• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama anlayan var mı

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Kızlar bu zam muhabbetinden anlayan var mı. Memura yapılan zam sadece Ocak ayı için mi yüzde 30 yoksa her ay için mi. . Konu taşınabilir nereye açılacağını bilemedim 🤷‍♀️

Nasıl yani
Şimdi maaş beş bin diyelim yüzde 30 1500 ediyor bunu parça parça mı verecek
Hayır arkadaşım. Siz Ocaktan itibaren 5000*1,305=6,525 lira maaş alacaksınız. Temmuza kadar bu şekilde olacak, temmuzda tekrar enflasyon üzerinden ve belirlenen oranda maaş zammı alacaksınız.

Hayır arkadaşım. Siz Ocaktan itibaren 5000*1,305=6,525 lira maaş alacaksınız. Temmuza kadar bu şekilde olacak, temmuzda tekrar enflasyon üzerinden ve belirlenen oranda maaş zammı alacaksınız.
beklediği zammı göremeyen olarak bu konu hoşuma gitmedi.ben kaynana görümce konularına gidiyorum anacığımmmmm :KK45: :KK53:

Keşke her ay yüzde 30 zam olsa :KK53: herşeye her ay geliyor zaten de maaşlara ı ıh.

İlk altı ay için zam, temmuzda tefe tüfeye göre ikinci 6 ay için yeniden hesaplanır.

Her ay %30 zam nasıl olsun. Senede iki kere zamları yok mu emekliler gibi. Katibin Ruhu Katibin Ruhu sen memursun zam nasıl işliyor arkadaşa anlatır mısın?
Her ay yüzde 30 mu? 😂 Ay nerda o günler. Yılda 2 olur, o zammı 1 yılda alırsın anca.

Back
X