dert değil ama bi yorum yapın lütfen arkadaşlar

ewet canım bende o zamanı bekliyorum zaten seninkilerde az değilmiş ala ala onumu alıyolar bide ortak yani bu görümceler neden böyle ya bende olursam ilerde görümce en iyisini almaya çalışırım heralde...:1:

Ben umursamıyorum yaa...
Çekemiyorlar sanırım, yeğenlerini bile...
Allah muhtaç etmesin kimseye, iş güç sağlık versinde, alırız herşeyini diyorum...
Evlerine filan gitmem zaten doğru düzgün... Eşime diyorum annem 10 tane çeyrek takıcakmış doğumda diye, almasın diyo... Çünkü kendi ailesi öle özverili davranmıyo....
Ama hakkını yemeyim, benim aileme gösterdiği ilgiyi, kendi ailesine göstermez(annesi hariç)...
O yüzden beterin beteri var canım... Hiç kafaya takma bile... Ama zamanı geldiğinde mutlaka yaptıklarının karşılığını aldıklarını bilsinler...

Bitane battaniye almış güya, en kötüsü... sepsert... nası kullanacaksam minicik bebeğe o sert şeyi...
Bende gittim yeni bitane aldım, yumuşacık :)
Kaynanam dedi görümcen almıştı zaten die, o çok sert onu kullanamam dedim...
:hulya:

Bitane battaniye almış güya, en kötüsü... sepsert... nası kullanacaksam minicik bebeğe o sert şeyi...
Bende gittim yeni bitane aldım, yumuşacık :)
Kaynanam dedi görümcen almıştı zaten die, o çok sert onu kullanamam dedim...
:hulya:

iyi demişsin allaha şükür kimseye muhtaç değiliz oğlumun herşeyini kendimiz aldık allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inş..:nazar:

3 hafta önce evlendim.Altınları bozdurmak için kuyumcuya gittiğimde amcamın taktığı bileziğin 8 ayar olduğunu öğrendim.60 TL ye almışlar 40 TL ye bozdurduk.Böyle insanlarda var hayatta..

Aklınızda bulunsun 14 ayar küçük altında varmış 15 TL (Bunuda düğünümde öğrendim takılan altınlar sayesinde)

3 hafta önce evlendim.Altınları bozdurmak için kuyumcuya gittiğimde amcamın taktığı bileziğin 8 ayar olduğunu öğrendim.60 TL ye almışlar 40 TL ye bozdurduk.Böyle insanlarda var hayatta..

Aklınızda bulunsun 14 ayar küçük altında varmış 15 TL (Bunuda düğünümde öğrendim takılan altınlar sayesinde)

biz 2 sene önce ewlendik böyle şeyler yoktu o zaman şimdi 8 ayar altın çıktı mertlik bozuldu dicem yani iyi olmuş öğrendiğin sende amcana ona göre bişi alırsın çocuğu falan evlenirse ve sende benim durumuma düşmüşsün 14 ayar altını söylediğin iyi oldu bende görümceme 2 tane ondan alırım...:dance:

Bazi insanlarda hic utanma yok...

Yiyenim bir tarafa sevdigim saydigim bir arkadasimin komsumun bile cocugna böyle adi birsey takmaya utanirdim....

Ha, param olmayabilir...buda insanlik hali....o zaman altin degil gider bir iki takim güzel giyisiler alirdim. Kardesimede, durumum yok suan, simdilik hediyesi bu olsun, altinini sonradan alirim derdim.

Takma kafana arkadasim....hediyenin büyügü kücügü olmaz derler, lakin bazende insan hayal kirikligna ugramiyor degil....heleki böyle yakinlari tarafindan.

Verdigin degerin karsiligni göremedigin zaman, sende deger vermiceksin....cünkü kim ne derse desin, hersey karsiliklidir.

canım benim amcam da aynı şeyi yaptı
inan hiç almasa daha iyi
insanların belki durumu olmayabilir
isterse en yakınım olsun
varsın takmasın
ki bu amcamın durumu da çok iyi
olsun yine takmasın
ama adı bilezik taktık,yada ben künye taktım yeğenime
demek için insanları kandırmak çok ayıp

Bazi insanlarda hic utanma yok...

Yiyenim bir tarafa sevdigim saydigim bir arkadasimin komsumun bile cocugna böyle adi birsey takmaya utanirdim....

Ha, param olmayabilir...buda insanlik hali....o zaman altin degil gider bir iki takim güzel giyisiler alirdim. Kardesimede, durumum yok suan, simdilik hediyesi bu olsun, altinini sonradan alirim derdim.

Takma kafana arkadasim....hediyenin büyügü kücügü olmaz derler, lakin bazende insan hayal kirikligna ugramiyor degil....heleki böyle yakinlari tarafindan.

