• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert de devası da bende :(( üzerimde kasvet var:(

Arkadaşım Merhaba,

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Bi dönem işsiz kalmıştım, evli değilim ama yaşadıkların tecrübeyle sabit :1:
İnsana bazen öyle bir atalet çöküyor ki susuzluktan ölsen mutfağa gidemiyorsun.

Bunun en iyi ilacı harekete başlamak. Zaten bi yerinden başladın mı devamı gelir.

Örneğin sabahları erken kalkmaya çalış, çok uyuyunca insan sersemleşiyor.
Uyanır uyanmaz ev işin yoksa dışarı çıkacakmış gibi giyin, süslen. Evde bile bakımlı ol, saçını tepeden toplayıp oturup kalma.
Varsa sabahtan işlerini hallet, yemeğini pişir, hatta alışveriş yapmasan bile mağaza gez. Bi süre sonra dışarıdaki hayat seni cezbetmeye ve zayıflamaya daha da azimlendirmeye başlar.

Zayıflıycam diye kendine hiçbirşeyi imkansız kılma, canın ne çekiyorsa ye ama az ye, hatta sadece tat. Sağlıklı yaşadığını hissederek az ye. Yahut salata vb şeylerle beynine doydum mesajı gönder.

Evde oturdukça insanın bunalıma girmesi kadar kaçınılmaz bişi yok.

Hatta mümkünse alışveriş yap, aksesuvar, ayakkabı çanta vs. al. Onlarla giyebileceğin güzel kıyafetler alabilmek için de kendine kilo şartı koy.

Hergün güne hareketli başladıkça inan bi süre sonra evde oturdukça hadi yaa bişi yapsam, bi dışarı mı çıksam vs. demeye başlayacaksın. Bol yürüyüş yap. Hiçbişi yapamazsan bebişinle git güzel bir kahve iç.

Dünyaya bi daha mı geleceksin tatlım :27:

Haaa bi de söylesem mi söylemesem mi diye kararsız kaldım ama söyliycem, ben en büyük huzuru Namazda buluyorum. Güzel bir abdest alıp namazını kıldığında da bak Rabbim nasıl bir huzur veriyor.

Sevgiyle..

:46::46::46::46::46: cok dogru... ustelık bol bol su iç..su sütte yapar.. bolbol da vıctorıa secret mankenlerine bakarsan hırs yapabilirsn :34:

Arkadaşım Merhaba,

Öncelikle Allah yardımcın olsun. Bi dönem işsiz kalmıştım, evli değilim ama yaşadıkların tecrübeyle sabit :1:

Bunun en iyi ilacı harekete başlamak. Zaten bi yerinden başladın mı devamı gelir.

Uyanır uyanmaz ev işin yoksa dışarı çıkacakmış gibi giyin, süslen. Evde bile bakımlı ol, saçını tepeden toplayıp oturup kalma.
Varsa sabahtan işlerini hallet, yemeğini pişir, hatta alışveriş yapmasan bile mağaza gez. Bi süre sonra dışarıdaki hayat seni cezbetmeye ve zayıflamaya daha da azimlendirmeye başlar.

Zayıflıycam diye kendine hiçbirşeyi imkansız kılma, canın ne çekiyorsa ye ama az ye, hatta sadece tat. Sağlıklı yaşadığını hissederek az ye. Yahut salata vb şeylerle beynine doydum mesajı gönder.

Hatta mümkünse alışveriş yap, aksesuvar, ayakkabı çanta vs. al. Onlarla giyebileceğin güzel kıyafetler alabilmek için de kendine kilo şartı koy.

Hergün güne hareketli başladıkça inan bi süre sonra evde oturdukça hadi yaa bişi yapsam, bi dışarı mı çıksam vs. demeye başlayacaksın. Bol yürüyüş yap. Hiçbişi yapamazsan bebişinle git güzel bir kahve iç.

Haaa bi de söylesem mi söylemesem mi diye kararsız kaldım ama söyliycem, ben en büyük huzuru Namazda buluyorum. Güzel bir abdest alıp namazını kıldığında da bak Rabbim nasıl bir huzur veriyor.

Sevgiyle..

Arkadaşım Merhaba,

Sevgiyle..

Dediklerin o kadar doğru ki icime su serptin valla
Biliyorum oyle yapsam hemen atlatacam cunku daha oncede yapmistim arada oluyo böyle. Bi tembellik çöküyor insana. Bi baslasam devami gelecek inanıyorum. Cidden Sağol ;)

:46::46::46::46::46: cok dogru... ustelık bol bol su iç..su sütte yapar.. bolbol da vıctorıa secret mankenlerine bakarsan hırs yapabilirsn :34:
Victoria mi:)) allah seni:)) onlara baktıkça sinirlerim bozulur yaw. Ben su aerobik hareketlere baslayim en iyisi :)) tavsiyeler icin sagolun kizlar ;)

