enerjisini hirs yapmaya yöneltsin. Bu teyze böyle yaptikca daha da hirslansin. Bu enerjisi firsata cevirsin. O teyzenin de yüzüne köpekler tüküre.
Zaten annesine ait olan ortak mülkten sadece ona ödeme Yapılıyor Kardeşinin de Hakkı olmasına rağmen ona hiçbirşey ödenmiyormuş

Merhaba kk nın guzel hanımları ,
Bir Arkadaşımın sorunu var sizden konuyla ilgili yardım rica ediyorum .
Bu arkadas 25 yasında bekar ailesi Mersin'de yaşıyor kendisi sadece üniversite için istanbulda bu sene mezun oldu ve yüksek lisansa başlayacak . Istanbulda sadece akraba olarak teyzesi var . Teyzesine her Gittiği zaman Mersin'de iş bulmayı düşünürsün herhalde , Yaz stajını Mersin'de yapsan olmuyor mu gibi Cümleler kuruyormuş. Kız en son yüksek lisansı kazanmıştı teyzesine 1,5 sene daha okuyacağım istanbulda demiş . Teyzesi de "Mersin'de bi iş bulunsa orada yaşayıp çalışsan buraya sadece sınavlara gelsen olmaz mı " Demiş .
Siz olsanız nasıl davranırsınız ve bu arkadasa ne demeliyim ?
Bu arada teyzesinde kalmıyor ondan maddi bir beklentisi de yok arada gidiyor .
[/

Bir kendi ayaklari üstünde dursun da annesinin hakkinin da pesine düssün. Valla hakkini o teyzeye yedirmesin. Alsin dagitsin yine de birakmasin.
Kiz mümkünde yan ise girsin okusun bitirsin meslegini isini.
Etrafinda pek iyi akrabalar yok.
Kendine güvenecek baska kimseye bel baglamayacak.
Kizin yapmasi gereken belli. Dimdik ayakta dursun.
Annesine ait olan ortak mülkten eğitim masrafı karşılanıyor dedim ya o Mülk için de teyzesi orada sizin hakkınız yok o mülkü de annene dayın vermişti diyormuş . Orada hak idda etmesini de istemiyorlarmış .

Annesine ait olan ortak mülkten eğitim masrafı karşılanıyor dedim ya o Mülk için de teyzesi orada sizin hakkınız yok o mülkü de annene dayın vermişti diyormuş . Orada hak idda etmesini de istemiyorlarmış .
Arkadaşınız bu konunun peşine düşsün. Hakki olmasa şimdiki verdiklerini de vermezlerdi bence. Baksaniza kadın derdine düşmüş şimdiden hakkını aramasın diye küçük beyniyle yol yapıyor.

Bu arada ben de yeni mezunum istanbulla Mersin bir mi hiç? Özellikle yeni mezunlar için. Kadın çok kötü niyetli gibi geldi bana.

Arkadaşınız bu konunun peşine düşsün. Hakki olmasa şimdiki verdiklerini de vermezlerdi bence. Baksaniza kadın derdine düşmüş şimdiden hakkını aramasın diye küçük beyniyle yol yapıyor.

Bu arada ben de yeni mezunum istanbulla Mersin bir mi hiç? Özellikle yeni mezunlar için. Kadın çok kötü niyetli gibi geldi bana.
Galiba kendisine Yük Olmasını ve o mülkten de pay almasını isteniyor . Kendi halinde Mersin'de babasının yanında iş bulsun çalışsın . Dayıdan da yükü düşsün istiyor . Büyük ihtimalle

Galiba kendisine Yük Olmasını ve o mülkten de pay almasını isteniyor . Kendi halinde Mersin'de babasının yanında iş bulsun çalışsın . Dayıdan da yükü düşsün istiyor . Büyük ihtimalle
İstediğini düşünsün arkadaşınız hiç dinlemesin. destek olmadığı gibi bir de köstek oluyor kadın.

yazıklar olsun öyle teyzeye. mal mülk derdine düşmüş haspam üstelik de annesi vefat etmiş birine söylediğine bak. Allah vicdan, merhamet versin, arkadaşınız da ne olur ağzının payını verip bir daha oraya gitmesin.

yazıklar olsun öyle teyzeye. mal mülk derdine düşmüş haspam üstelik de annesi vefat etmiş birine söylediğine bak. Allah vicdan, merhamet versin, arkadaşınız da ne olur ağzının payını verip bir daha oraya gitmesin.
Bende söyledim arkadasım annesi arada olduğu için Saygısızlık etmek istemiyormuş . Gitmiyorum diyor ama bu seferde arayıp niye gelmiyorsun diyorlarmış .

Back
X