Verdigin degerin karsiligni göremedigin zaman, sende deger vermiceksin....cünkü kim ne derse desin, hersey karsiliklidir.

teşekkür ederim canım sana katılıyorum bundan sonra bende ona göre davrancam gerçekten herşey karşılıklıymış...:1ninca:

8 ayar altınmı. . .Way be
Senin görümce çok becerikliymiş. .Şehri talan etmiştir heralde onu bulmk için
Onun birdaha çocuğu olrsa sen o künyeyi ona hediye et.Bu böyle nesillerden nesile geçsin de. Nasıl olsa zor bulunan bi altın de sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol:kız canım sıkkındı güldürdün beni yorumunla..Allah da seni güldürsün.

nasıl insanlar var anlamıyorum..benim 4 tane yegenım var 2 ablamın 2 abımın allah uzun ömür versın onlara..her gittiğimde eli dolu gıderım bır gün bıle karsılık beklemıyorum..dünya bır yana onlar bır yana..
önce caısıyordum ne ısterlerse alıyordum.şu an çalışmıyorum küçük bebeğim var..ve yegenlerıme daha ıyı seyler alamıyorum dıye içim içimi yiyor...

en nefret ettıgım şey de görümce gelini sevmez.onu sevmediği için yegenını de sevmez...o çocugun sucu ne ya..böyle insanlara pes dıyorum.....

nasıl insanlar var anlamıyorum..benim 4 tane yegenım var 2 ablamın 2 abımın allah uzun ömür versın onlara..her gittiğimde eli dolu gıderım bır gün bıle karsılık beklemıyorum..dünya bır yana onlar bır yana..
önce caısıyordum ne ısterlerse alıyordum.şu an çalışmıyorum küçük bebeğim var..ve yegenlerıme daha ıyı seyler alamıyorum dıye içim içimi yiyor...

en nefret ettıgım şey de görümce gelini sevmez.onu sevmediği için yegenını de sevmez...o çocugun sucu ne ya..böyle insanlara pes dıyorum.....

yok bizimki seviyo ama sadece seviyo eşim evlenmeden önce görümcemin kızına hep bişi alır gidermiş ve bizde şimdi gücümüz yettiğince almaya çalışıyoruz ama benim oğluma henüz bişey görmedim (künye dışında) neyse anlattım rahatladım takmıyom artık allaha şükür oğlumun bişeysi eksik değil onun dağ gibi ana babası var biz olduğumuz sürece onu kimseye muhtaç etmeyiz..zamanı gelince ben cevabımı vercem ona...kötükedihüso

boşuna dememişler iyilik yap denize at diye gerçekten öyle yaptığın iyiliğin karşılığını beklemeyeceksin yoksa hayal kırıklığına uğrarsın...

canım benim amcam da aynı şeyi yaptı
inan hiç almasa daha iyi
insanların belki durumu olmayabilir
isterse en yakınım olsun
varsın takmasın
ki bu amcamın durumu da çok iyi
olsun yine takmasın
ama adı bilezik taktık,yada ben künye taktım yeğenime
demek için insanları kandırmak çok ayıp

Benim amcamında durumu çok iyi.Kendilerini akıllı zannediyorlar.Tüm çocukları evlenmeseydi o bileziği satmayıp onların çoıcuğuna takacaktım ama olmadı işte

8 ayar altını bende ilk defa duyuyorum:1shok:var mı böyle birşeyfisfisfis
görümcenin yaptığı gerçekten terbiyesizlik hiç takmasa bir kıyafet getirse bundan iyiymiş
durumu olmaz getirmez ucuz birşey alır kırılmam ama bu düpedüz kandırmak aptal yerine koymak sayılır.guclubacismile

Ortada iki yanlış var.Madem laf olsun diye değersiz bişey takacaksın ne diye arayıp önceden bak biz alıyoruz künyesini ha diye reklam yaparsın bu bir...
Birde künye vb...hediyelerin beğenilmesede satılması yanlıştır.Beğenmediyseniz kullanmazsınız.

Neyse,künye alerji yaptı galiba altına alerjisi var.Yazık satalım dedik ama ayıp olmasın diye haber vereyim dedim deyin görümcenize.