Biri victories secret mi dedi??elimden gelse hepsinin sacini basini yolucam,ne o oyle hem guzel hem seksiler..cok sinir bozucu!! Bu arada saka bi yana ben de emziriyorum 11 aylik bebegim hala dogum kilolarimin birazi duruyor ama napim hic bisey bebegimden degerli degil ki..kilo zamanla verilir dert etme hic.esin seni begeniyodur.bazen benim de ayna karsisinda moralim bozuluyo da bi sure sonra geciyo ;p

Bebeğini sarıp sarmalayıp pusete koyarsın,o pusette uyurken sen yürüyüş yaparsın.
Bu kış hava Ankara'da bile o kadar soğuk değil ki:)
Bebekle toplanıp çıkmak zoruna gidiyor olabilir ama alışınca pratik kazanırsın.
Zaten yürüyüşe başlayınca vücut kendi istiyor,çıkmak içinden geliyor.
Evde yapılabilen hareketlerin videoları da olabilir.Veya Leslie Sensone evde yürüyüş programını uygulayabilirsin.

Bebeğini sarıp sarmalayıp pusete koyarsın,o pusette uyurken sen yürüyüş yaparsın.
Bu kış hava Ankara'da bile o kadar soğuk değil ki:)
Bebekle toplanıp çıkmak zoruna gidiyor olabilir ama alışınca pratik kazanırsın.
Zaten yürüyüşe başlayınca vücut kendi istiyor,çıkmak içinden geliyor.
Evde yapılabilen hareketlerin videoları da olabilir.Veya Leslie Sensone evde yürüyüş programını uygulayabilirsin.

Puset icin bebeğim ağır ama arabasina koyup yürüyüşe gidecem. Ankara eryamanda oturuyorum burasi yürüyüş icin en ideal bölge adim başı gezi yerleri park ve spor aletleri var. Yazı beklicektim ama ben bu gazla yarin sabah baslarim heralde;))

sağol canım rabbim sanada hayırlı evlatlar versin inşallah olur sıkıntı etme üzülme hayırlısını iste. bende gurbetteyim zor yalnızlık çok iyi bilirim burda kimsem olmadığı için çok kilo aldım zaten tanıdık olsa ona gider buna giderdim gezerdik kilo çok almazdım. şimdi bile evde pinekliyorum,:(( emziriyorum acaba lahana kürü süte zarar vermesin yada bebeğe?? sarımsak çayı içiyodum onu bile içme dediler. ki zaten benim bağırsaklarım iyi çalışıyo sayılır. benim asıl sorunum bişeyler yemek değil aslında hareketsizlik... kendimi az cok biliyorum yemem abartı değil sadece hareketsizlik.. dediğim gibi üzerimde bişey var önceden nasıl hareketli kıpır kıpr bi kızdım evlendim eve kapandım gibi bişe oldu evdede kendimi mutsuz hissetmiyorum sadece kilo ve kasveti üzerimden atmak istiyorum:(
seni okadar iyi anlıyorumki canım bende aynı şekildeyim üzerimde bir kasvet bir kahve içecek komşum bile yok düşün yani:14:Allahtan bu sene tayinciyiz inşallah gittiğim memlekette güzel komşularım olur.....canım lahananın bebişine zarar vereceğini düşünmüyorum yoksa saraçoğlu söylerdi ama yine de araştır tabiki canım....rabbim sağlığımızdan etmesin herşey gelir geçer canım üzülme:16::16:
konuyu sabote etmek istemiyorum ama yazdığını görünce dayanamadım... :36: Allahım, en hayırlı, en doğru zamanda sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.. Bebeğim olmuyor deme, bebeğim olacak sadece zamanı gelmedi henüz de... :16::49:

konu sahibi arkadaşım sen de kilolarına takılma bak eşin bile verirsin merak etme diyormuş, sen şimdilik bebişin için yemene içmene dikkat et ama şunu da unutma sırf süt yapıyor dedikleri için sakın sakın tatlıya yüklenme onun yerine daha sağlıklı daha az kalorili şeyler var yemene dikkat etmeye böyle böyle başlayabilirsin. kilo vereceksin bunu aklına not et, yavaş yavaş yürüyüşlere başla, hatta bebişi gezdirme bahanen olsun al bebişini çıkın yürüyüş yapın mesela..

