Dert budur....

Diyeceksinizki bizimkide dert.ama dert nedir kizlar biliyomusunuz beni bugun hergunku gibi hungur hungur aglatan.cigerimi cayir cayir yakan dert.bilirsiniz ablami kaybettik eski konumdan.cocugunu birakti gitti bize gulyuzunu sevdigim.boyle icim yaniyo kanser bizi illet bizi buldu.aldi onu bizden.sicradi heryerine.agzi yoktu dili yoktu konusamiyordu.dilsizdi.rabbim bizden cok sevdi.benim acim hafiflemiyor kizlar 3 ay oldu benim acim dinmiyor.yine oturdum az once saclarimi yola yola kendimi dove dove agladim.ozluyorum cok ozluyorum dualar ediyorum.hayrina okuyorum.okuruyorum dagitiyorum.cocugunu gunde yuz defa artiyorum yuz defa gidiyorum yok icim sogumuyor.ne zaman kavusacagiz.meral okay birsey demisti kaybettigi esi yaman okay icin "eger yamanla orada karsilamassak bu buyuk haksizlik olur " demisti.bende oyle dusunuyorum.ben onu ne zman gorecegim.kizlar belki sikilacaksiniz okumaktan ama inanim dert bu.esmis es ailesiymis gunluk aylik hayat sorunlarindan sevdiklerim kayip gidiyor.inanin cigerim yaniyior.kusura bakmayin ne olur.
Canım seni çok iyi anlıyorum babamı yazmıştım sana konunda doktor bana kaybettik dediğinde ilk aklıma gelen cok şükür artık acıları dindi artık cennet bahçesinde yiyip içecek artık yürüyecek artık her gün bir organı iflas etmeyecek artık o bedenden kurtuldu hastalıklı bedenden hapisten kurtuldu demiştim öyle düşün sende kim bilir ne acı çekiyordu biz sevdiklerimiz yanımızda olsun istiyoruz yoğun bakimlarla zorla hayatta tutuyoruz ama kim bilir onlar ne acılar çekiyor 😟Rabbimin yazdığı kader o başka sebep olacak ve gene ölecekti annem hiç bir şey yokken 28yasinda sıcak yatağında öldü zamanı gelmişti neylersinnn

Diyeceksinizki bizimkide dert.ama dert nedir kizlar biliyomusunuz beni bugun hergunku gibi hungur hungur aglatan.cigerimi cayir cayir yakan dert.bilirsiniz ablami kaybettik eski konumdan.cocugunu birakti gitti bize gulyuzunu sevdigim.boyle icim yaniyo kanser bizi illet bizi buldu.aldi onu bizden.sicradi heryerine.agzi yoktu dili yoktu konusamiyordu.dilsizdi.rabbim bizden cok sevdi.benim acim hafiflemiyor kizlar 3 ay oldu benim acim dinmiyor.yine oturdum az once saclarimi yola yola kendimi dove dove agladim.ozluyorum cok ozluyorum dualar ediyorum.hayrina okuyorum.okuruyorum dagitiyorum.cocugunu gunde yuz defa artiyorum yuz defa gidiyorum yok icim sogumuyor.ne zaman kavusacagiz.meral okay birsey demisti kaybettigi esi yaman okay icin "eger yamanla orada karsilamassak bu buyuk haksizlik olur " demisti.bende oyle dusunuyorum.ben onu ne zman gorecegim.kizlar belki sikilacaksiniz okumaktan ama inanim dert bu.esmis es ailesiymis gunluk aylik hayat sorunlarindan sevdiklerim kayip gidiyor.inanin cigerim yaniyior.kusura bakmayin ne olur.
Burda kendini döve döve hüngür hüngür ağlaman inan onada ızdırap orada...beterin beteri var ölüm bu çaresi yok evlat acısı ve kardeş acısı unutulmazmış biriyle aynı karında yatıyor diğerini karnında yatırıyorsun çok acı bi olay içinin nasıl yandığını neler hisseddiğini anlamak zor ama inan zamanla soğuyacak unutmak tabiki mümkün değil o kadar şehit anneleri var yavrusunu küçük yaşta kaybedenler var daha kucağına alıp koklayamadan kaybedenler var bunlardan biride benim bir daha yemek yemem süslenmem gülmem sosyal hayatım olmaz diyordum ama oluyor hayat devam ediyor Allah sabır versin bu kadar düşünce üzüntü de iyi değil sizin için hasta olabilirsiniz hem fiziksel hem psikolojik dua etmekten başka çare yok bol bol dua ve hayrına yardım edki orada mutlu olsun

Allahım sabırlar versin. İçinize ferahlık versin.
Yeğeninize de hayırlı bir ömür nasip olsun.
Babası da yanındadır inşallah.

İmtihan dünyası, sizinki çetinmiş. Ama sabredin, kazananlardan olun inşallah.Gelip geçici dünya.
Ebedi hayatta cennet bahçelerinde buluşmak nasip olsun sizlere de, vakti geldiğinde.

Back
X