Eşimden bugüne kadar hemen hiç iltifat almadım. Çalışan bir bayanım ve her gün üstüme başıma, kokuma, kişisel temizliğime son derece özen göstermeme rağmen eşim bi sabah bile bana güzel bir çift laf etmiyor dış görünüşümle ilgili. Evde bazen sırf ona güzel görüneyim diye kendimce saçımı fönlüyorum , açıyorum vs . ama bunu bile farketmiyor, fark etse de bir şey demiyor.Dün bu sebepten kavga çıkardım, benim dış görünüşüm hiç mi ilgilendirmiyor seni diye . Bu sefer de: "ben seni her halinle seviyorum ." dedi.
Kendimi artık hiç güzel bulmamaya başladım, evde pijamayla geziyorum, saçımı onun inadına saçma sapan yapıyorum, kıyafetlerim bile artık gıcığıma gidiyor eşim nasıl olsa beni güzel bulmuyor diye içten içe kendimi beğenmiyorum. O beni her halimle güzel buluyormuş, ama insan duymayınca , hissettirilmeyince de olmuyor ki... Ne bileyim ya ben de kendimi 2 gündür acayip dipte hissediyorum , paylaşmak istedim sizinle...Yorum yapmanız bana iyi gelicektir , sevgiler...
Kendimi artık hiç güzel bulmamaya başladım, evde pijamayla geziyorum, saçımı onun inadına saçma sapan yapıyorum, kıyafetlerim bile artık gıcığıma gidiyor eşim nasıl olsa beni güzel bulmuyor diye içten içe kendimi beğenmiyorum. O beni her halimle güzel buluyormuş, ama insan duymayınca , hissettirilmeyince de olmuyor ki... Ne bileyim ya ben de kendimi 2 gündür acayip dipte hissediyorum , paylaşmak istedim sizinle...Yorum yapmanız bana iyi gelicektir , sevgiler...