• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert bir değil ki... "herşey eksik" :(

kelemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
1.142
1
66
Antalya
yaşadıklarımı anlatmaya kalksam satırlar yetmez.. artık herşeyden bunalmış durumdayım...
uzun oloacak ama anlatayım. 23 yaşındayım. yaklaşık bir yıllık evliyim. evliliğim olaydı. eşim ortaokul ben lisans mezunuyum. ailem karşı çıkınca eşim beni zorla kaçırdı. bana olan sevgisine aldandım. kabullendim bende. bir yıldır tam bi işkence içindeyim. eşim hiç bana kendini tanıttığı gibi biri değil, meğer ne kadar aldanmışım.bir salak gibi kanmışım.pasif,tembel,cahil bi kocam var evet. ama herşeye rağmen aramızdaki sevgi bitmedi.günlerce saatlerce ağlasam. tartışsak kavgalarda etsek vazgeçemiyoruz birbirimizden.ya da ben vazgeçmekten korkuyorum..geri dönmek hayata sıfırdan başlamak..keşkeler..pişmanlıklar...
ondan çok şey istemiyorum aslında biraz sorumluluk ve birazda heves. ama maalesef yok onda. zaten davranışları canımı sıkıyo bi de bu miskinliği beni öldürecek. hele bi de işin içine alkol ve kendi bencillikleri girince hepten bitiyorum ben. herşey tamammış gibi bi de maddi imkansızlık. ikimizde çalışıyoruz çok şükür ama para geldiği gibi harcamlara gidiyor beyfendinin kredi kartları saolsun yarısını götürüyo..geri kalanda zaten kira faturalar vs.... ne işim istediğim iş ne de eşim.belki böyle söylemem yanlış eşim için ama işte hatayı ben en başında yapmışım meğer.tam memurluğa hazırlanırken beni kaçıran eşim hayatımı alt üst etti.hayattaki tüm hedeflerim ve hayallerim ailemle birlikte bi anda yok oldu.tüm psikolojim alt üst oldu.kendime bakıyorum da saf salak bişey oldum galiba. ailemden uzaklık,yanlızlık,olumsuz iş koşulları,maddi sıkıntılar ve evde huzursuzluk..hayatım resmen cehannem gibi. :( yinede çok şükür halime deyip ne zaman kendimi motive etsem mutlaka bi yerden patlak veriyo.hayatta en çok istediğim şey bi bebek. ama sorumsuz kocacım bebek demek benim bi süre çalışmmam demek olduğunu ve tek başına evi geçindiremeyeceğini bildiğinden istemiyo.kendisi özel bi ştde güvenlik. 3 vardiya çalıştığından düxzenli bi aile hayatımız yok.işi çok rahat. ben 12 saat çalışırken o 8 saat çalışıyo özel servisi var. ama maaşı az işte.ama onuni için önemli olan rahatlık tabi. 8 ssat çalışır 3-4 saat uyanık 12 saat uyku. gezme yok eğlenme yok..hep tembellik..ooof çak sıkıldım..benim bu koşullarda bu anlaşmazlıklarla çocuk yapmam da mantıksızlık olur.. ama hayatta en çok istediğim şey.. :( ya gerçi hayatımda ne istediğim gibi ki.. napcam nasıl sürecek böyle bi ömür bilmiyorum..
hayattan bi tat almıyorum artık..

Hayata sıfırdan başlamaktan korkuyormuşsun.
Şu an sıfırın altında bir yerlerdesin farkındaysan.
Üstelik yaşın 23 !
Sıfırdan başlasan ne olacak ki ?
Evlenmemiş olsan,zaten hayatın başında olacaktın.
Katettiğin bir yol yok.
Aksine geri gitmektesin.
Kıssadan hisse : Hayata sıfırdan başla !

yani herşeyi bırakıp gitmek mi mantıklı.. gitmek mi zor kalmak mı bilmiyorum..:50:
ailem çevrem herkes kendin ettin derken bilmiyorum çok zor bi durum.. hem ya geride bıraktığım.. beni seven ve ömrü boyunca da sadece beni sevecek bi adam.. :14:

Bu şartlarda birde bebek yapıpta o çocuğunda hayatını mahvetme ve şunu unutma her şey sadece sevgi aşk değil.Ne kadar yaşayacağımız belli değil.İstediğin gibi yaşa hayatını ve yaşın gençken hayallerine kaldığın yerden devam et yoksa hep mutsuzluğa mahkum olursun.

