bir de iyi tarafından bakalım.
aforizma gibi olacak amaaaa
çoğu zaman bir sinek gibi davrana davrana insan olmayı öğreniyoruz.
:))
Evet canım o da doğru, farklı olduğumuzu anlıyoruz sinekten,
Sonra farkındalığımız uyanıyor, sonra her şey güzelleşiyor :dance:
Keşke konuyu sinek açsaydı dermişim, çenebaz bana neler yaptı diyekaydirigubbakcemile3
Aynen dediğin gibi herşey aslında, çözüm aslında dertle beraber geliyor, ama insanın duygusal dünyası buna izin vermiyor işte malesef. Kesinlikle çözümsüz dert yoktur, hayatta bitmeyen birşey yoktur, çoğu kezde bitirmek sadece bizim elimizde aslında, ah şu duygular olmasa işte. Yanı başında duran çözümü bile göremiyor insan. (sinekkaydirigubbakcemile3)
Düşüncene, emeğine sağlık.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin inş.
kaydirigubbakcemile3
Sinek daha ne istiyor, hayatının dersini verdim ona kaydirigubbakcemile3
Demiş ya çocuk bana balık verme, balık tutmayı öğret, ben ona balık tutmayı öğrettim

Çok doğru söylemişsin canım, yaptığımız hep bu, kararlar alıp duygularımıza yenilmelerine izin veriyoruz.
Oysa çözüm bazen gözümüzün önünde duruyor.
Ayrıca sağol canım, geçmiş oldu opuyorumnanaktan
Sen sineğe mavi mavi bak sona sinek feleğini şaşırdı deyu konu aç vay be :))))
tek suçlu sensin hayvan hakları var memlekette; acılı adanam ayağa kalk , kararı açıklıyorum tez boynu vurula:hulya:
Haklısın çenebazım sinek bari doğru yolu bulmuş ben kendimden o performansı beklemiyorum![]()
Mintipintim kıyma bana ohaoldumsmile
Hayvanın haklarına bir şey yapmadım ki, herkes gibi çat diye alnıyın çatısına sinekliği indirmedim :roflol:
Sinek bile doğruyu buldu, biz haydi haydi buluruz canım, sabır ve sukunet :lepi:
belkı sınek konuyu aÇmıŞ olsaydı deseydıkı ben bu yerde Çok huzurluyum salaĞa yatıpta sÖyle Üstlerde durayım..dıŞarda sıcak var kuŞlar bÜcÜkler..yahu napıyor bu hatun ya get ya get ben rahatım..bugecede ÜstÜnde deınmek ıstıyorum sen uyurken..ben sınek beyınlı deĞılım amaa...
ıŞın Şakası sınek eĞer bÖle dÜŞÜnmÜyorsa bıler bazen nıye doĞru yolu gÖrmÜyoruz ya yerımızde yada baŞka taraflarda hep oluyoruz..ya nasıp dıyoruz yada gÖzlerımız kÖr olmuŞkı gÖrememıŞız...
ıŞte bÖle bıŞey....
Hehehe, o da mümkün doğru kaydirigubbakcemile3
Belki de sinek benim can sıkıntımı anladı, eğlendireyim biraz şunu dedi, bilinmez

Herkesin etrafını kurcalaamasını diliyorum canım, çözüm etrafta bir yerlerde.
ne güzel anlatmışsn
bazen çaresiz kalıyoruz,hatta o kadar çaresiz kalıyoruz ki anlatamıyoruz.göremiyoruz
belki anlatılsa,tüm kaygılar,korkular,tüm zayıf yanlar...
biraz cesaret mi tüm sorunumuz?a.s
yüreğine sağlık :1rolleyes:
Sağol canım, evet cesaret ve hareketlerimize sınır koyan olumsuzlukları terketmek işin sırrı gibi görünüyor a.s
sevdecim ne kadar güzel yazmışsın...aciz kalmamalı insan ki:farkımız aklımız...biraz da pozitif , hem kendiyle hem çevresiyle barışık olmalı ..........kötülük girmiş olanın içinden çıkması imkansız ve acınası ne yazıkki..sinek gibi hep aynı şeylere takılıp durmamak senin de dediğin gibi en doğrusu :)
olayın özü iyiliktir sen içini temiz tutacaksın ki çıkmaza düşmeyesin
işte asıl mesele bu ağzına yüreğine dikkatine sağlık canım..en önemlisi de geçmiş olsun
Canım benim evet çok haklısın, geçti bu arada çok şükür, çok sağol canım opuyorumnanaktan
Geçmiş olsun. Çok anlamlı bir yazı olmuş. Ben de farkettim ki bazen o sinekten bile çaresiz bırakıyorum kendimi dertlerimin karşısında. Çözümsüz bunlar diyorum ve daha da fazlası aynı dertleri unutmak yerine tekrar tekrar hatırlayarak kendime işkence ediyorum.
Evet bu hatayı hepimiz yapıyoruz canım, ben de bunun farkına vardım.
Bazen içinden çıkılmaz kılan bir bakıyorum kendimim, henüz zamanı gelmemiş sıkıntıları yüklenen ben...
Geçmiş sıkıntıları tüm hayatıma mal eden ben...
Yandım bittim mahvoldum diye düşündüğünde hiç bir sonuç alınmadığını gören yine ben...
Bu yüzden paylaşmak istedim sizinle de opuyorumnanaktan
ay cnm bnm hayran oldum sana ınankı ne kadar guzel gormussun boyle bıseyı cok tesekkurler bızımle paylastıgın ıcın opuyorumnanaktan
Canım benim çok sağol, umarım faydası olmuştur opuyorumnanaktan
geçmiş olsunn balımmmmmm :gitme: neyin varrr
Canım benim, kıyamam sana, geçti gülüm, önemli bir şey değildi, aylık muhabbet, bu sefer çok kıvrandırdı :bbo: