- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
renkli teller,kucuk boncuklar
Saçma olabilir belki ama aklıma ilk geleni yazmak istedim. Çok Telli kabloların dışını sıyırıp içinde ki telleri kullanabilirsiniz bakır ve gümüş renginde oluyorlar. Başarılar :)kızlar kendi çapımda hobi amaçlı takı yapıyorum, öğreniyorum videolar izleyerek...
son öğrenmeye çabaladığım teknik şu resimlerde gördüğünüz düğümlü tarzlar...
az biraz öğrendim basit şekliyle yapabiliyorum, fakat size sorum şu, bu düğümler genelde gümüş tellerden yapılıyor, farklı malzemelerle de yapılıyor fakat okadar bakındım başka nelerle yapılabilir bulamadım....
malum gümüş teller pahalı, ben hobi amaçlı uğraştığım için zevk amaçlı malzemeler kullanmak istiyorum..
sizce bu düğümlü tarzlar başka hangi malzemelerle yapılabilir... deri ipler saçma mı olur, ?
yada böyle metalik renk ne olabilir? yada altın sarısı???
yooo neden cocuksu olsun ayni renkler de kullana bilirsin amma rengarenk insnalar cok sever renkli takilari
Saçma olabilir belki ama aklıma ilk geleni yazmak istedim. Çok Telli kabloların dışını sıyırıp içinde ki telleri kullanabilirsiniz bakır ve gümüş renginde oluyorlar. Başarılar :)
sen de ayni renk tel kullan daha koyu
Renkli telleri gümüş yaldızlı sprey boya ile boya belki işe yarar.
Silineceğini zannetmem çünkü yağlı boya tipi bir boya dayanıklı en fazla bir süre sonra emitasyon takılar gibi kararma yapabilir. Denemek lazım :)güzel fikir
ama eğip bükünce boya silinir....
Yada takıyı bitirdikten sonra boyarsın sprey olduğu için heryere dağılır diye düşünüyorum. :)
kızlar kendi çapımda hobi amaçlı takı yapıyorum, öğreniyorum videolar izleyerek...
son öğrenmeye çabaladığım teknik şu resimlerde gördüğünüz düğümlü tarzlar...
az biraz öğrendim basit şekliyle yapabiliyorum, fakat size sorum şu, bu düğümler genelde gümüş tellerden yapılıyor, farklı malzemelerle de yapılıyor fakat okadar bakındım başka nelerle yapılabilir bulamadım....
malum gümüş teller pahalı, ben hobi amaçlı uğraştığım için zevk amaçlı malzemeler kullanmak istiyorum..
sizce bu düğümlü tarzlar başka hangi malzemelerle yapılabilir... deri ipler saçma mı olur, ?
yada böyle metalik renk ne olabilir? yada altın sarısı???
simdi her sey var arasan bulursun yada ararken karsina daha ilginc malzeemeler cika bilirsiyah gibi mi mesela?
bu renkli tellerin metalik rengi var mı?
Kolay şekil alabilen lehim teli var. Gümüş rengi fakat gümüş değil. Metresi 25_30 kuruş.
Teller varmış canım gümüş olması şart değil.
bu videoda mor bir telle yapıyor mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?