Bu şartlarda birde bebek yapıpta o çocuğunda hayatını mahvetme ve şunu unutma her şey sadece sevgi aşk değil.Ne kadar yaşayacağımız belli değil.İstediğin gibi yaşa hayatını ve yaşın gençken hayallerine kaldığın yerden devam et yoksa hep mutsuzluğa mahkum olursun.

haklısınız bebek zaten şu durumda imkansız ben sadece en çok istediğim şey diye söyledim...allahım niye bizde normal çiftler gibi olamıyoruz... :(
bu evlilik benim tüm psikolojimi alt üst etti.. memurluk için hedefim 2012 ama bu koşullarda bu evliliği sürdürmek ne kadar mantıklı bilmiyorum.aileme de anlatamıyorum. :14:çıkmazdayım..:19:

22 yaşında bir hata yaptın diye,hayatını karartacak değilsin.
Aşk gözünü köretmiş evlenmişsin.Şimdi uyanmışsın,harekete geçip hayatına sahip çıkma vaktidir.

Aile,çevre,seven eş filan bir kenara,asıl senin ne istediğin önemli.
Bir tane hayatın var ve onu başkaları için yaşamak zorunda değilsin.

Üstelik eşin sorumsuz ve anlaşılan seni kandırıp gözünü boyamış.
Merak etme O sevecek başka birini bulur.
Ömrü boyunca sadece seni seveceği filan hikaye...
O kadar sevse,seni mutlu etmek için çırpınırdı.

22 yaşında bir hata yaptın diye,hayatını karartacak değilsin.
Aşk gözünü köretmiş evlenmişsin.Şimdi uyanmışsın,harekete geçip hayatına sahip çıkma vaktidir.

Aile,çevre,seven eş filan bir kenara,asıl senin ne istediğin önemli.
Bir tane hayatın var ve onu başkaları için yaşamak zorunda değilsin.

Üstelik eşin sorumsuz ve anlaşılan seni kandırıp gözünü boyamış.
Merak etme O sevecek başka birini bulur.
Ömrü boyunca sadece seni seveceği filan hikaye...
O kadar sevse,seni mutlu etmek için çırpınırdı.

:2: haklısınız seven insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar.. ama kaç kere gitmeye kalktım alkollü dayandı kapıyo.. sarhoşken kötü bişey yapar diye korktum hep. oof allahım ne talihsizim ben.. :14:
ya da aptallık benim ki.. kendim ettim.

:2: haklısınız seven insan sevdiğini mutlu etmek için çabalar.. ama kaç kere gitmeye kalktım alkollü dayandı kapıyo.. sarhoşken kötü bişey yapar diye korktum hep. oof allahım ne talihsizim ben.. :14:

madem sevmiyosa bıraksın beni.. böyle hayat ona da banada işkence yaa. :18::19:

yani herşeyi bırakıp gitmek mi mantıklı.. gitmek mi zor kalmak mı bilmiyorum..:50:
ailem çevrem herkes kendin ettin derken bilmiyorum çok zor bi durum.. hem ya geride bıraktığım.. beni seven ve ömrü boyunca da sadece beni sevecek bi adam.. :14:

Seni seven ve seni ömrü boyunca sevecek adam sana daha iyi şartlar sunabilir...

Kaçırmak ve kaçmak konusuna girmeden geçiyorum.

