Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazınızı ve yapılan yorumları okudum genelde boşan diyolar...
ben aksini düşünüyorum....neden??
eğer seviyosanız ve sizi sevdiğine eminseniz ozaman eksiklik sizden yada ondan değil başka şeylerden kaynaklı....maddi manevi ortam herşey etkiler...
size en basit tavsiye ortam çok önemli..eşinizin yada sizin arkadaşlarınız ve evli olursa çok daha iyi oluyor...anladığım kadarıyla pek sosyal ortam ve gezme eğlenme yok...yaratın...ikinizinde müsait olduğu bir gün bir cafede canlı müziği olan ve hoş bir yerde rezervasyon yapın...sana bir sürprizim var deyip tutun kolundan götürün....oturun konuşun....herşeyi gözden geçirin...sevgi bitmişse tabiki sürdürmenin manası yok...ama hala var ise ve böyle anlarınızda üstelik daha çocuk yokken eğlenemye gezmeye ayıracağınız zaman inanın herşeyi düzene koyar...
kaçmış olabilirsiniz....bu bi hata değil....evlenmek çok kolay ama boşanmak işte orası biraz ruhsal psikolojil ve çevre yönnüden yıpratıcı...
eğer sevgi saygı yoksa diyeceğim o ki uzatmayın ama sevgi var ise bunu ortaya koyun....
onun işten geldiği bir gün evde şık bir masa hazırlayın...mısır patlatın konuşun....inanın sevgi bitmemişse herşey daha güzel olucak..sizi bunaltan eşiniz değil ortam ve sıradan bir hayat....arkadaşlarınız varsa bu zamanlarda sık sık görüşün...akşam oturmaları inanın stres attırıyor....
aynı duyguları yaşamış 25 yaşında bir anneyim:)))sevgi saygı var...yeterki bunlar olsun sorun....herşey yoluna girer...
naçizane fikrim:))
bir insan neden kendi kendine acı çektirir ki
sevgi aşk herşey demek değildir
bazen mantığımızla hayatımızın düzenini otutrtmalıyız
SEVİYORUM un arkasına sığınıp daha nden cok acı çekesiniz ki
![]()
bunu gerçekten çok düşüdüm ve hep mantığım daha önde gitti...mantığıma uymayan birine aşık oldum.. imkansız dedim.. ama en son kaderime boyun eğdim bi şans verdim.. keşke en başta çekip dönseydim aileme.. ama şimdi çok zor geliyo işte..SEVİYORUMun arkasına sığınıyorum belkide..
bide beni dinleyin,30 yaşındayım 3yaşında bir canım var,beni hayata bağlayan tek sebep.
eşimle severek evlendik,aynı köylüyüz tüm karşı çıkmalara rağmen evlendik.
onu çok sevdim halada çok seviyorum,ama o artık beni hiç sevmiyor,hep aramıza giren 3.şahıslar yüzünden(ailesi)
konulara neler yaşadıklarıma girmek istemiyorum sayfalar yetmez.
ama artık dayanamıyorum arkadaşlar bende kadınım bende sevilmek ilgi görmek istiyorum,bırakıl sarılmayı öpmeyi yıllardır tek güzel sözünü
duymamışım,evliliğimiz boyunca tek bir gül bie almamıştır.
evet artık boşanmak istiyorum,günlerdir yatakta oğlumu izleyip düşünüyorum,babası onu çok seviyor birlikte çok güzel vakit geçirirler,
bir dediğini iki etmez,peki ben kendi mutluluğum için onları ayırmaya hakkım varmı.
bu evlilik benden çok şeyler götürdü 50 yaşındaki annemden daha yaşlı görülüyorum,işimden hiç bir şey gelmiyor,artık evdenden çıkmıyorum,sosyal hayat sıfır.
keşke acele etmeseydiniz evlenmekte böyle biriyle hayatmı geçer içki ne kadar pahalı kendisi asgarinin biraz üzerinde alıyordur siz eşiniz rahatça gönlünü yapsın diye yıllarca saçınızı süpürgemi ediceksiniz yazık çok yazıkyaşadıklarımı anlatmaya kalksam satırlar yetmez.. artık herşeyden bunalmış durumdayım...
