Dert değil ama artık kardeş değilmişiz gsm operatörüne göre

asfarovski

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
7.362
14.472
448
Evet kızlar dert değil ama acaip sinir olduğum için yazmak istedim. 2 yıl önce tarife seçerken 26 yaş altı olduğum için kardeşimi kullanıcı göstermiştim çalışan arkadaşın tavsiyesi ile. O zaman da evliydim. Taahhüt sürem dolduğu icin tarifemi yenilemek istedim yine kardeşimin kullanıcı gösterilmesi şeklinde. 1 hafta boyunca geçiş yapılmadığı için call center aradım ve öğrendim ki EVLI olduğum için kardeşimin kardeşim olduğu kanıtlanmamış ve artık kullanamazmışım. Mesele tarife ya da ücreti değil meselem evlendiğim için ispatlanamayan kardeşlik delirdim resmen nasıl bir sistemdir bu ya. Bir de iki soy adımi da resmen kullanıyorum ama evlendiğim için kardeşim olmazmış ama eşimin soy isminden birisi olurmuş iki gündür küfrediyorum böyle saçmalığa. Mahkemeye vermek bile geçiyor içimden ama ne yapabilirim bilmiyorum ama bu saçmalığa sessiz kalmak kanıma dokundu resmen.

2 sene önce geçtiğim operatör o zamanlar 7,5 yıllık evliliğim boyunca kullandığım soy ismi geçip bekarlık soy ismimi kullandı.
Hala aynı operatördeyim her taahhüt zamanı söyleniyorum indirim yaptırıyorum

Şimdi tc kimlik no ile doğrulama yapıyorlarmış güya. Ben de söylendim uygun tarife de buldum ama benim zoruma giden kardeş olduğumuzla ilgili kısım anam ne zorluklarla bana kardeş yaptı ama onlar kabul etmiyor galiba buna takildim ya gerçekten sinir oldum öyle böyle değil

2 yıl önce halihazırda evliyken mi bu tarifeyi kullanmıştınız yoksa tarifeyi kullanırken mi evlendiniz?

Aynı sinir harbini yaşamıştım. Ta ki 8 GB’lık tarifeyi 15 tl’ye Teklif edinceye kadar
Tabi şimdi 27 oldu ama olsundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…