- 28 Kasım 2013
- 153
- 47
- 28
arkadaşlar öncelikle şunları belirtiyim evliyim 7 aylık bebeğim var çalışmıyorum. yaklaşık bir buçuk senedir evliyim. hamilelikten dolayı çoooookkk fazla kilo aldım ve emzirdiğim için diyet uygulayamıyorum evde önceden spor yapıyordum hamilelikten sonra bel agrısı sıkıntım cıktı o yüzden evde spor da yapamıyorum kış olduğu için bebeğimi alıp yürüyüşede gidemiyorum. asıl sıkıntım şu affınıza sığınarak söylüyorum kilolu olduğum için cinsel yaşantımı beğenmiyorum aktif olamıyorum eşim sıkıntı etmediğini zamanla kilo verirsin diyo. ben çok derin düşünüyorum belki ama ben eşimin tatmin olmadığını düşünüyorum o söylemesede. hem kendime hem eşime çok üzülüyorum bu konuda
( dün karar verdim (daha doğrusu her gün karar veriyorum
( ) kilo vercem spor yapcam dikkat ederek ama niyeyse bi başlayamıyorum üzerimde bi şey var sanki beni sıkıyo hiç bişe yapmama izin vermiyo napabilirim. bi değişiklik yapıyım diyorum ellerim ayaklarım kalkmyo üzerimde bi ağırlık var sözü tam bana göre galiba hem manevi hem maddi :))neyse gördüğünüz gibi bir den fazla sorunum var ne yapmalıyım kilo meselesini de kasvet meselesini de ? acil yardım gerek bu garibe