Allah razı olsun canım sende hayırlı sağlıklı doğum yaparsın inşallahhhhhhhhhhh:16:

seni okadar iyi anlıyorumki canım bende aynı şekildeyim üzerimde bir kasvet bir kahve içecek komşum bile yok düşün yani:14:Allahtan bu sene tayinciyiz inşallah gittiğim memlekette güzel komşularım olur.....canım lahananın bebişine zarar vereceğini düşünmüyorum yoksa saraçoğlu söylerdi ama yine de araştır tabiki canım....rabbim sağlığımızdan etmesin herşey gelir geçer canım üzülme:16::16:

Ogun basladim 5den sonra yemek yememeye bide spor yaptim bugun regl oldum belim burkum agriyo simdi. Havalarda duzelirse disari çıkcam kimse olmasada oglusum var onla gezer spor yapariz;))

Bn kilolu biriyim. Onceleri cok zayiftim. Sonra 5sene tedavi gordum üniversite donemim boyunca. Biteli 2 yil oldu. Ama ilaclari kullanmaya basladigimin ilk ayinda basladim kiloalmaya. İlaçları biraktigimdaki kilomdayim hala. Evli deilim yakin zamanda düğün vaar. Ama bu söylemleriniz beni uzdu. Yani kilo insanlarin cinsel hayati kötü mu olmak zorunda. Neden bole sacma bi kaniya vardiniz anlamadım. Tamm ceylan gibi sekmeyebilirsin yatakta ama kiloluyuz die olek mi:-(:-(

Ogun basladim 5den sonra yemek yememeye bide spor yaptim bugun regl oldum belim burkum agriyo simdi. Havalarda duzelirse disari çıkcam kimse olmasada oglusum var onla gezer spor yapariz;))

hah şöyle canım ya tabiki yalnız değilsin al bebişini ne güzel mis gibi havanızı da alırsınız ay kız ne heveslendim bende bebişimle böyle yürüyüşe çıkar mıyım acaba:26:inşallah çıkarım Allah büyük:16:

Bn kilolu biriyim. Onceleri cok zayiftim. Sonra 5sene tedavi gordum üniversite donemim boyunca. Biteli 2 yil oldu. Ama ilaclari kullanmaya basladigimin ilk ayinda basladim kiloalmaya. İlaçları biraktigimdaki kilomdayim hala. Evli deilim yakin zamanda düğün vaar. Ama bu söylemleriniz beni uzdu. Yani kilo insanlarin cinsel hayati kötü mu olmak zorunda. Neden bole sacma bi kaniya vardiniz anlamadım. Tamm ceylan gibi sekmeyebilirsin yatakta ama kiloluyuz die olek mi:-(:-(

canım boşver takılma ya öyle şeylere rabbim önce sağlık sıhhat versin gerisi hikaye benimde göbişim var hatta bebek için iğnelerden daha da göbişim şişti ne yapayım öleyim mi yani:63::63:

önemli olan karşına seni her şekilde sevecek birisinin çıkması her halinle sevmesi rabbim gönlüne göre versin:16::16:

Ya bosuna uzuluyorsun ben senin icin veya baskalari icin bise mi dedim. Burdaki olay benimle ilgili ben kendimden bahsediyorum üstüne almana hic gerek yoktu tatlim. Ben kendimi bu kilo da görmek istemedigimi herseyime engel oldugundan bahsettim. Ve kendi cinsel hayatimdan bahsettim mutlu olamıyorum diye ustune alinma boşa kimseyi uzmek icin söylemedim ;)) tmm mi tatlim uzme kendini insan istediği kiloda mutludur ve ben istemiyorum ;))

Nisanlim her durumda yanimdaydi çok şükür. Beni zayif sevdi ama sonra hastaligim boyunca yanimdaydi. Bedenim sden mye mden l ye l den xl çıkarken hep benimleydi ve benim hep güzel oldugumu soledi durdu. Halen daha ole dior gülümsemen yeter bitanem dior ama. Konu sahibi ole yazinca urktum birden. Nabim olmuo zayiflayamiorum. Cok takmiorum ben alabildiğine eglenceli biriyim hep gulerim falan. Arada bi uzuldugume bile degmior die düşünüyorum. Neyse siskoyum gülüyorum eğlenceliyim nisanlimi seviom amannnn gerisini nabim....

Nisanlim her durumda yanimdaydi çok şükür. Beni zayif sevdi ama sonra hastaligim boyunca yanimdaydi. Bedenim sden mye mden l ye l den xl çıkarken hep benimleydi ve benim hep güzel oldugumu soledi durdu. Halen daha ole dior gülümsemen yeter bitanem dior ama. Konu sahibi ole yazinca urktum birden. Nabim olmuo zayiflayamiorum. Cok takmiorum ben alabildiğine eglenceli biriyim hep gulerim falan. Arada bi uzuldugume bile degmior die düşünüyorum. Neyse siskoyum gülüyorum eğlenceliyim nisanlimi seviom amannnn gerisini nabim....

aynı şeyleri benimkide söylüyo bu sevgiyi gösterir. ama ben kendim sıkıntı yapıyorum cünkü bende neşeliyim moralimin kilo yüzünden bozulmasını istemiyorum. evliliğin ilk senesinde giydiğim sek si kıyafetlerimi şimdi giyememek beni çıldırtıyo.( evlenince ne demek idtediğimi anlarsın canım. ben yengeç burcuyum ve duygularımı yoğun yaşarım ve evle mutlu olan eşle mutlu olan briyim başka hiçbişe beni böyle mutlu edemez o yüzden evlilik hayatımın mükemmel olmasını isterim:)

Back
X