- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Öfkelenirim ben böyle parlarım amaDoğru kişi kendinden bilir işi demişler ama herkes siz değil işte.
Niyetim kimseyi üzmek değil.
Bana samimi gelmediğini söyledim sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öfkelenirim ben böyle parlarım amaDoğru kişi kendinden bilir işi demişler ama herkes siz değil işte.
Dua istemenin nesi kötü anlamadım ki sen bu şekilde atlatmaya çalışıyorsun o kişi o şekilde bir yavru kaybetmiş ve eşinin durumuda kötü bence yapma hoş görünmüyor onu senin daha iyi anlaman lazımİnsallah, ama şuna takıldım ya da konuları karıştırdım
Dua edin dedim mi ben? 2016 yılında kaybettim annemi, hala aklım yerinde değil.
guneykarimkure,Dertleşmek başka
Dua dilenmek başka
Mune abla sürekli bu üyenin çok naif aslında iyi niyetli olduğunu dile getiriyorsun da dili o kadar sivri ve kırıcı ki. .. Ben insanları bu kadar kolay ve pervasızca kıran birinin naif olduğunu hiç düşünemem.Hanımlar lütfen sakin olun.
guneykarimkure,
lütfen şu yazdığınızı bir daha okuyun, çok kırıcı bir dil kullandığınızı defalarca dile getirdim, içiniz naif belki ama klavyenizden çıkanlar rencide edici, dua dilenmek nedir?
Hastası olan, eşi, bebeği, annesi, babası, belki bir komşusu, değer verdiği bir arkadaşı için insanların duanızı esirgemeyin demesi samimiyetsizlik olmadığı gibi bizlerin de Allah şifa versin demekle dilimiz aşınmaz, kaldı ki kabul olur olmaz orasını siz de bilemezsiniz ama Allah şifa versin, inşaallah bebeğiniz iyileşir, babanızın ameliyatı iyi geçer, sıkıntılarınızdan kurtulmanız için dua ediyorum gibi sözler insanları psikolojik olarak rahatlatır, ben buradan dua toplayayım işim görülür demiyorlar, biraz rahatlamak üzüntülerini paylaşarak hafifletmek istiyorlar.
Banlanan kişilerin ardından pek yazmamaya gayret ediyorum ama cevap vermeden geçmek istemedim, aslında naif, kırılgan ve yaralı biri ama yaraları öfkeli olmasına neden oluyor, yazdıklarım tuhaf gelebilir sizlere fakat güzel güzel yazarken bir anda herkes ona karşı gibi bir his kaplıyor içini ve öfkesi gün yüzüne çıkıyor.Mune abla sürekli bu üyenin çok naif aslında iyi niyetli olduğunu dile getiriyorsun da dili o kadar sivri ve kırıcı ki. .. Ben insanları bu kadar kolay ve pervasızca kıran birinin naif olduğunu hiç düşünemem.
Duaya inanmıyordur ya da o yorum her ne üzerine ise hiç katılmıyordur eyvallah ama bu şekilde konuşamaz. Bu şekilde konuşan biri de naif falan olamaz kusura bakmayın.
Bir değil iki değil... Milleti çileden çıkartıp sonra herkes bana saldırıyor diyor. Oldu canım.
kesınlıkle katılmıyorumBanlanan kişilerin ardından pek yazmamaya gayret ediyorum ama cevap vermeden geçmek istemedim, aslında naif, kırılgan ve yaralı biri ama yaraları öfkeli olmasına neden oluyor, yazdıklarım tuhaf gelebilir sizlere fakat güzel güzel yazarken bir anda herkes ona karşı gibi bir his kaplıyor içini ve öfkesi gün yüzüne çıkıyor.
Heralde güzel yazdığı kısımlar bana pek denk gelmedi o haldeBanlanan kişilerin ardından pek yazmamaya gayret ediyorum ama cevap vermeden geçmek istemedim, aslında naif, kırılgan ve yaralı biri ama yaraları öfkeli olmasına neden oluyor, yazdıklarım tuhaf gelebilir sizlere fakat güzel güzel yazarken bir anda herkes ona karşı gibi bir his kaplıyor içini ve öfkesi gün yüzüne çıkıyor.
kesınlıkle katılmıyorum
bukadar sıvrı dıllı olmasının tek sebebı mutsuz
cok mutsuz bır ınsan oldugu ıcın herkese saldırıyor
gecenlerde 1 ay oluyordur cok alakasız bır konuda cok alakasız bır yerde durduk yere benı alıntılayıp dunyanın hakaretını ettı bana
hakaretıne asla karsılık vermedıgımde de ozelden mesaj attı ne kadar kibirli bır ınsan oldugumu soyledı
kesınlıkle kırılgan naıf bırı degıl. agzından hıc mı guzel bırsey cıkmaz . yok mutsuz.
bezdık gercekten
yıne de ıyı olur mutlu olur ınsallah duanın samımıyetıne ınanmasa da tum kalbımden dılıyorum mutlu olmasını
Heralde güzel yazdığı kısımlar bana pek denk gelmedi o halde
Aman bende yazmam böyle normalde. Polemik falan ne uğraşamam banlanmak cabası üstelik. Ama insanlara sürekli hakaretvari konuşunca dayanamadım.
Ona ilginç gelecek ama online duamı da edeyim öyleyse Allah şifa versin amin![]()
Çok geçmiş olsun gerçekten sizin durumunuza çok üzüldüm insallah en kısa sürede hayatınızdaki olumsuzluklar yoluna girer.Galiba beni kasttettiniz ama ben 3 aydır hastaneye gitmekten başka hiç bir yere çıkmadım dışarı çıkmışsam eşimin yanına gidip onu görüp eve geri geldim konumu açarken üzüntü kasmis olabileceğim aklıma gelmedi sadece paylaşmak istedim dua için sadece her ağızda bir dua var diye sadece bu
Kadın evladını kaybetmiş eşi yoğun bakımda bir teselli arıyor ettiğin lafa bak. Kepazelik valla başka bi şey değilBen her çare arayana dua ediyorum belki
Nerden çıktı bu polemik?
Samimiyetsiz buluyorum burdan dua isteyenleri