uzun oloacak ama anlatayım. 23 yaşındayım. yaklaşık bir yıllık evliyim. evliliğim olaydı. eşim ortaokul ben lisans mezunuyum. ailem karşı çıkınca eşim beni zorla kaçırdı. bana olan sevgisine aldandım. kabullendim bende. bir yıldır tam bi işkence içindeyim. eşim hiç bana kendini tanıttığı gibi biri değil, meğer ne kadar aldanmışım.bir salak gibi kanmışım.pasif,tembel,cahil bi kocam var evet. ama herşeye rağmen aramızdaki sevgi bitmedi.günlerce saatlerce ağlasam. tartışsak kavgalarda etsek vazgeçemiyoruz birbirimizden.ya da ben vazgeçmekten korkuyorum..geri dönmek hayata sıfırdan başlamak..keşkeler..pişmanlıklar...
ondan çok şey istemiyorum aslında biraz sorumluluk ve birazda heves. ama maalesef yok onda. zaten davranışları canımı sıkıyo bi de bu miskinliği beni öldürecek. hele bi de işin içine alkol ve kendi bencillikleri girince hepten bitiyorum ben. herşey tamammış gibi bi de maddi imkansızlık. ikimizde çalışıyoruz çok şükür ama para geldiği gibi harcamlara gidiyor beyfendinin kredi kartları saolsun yarısını götürüyo..geri kalanda zaten kira faturalar vs.... ne işim istediğim iş ne de eşim.belki böyle söylemem yanlış eşim için ama işte hatayı ben en başında yapmışım meğer.tam memurluğa hazırlanırken beni kaçıran eşim hayatımı alt üst etti.hayattaki tüm hedeflerim ve hayallerim ailemle birlikte bi anda yok oldu.tüm psikolojim alt üst oldu.kendime bakıyorum da saf salak bişey oldum galiba. ailemden uzaklık,yanlızlık,olumsuz iş koşulları,maddi sıkıntılar ve evde huzursuzluk..hayatım resmen cehannem gibi.yinede çok şükür halime deyip ne zaman kendimi motive etsem mutlaka bi yerden patlak veriyo.hayatta en çok istediğim şey bi bebek. ama sorumsuz kocacım bebek demek benim bi süre çalışmmam demek olduğunu ve tek başına evi geçindiremeyeceğini bildiğinden istemiyo.kendisi özel bi ştde güvenlik. 3 vardiya çalıştığından düxzenli bi aile hayatımız yok.işi çok rahat. ben 12 saat çalışırken o 8 saat çalışıyo özel servisi var. ama maaşı az işte.ama onuni için önemli olan rahatlık tabi. 8 ssat çalışır 3-4 saat uyanık 12 saat uyku. gezme yok eğlenme yok..hep tembellik..ooof çak sıkıldım..benim bu koşullarda bu anlaşmazlıklarla çocuk yapmam da mantıksızlık olur.. ama hayatta en çok istediğim şey..
ya gerçi hayatımda ne istediğim gibi ki.. napcam nasıl sürecek böyle bi ömür bilmiyorum..
hayattan bi tat almıyorum artık..
bu adamın nesine şükretsinki eve gel hanım işte inrenet içki bekar gibi kredi kartıyla alışveriş yap bu sorumluluk 23 yaşındaki bir bayana fazla bence..arada 3.şahıslar olmadıktan sonra....aileden görümce elti baldız kaynana kayınpeder vs....herşey çözülür...
bu arkadaş boşandı diyelim...
yeniden evlencek mutlaka...