15 DAıRESı OLAN DAYIM 40 LıRA TAKTI DÜĞÜNÜMDE ZENGıNıM DıYE GEÇıNENLER 50 LıRALIK BıLEZıK TAKMIŞ KUYUMCUDA ÖĞRENDıK SANIYORDUKKı BıLEZıKLER 200 LıRA BÖYLE ŞEYLERı HıÇ BıLMEZDıM MEĞER NıKAHIMDA ÖĞRENDıM
BEBEĞıNıZıN HALASI ÇOK AYIP ETMıŞ AMA ETME BULMA DÜNYASI
KIZKARDEŞıMıN DURUMU BENDEN DAHA ıYı BEBEĞı OLDU EŞıM BıR CUMHURıYET ALTINI VERDı BANA AZ GıBı GELDı BıZ YETıMıZ ANNEMıZ YOK TEK KIZKARDEŞıM ONEDENLE ÜZERıNE 100 LıRA DAHA ıLAVE EDıP KÜNYE TAKTIM DOĞUMDA BEBEĞEDE MıNıK ALTIN
ONEYAPTI DERSıNıZ BıR BATTANıYE BEĞENMıŞTıM ÖNDEN FERMUARLI 25 LıRA BABASI ALSIN ıHTıYAÇLARINI DEDı
VALLAHı KıMSE KıMSEYE GÜVENıP ÇOCUK YAPMIYO AMA ıNSAN ıLGı VE DEĞER GÖRMEK ıSTıYO BEN ıKıNCı BEBEĞıNDE BıR ÇEYREK TAKARIM ODA BELKı HEP VERıCı OLDUM HAYATTA 33 YAŞINA GELDıM ÜZÜLMEKTEN SAÇIM BEYAZLADI DEĞER GÖRDÜĞÜNÜZ KADAR DEĞER VERıN ARKADAŞLAR BU BENıM EDıNDıĞıM TECRUBE:gitme:

15 DAİRESİ OLAN DAYIM 40 LİRA TAKTI DÜĞÜNÜMDE ZENGİNİM DİYE GEÇİNENLER 50 LİRALIK BİLEZİK TAKMIŞ KUYUMCUDA ÖĞRENDİK SANIYORDUKKİ BİLEZİKLER 200 LİRA BÖYLE ŞEYLERİ HİÇ BİLMEZDİM MEĞER NİKAHIMDA ÖĞRENDİM
BEBEĞİNİZİN HALASI ÇOK AYIP ETMİŞ AMA ETME BULMA DÜNYASI
KIZKARDEŞİMİN DURUMU BENDEN DAHA İYİ BEBEĞİ OLDU EŞİM BİR CUMHURİYET ALTINI VERDİ BANA AZ GİBİ GELDİ BİZ YETİMİZ ANNEMİZ YOK TEK KIZKARDEŞİM ONEDENLE ÜZERİNE 100 LİRA DAHA İLAVE EDİP KÜNYE TAKTIM DOĞUMDA BEBEĞEDE MİNİK ALTIN
ONEYAPTI DERSİNİZ BİR BATTANİYE BEĞENMİŞTİM ÖNDEN FERMUARLI 25 LİRA BABASI ALSIN İHTİYAÇLARINI DEDİ
VALLAHİ KİMSE KİMSEYE GÜVENİP ÇOCUK YAPMIYO AMA İNSAN İLGİ VE DEĞER GÖRMEK İSTİYO BEN İKİNCİ BEBEĞİNDE BİR ÇEYREK TAKARIM ODA BELKİ HEP VERİCİ OLDUM HAYATTA 33 YAŞINA GELDİM ÜZÜLMEKTEN SAÇIM BEYAZLADI DEĞER GÖRDÜĞÜNÜZ KADAR DEĞER VERİN ARKADAŞLAR BU BENİM EDİNDİĞİM TECRUBE:gitme:

canım çok haklısın benimde kimseden bi beklentim yok ben çocuğumu onun taktığı künyeylemi büyütcem allaha şükür kimseye güvenip çocuk yapmadım ama sen enayi gibi götür götür oda böyle yapsın işte böyle şeyler olunca insanları daha çok tanıyoruz ve kırılıyoruz bundan sonra bizde ona göre davranırız

valla haklı buldum seni o ne ya hiç almasaymış daha iyi bunu mu layık görmüş yani senin oğluna sende alma canım bişey anlasın anlar herhalde

peki kızlar herkesin yazısını okudum garip ama benim başıma gelen olay gibi tuhaf bişey olamazmı
bende bi halayım 3 yıl önce abimin oğluna ilk doğum gününde künye aldım tanıdık bi kuyuncu değildi 14 ayar diye aldım 5 gram dedi bide işçilik var dedi ben aldım tan bir yıl çocuğun kolunda kaldı sonra kırıldı yengem bunu verip daha kalın bişey alalımmı dedi tamam dedim evimize yakın bi kuyumcuya gitik bize bu 8 ayar para tutmaz hatıra diye saklayın bence dedi öyle utandım ki kaç gram diye sordum 4 gram dedi aldığım yere götürdük adam bunu size ben satmadım dedi ve sizi tanırdım ben ilk kez görüyorum dedi ve o künye hala duruyo allahtan abim ve yengem benden hiç şüphelenmediler inanın insanlar artık çok tuhaf benim düğünümde 4 tane sahte çeyrek altın takılmıştı ve eminim bunu hiçbir tanıdığımız bilerek yapmaz

Back
X