Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yaniToplam zam o parça parça verecekler
Hayır arkadaşım. Siz Ocaktan itibaren 5000*1,305=6,525 lira maaş alacaksınız. Temmuza kadar bu şekilde olacak, temmuzda tekrar enflasyon üzerinden ve belirlenen oranda maaş zammı alacaksınız.Nasıl yani
Şimdi maaş beş bin diyelim yüzde 30 1500 ediyor bunu parça parça mı verecek
beklediği zammı göremeyen olarak bu konu hoşuma gitmedi.ben kaynana görümce konularına gidiyorum anacığımmmmmHayır arkadaşım. Siz Ocaktan itibaren 5000*1,305=6,525 lira maaş alacaksınız. Temmuza kadar bu şekilde olacak, temmuzda tekrar enflasyon üzerinden ve belirlenen oranda maaş zammı alacaksınız.
Her ay yüzde 30 mu?Her ay %30 zam nasıl olsun. Senede iki kere zamları yok mu emekliler gibi.Katibin Ruhu sen memursun zam nasıl işliyor arkadaşa anlatır mısın?
ne güzel heveslenmiştik her ay her ay yüzde otuz ekleneceğine.neden hayallerimizle oynuyorsun hıhhhhhhHer ay yüzde 30 mu?Ay nerda o günler. Yılda 2 olur, o zammı 1 yılda alırsın anca.
Ban yemek istemiyorum, çekme beni C ceycey0406beklediği zammı göremeyen olarak bu konu hoşuma gitmedi.ben kaynana görümce konularına gidiyorum anacığımmmmm![]()
![]()
benim işim bile yok annemle eşiminkileri bir de sizinkileri hesaplayıp eğleniyorummm
Ya o hayvan gibi kur artışından sonra boş bulunduk neden olmasın dedik, babayı aldık işte sonra.ne güzel heveslenmiştik her ay her ay yüzde otuz ekleneceğine.neden hayallerimizle oynuyorsun hıhhhhhh![]()
![]()
Eğlenmek mi? Oysa senden beklediklerimizbenim işim bile yok annemle eşiminkileri bir de sizinkileri hesaplayıp eğleniyorummm![]()
![]()
abi kusura bakmayın da bunu soruyu anlamayıp soran da memur olmasın olmasın bi zahmet yaKızlar bu zam muhabbetinden anlayan var mı. Memura yapılan zam sadece Ocak ayı için mi yüzde 30 yoksa her ay için mi. . Konu taşınabilir nereye açılacağını bilemedim![]()