23 yaş ünv.yeni bitiren bir kişini yaşı yani daha hayat kurmasına 5 yıl var

demek ki senin boşanman ve hayatını kurman için 5 yılın kafadan var

Zaten düz giden bir şey yokmuş hayatında neyi kaybetmekten korkuyorsun ki

Hani her şey mükemmeldir aaa o zaman korkulur düzen bozulmasın diye oturulur

Kapris yapılmaz...

30-35 yaşına geldiğinde çocuğun da olacak o zaman hiç cesaret edemezsin

Bence sen geç olmadan ya adamı kabul et böyle,kendine iyi bir iş bul bebek de yap

Ya da adamı bırakıp tek başına 5 yıl çalış

Sonra evlenirsin...

adamın düzelecek pek bir tarafı yok gibi..neresini tutsan elinde kalacak
erkekler ayrılma konusunda aciz oluyorlar seviyorum ayakları boş..sevmek bu değil..
hata yapmış olabilirsin bedelinide sen ödeyeceksin baskası değil
o yüzden kimseden çekinmene gerek yokki..
yasın çok genç tam güçlü olacağın yaştasın..
bir an önce kendi kararını ver ve uygula geç olmadan..

Herşeyi herşeyi bir kenara bırak,sadece alkol bile başlı başına boşanman için yeterli bir sebep.
Aklın yolu bir,bu işin sonu yok.
Zararın neresinden dönsen kardır.

Herkes kaçıyor yav herkes!!!:4:
Sanırım bende bir şeyler eksik!
Bir türlü tamamlayamıyorum!:14:

Valla ben de anlamıyorum.
Evlenirken gözü kara,düşünmeden şıp diye evleniliyor.
Boşanırken bu kadar düşünmek neden ?

Herkes kaçıyor yav herkes!!!:4:
Sanırım bende bir şeyler eksik!
Bir türlü tamamlayamıyorum!:14:

hayır kaçıpta mutlu olunsa gam yemeyeceğim..
kaçmaya değecek adam yok sanırım
hoş adam olan pek istemez kaçırmayı ama
(şimdi beni topa tutarlar benim kocişim şöyle böyle diye)

Herşeyi herşeyi bir kenara bırak,sadece alkol bile başlı başına boşanman için yeterli bir sebep.
Aklın yolu bir,bu işin sonu yok.
Zararın neresinden dönsen kardır.

en büyük sorun zaten alkol.. nefret ediyorum. ben ne ailemde ne çevremde görmedim.. tamam dinimizin gerektirdiği herşeyi yapamıyorum belki ama en azından harama gitmiyourum.. allahım sen bana akıl ver yol göster.. alkolü olmasa ben bi ömür çalışmasa bile bakarım ona.. bi kaç yıla tüm maddi sıkıntılardan kurtulunur ama bu alkol ve tembellikle nasıl olur bilmiyorum..

saolun kızlar aklımdaki planlar giderek rayına oturdu.. ne kadar şu an bi depreme daha hazır olmasamda.. bi yerlerden hayata yeniden başlamak lazım..

en büyük sorun zaten alkol.. nefret ediyorum. ben ne ailemde ne çevremde görmedim.. tamam dinimizin gerektirdiği herşeyi yapamıyorum belki ama en azından harama gitmiyourum.. allahım sen bana akıl ver yol göster.. alkolü olmasa ben bi ömür çalışmasa bile bakarım ona.. bi kaç yıla tüm maddi sıkıntılardan kurtulunur ama bu alkol ve tembellikle nasıl olur bilmiyorum..

saolun kızlar aklımdaki planlar giderek rayına oturdu.. ne kadar şu an bi depreme daha hazır olmasamda.. bi yerlerden hayata yeniden başlamak lazım..

çalışmayan adama bakmak kolay değil ..
yaşadıklarını en iyi sen bilirsin çareside senin içinde..
ama geç kalmadan yap ne yapacaksan çocuksun daha ..
rabbim hayırlısını versin insallah

Back
X