evlendiği eşiyle şuankinden daha mutlu olacaksa tabiki çeksin gitsin....yaaa evlendikten sonra 3.şahıs sorunu yaşarlarsa...aldatılamda dahil olmak üzere....kimse şükretmiyor elindekine...basit şeyler çözüme ulaşıcak şeyler bunlar....ya diğer ssorunları yaşasa....eşinin ailesi yada başka kadın...ozaman demicek mi bu arkadaş ah keşke düzelseydik ah keşke bunları şunları yapsaysık da dağılmasaydı yuvamız diye....ve demicek mi diğer eşi beğenmiyosan beni çek git ilk eşine diye..yada aynı şeyi bu üye de yeni evleneceği kişiye diyebilir...hiçbirşeyin garantisi yokki....bekara kadın boşamak kolay derlerya çok doğru belkide....
ben ortada imkansız çözümsüz şeyler görmüyorum bizzat....ve kusura bakmayın çok kızıyorum bazı şeylere....insanoğluyuz sonuçta taibiki ezilmeye büzülmeye ağlamaya sıkıntıya gelemeyiz ama çözülür herşey....ne sorunlar yaşayan kişiler biliyorum....ah ahhhhh anlatsam halinize milyon şükür edersiniz.....
allah herkesin evinden huzurunu mutluluğunu eksik etmesin.....işalalhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
evet katılıyorum arkadaşıma yanlış attığın adımı düzeltebilirsin...hayatın başındasın...Hayata sıfırdan başlamaktan korkuyormuşsun.
Şu an sıfırın altında bir yerlerdesin farkındaysan.
Üstelik yaşın 23 !
Sıfırdan başlasan ne olacak ki ?
Evlenmemiş olsan,zaten hayatın başında olacaktın.
Katettiğin bir yol yok.
Aksine geri gitmektesin.
Kıssadan hisse : Hayata sıfırdan başla !
keşke acele etmeseydiniz evlenmekte böyle biriyle hayatmı geçer içki ne kadar pahalı kendisi asgarinin biraz üzerinde alıyordur siz eşiniz rahatça gönlünü yapsın diye yıllarca saçınızı süpürgemi ediceksiniz yazık çok yazık![]()
düşünmek bile insanı sinirlendiriyo...haklısınız amaben acele etmedim. bi anda hiç ummadığım anda kaçırdı beni. bende iyi yönlerini ve sevgimi göz önünee alıp kabullendim sadece.. ama çok ağır geliyo bi ömür ben onun için mi çalışacağım. geleceğimiz için bişeyler yapıyo olsak gıkım çıkmaz.. ama o gexecek içecek yatacak ben çalışacağım,evi temizleyeceğim ömrümü feda edeceğim o hayatını yaşayacak...
arada 3.şahıslar olmadıktan sonra....aileden görümce elti baldız kaynana kayınpeder vs....herşey çözülür...
bu arkadaş boşandı diyelim...
yeniden evlencek mutlaka...
evlendiği eşiyle şuankinden daha mutlu olacaksa tabiki çeksin gitsin....yaaa evlendikten sonra 3.şahıs sorunu yaşarlarsa...aldatılamda dahil olmak üzere....kimse şükretmiyor elindekine...basit şeyler çözüme ulaşıcak şeyler bunlar....ya diğer ssorunları yaşasa....eşinin ailesi yada başka kadın...ozaman demicek mi bu arkadaş ah keşke düzelseydik ah keşke bunları şunları yapsaysık da dağılmasaydı yuvamız diye....ve demicek mi diğer eşi beğenmiyosan beni çek git ilk eşine diye..yada aynı şeyi bu üye de yeni evleneceği kişiye diyebilir...hiçbirşeyin garantisi yokki....bekara kadın boşamak kolay derlerya çok doğru belkide....
ben ortada imkansız çözümsüz şeyler görmüyorum bizzat....ve kusura bakmayın çok kızıyorum bazı şeylere....insanoğluyuz sonuçta taibiki ezilmeye büzülmeye ağlamaya sıkıntıya gelemeyiz ama çözülür herşey....ne sorunlar yaşayan kişiler biliyorum....ah ahhhhh anlatsam halinize milyon şükür edersiniz.....
allah herkesin evinden huzurunu mutluluğunu eksik etmesin.....işalalhhhhhhhhhhhhhhhhhh...