dert değil ama aileye hediye tavsiye edermisiniz

alwaysnforever

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
948
1.555
313
Ankara
Merhabalar. Yeni yıl için aileme hediye almak istiyorum ancak birseyler bulmakta çok zorlanıyorum. Anneme babama kardeşlerime ( yasları 8 ve 14) teyzelerime ve dedeme hediye almak istiyorum. Cok pahalı seyler alamam ornegin marka bi saat demeyin ama kazak ya da atkı bere eldiven tarznda seyler olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum simdiden teşekkür ederim

Merhabalar. Yeni yıl için aileme hediye almak istiyorum ancak birseyler bulmakta çok zorlanıyorum. Anneme babama kardeşlerime ( yasları 8 ve 14) teyzelerime ve dedeme hediye almak istiyorum. Cok pahalı seyler alamam ornegin marka bi saat demeyin ama kazak ya da atkı bere eldiven tarznda seyler olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum simdiden teşekkür ederim

Merhaba, çok güzel düşünmüşsünüz. Çok mutlu olurlar.
Annenize; Çanta, kazak, parfüm, şal, krem
Babanıza; Terlik, kazak, gömlek, bornoz, tıraş köpüğü (kremi, losyonu, kolonyası), çakmak, şık bir anahtarlık, cüzdan
8 yaşındaki kardeş; Peluş büyük oyuncaklar, bez bebek, okul çantası, resim defteri ve boya, renkli tokalar, uzaktan kumandalı araba, kalemlik, puzzle
14 yaşındaki kardeş; Allık, göz kalemi, ruj, parfüm, eldiven-atkı, çanta (sırt çantası- kol çantası), takı (kolye-küpe), toka, krem, uyun fiyatlı mp3.
Teyzelerinize; şal, terlik, çikolata, yelek, ahşap dikiş kutusu,
Dedenize; Gömlek, çorap, güzel çerçeveli aile fotoğrafı, pijama takımı yada eşoftman, süveter, atkı, baston.

8 yaşa oyuncak 14 yaşa kızsa kazak erkekse gömlek yada pantolon. anneme gömlek veya hırka. babama kazak. dedeme süveter ve neneme sıcak tutacak bir şal. aileye topluca torunları ve çocukarıyla beraber çekilmiş bir resmi büyütüp çerçeveleterek hediye ederdim. içimden bunlar geçti

Son düzenleme:
Back
X