- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
- Konu Sahibi asfarovski
-
Şimdi tc kimlik no ile doğrulama yapıyorlarmış güya. Ben de söylendim uygun tarife de buldum ama benim zoruma giden kardeş olduğumuzla ilgili kısım anam ne zorluklarla bana kardeş yaptı ama onlar kabul etmiyor galiba buna takildim ya gerçekten sinir oldum2 sene önce geçtiğim operatör o zamanlar 7,5 yıllık evliliğim boyunca kullandığım soy ismi geçip bekarlık soy ismimi kullandı.
Hala aynı operatördeyim her taahhüt zamanı söyleniyorum indirim yaptırıyorum
Aynı sinir harbini yaşamıştım. Ta ki 8 GB’lık tarifeyi 15 tl’ye Teklif edinceye kadarŞimdi tc kimlik no ile doğrulama yapıyorlarmış güya. Ben de söylendim uygun tarife de buldum ama benim zoruma giden kardeş olduğumuzla ilgili kısım anam ne zorluklarla bana kardeş yaptı ama onlar kabul etmiyor galiba buna takildim ya gerçekten sinir oldumöyle böyle değil
Evliydim ilk gectigim zamanda, yani değişiklik olmadı2 yıl önce halihazırda evliyken mi bu tarifeyi kullanmıştınız yoksa tarifeyi kullanırken mi evlendiniz?
Senin teklif baya iyiymiş benimki de fena değil ama sinirim geçmedi halaAynı sinir harbini yaşamıştım. Ta ki 8 GB’lık tarifeyi 15 tl’ye Teklif edinceye kadar
Tabi şimdi 27 oldu ama olsundu
Amaaan boşver kaçınılmazsa tadını çıkarSenin teklif baya iyiymiş benimki de fena değil ama sinirim geçmedi hala
o zaman küçük çaplı bir sinir krizi ve donunuza kadar alıcam tarzında çirkinleşme size güzel bir indirimli tarife kazandırırEvliydim ilk gectigim zamanda, yani değişiklik olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?