• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dert değil ama bi yorum yapın lütfen arkadaşlar

kayradorugum

23.12.2009/15:00
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2009
457
7
96
37
Eskişehir
selam kızlar benim sorunum görümcem;
6 ay önce oğlum oldu daha doğalı 1-2 hafta olmuştu görümcem eşimi arayıp biz yeğenime künye alcaz haberiniz olsun demiş hani başka kimse almasın diye bende sevindim bizi ne kadar düşünüyo yeğenini ne kadar seviyo diye düşündüm saf saf neyse aldılar getirip verdiler bende açıkçası pek beğenmedim geçen hafta satıyımda daha iyi bişi alıyım dedim onun aldığı 22 ayar gibi duruyo iyi para eder dedim kafa kafaya alırım dedim götürdüm kuyumcuya adam daha eline alır almaz bu sekiz ayar pek para etmez bu en değersiz altın dedi tarttı 2gr gelmesine rağmen 30tl etti inanın şok oldum ben 8 ayar altın olduğunu bile bilmiyodum satmadım tabi 14 ayarlar en az 150den başlıyo bide adam suratıma biz bu ayarda satmıyoz değersiz bunlar dedi wallahi rezil oldum eşimi aradım çok üzüldü oda şok oldu bide dediki ZATEN BEN ABLAMDAN BU ZAMANA KADAR DOĞRU DÜRÜST BıŞEY GÖRMEDıM DEDı
bizim gibi evleri kira değil bişey değil bi tane kardeşinin çocuğu oldu inanın künye dışında bi tane takım alıp gelmediler o kadar cimriki görümcem alcaktık bulamadık hep bahane ben dışardan bi insan olmama rağmen onun kızına her doğum gününde bişey alıp gittim normaldede bişey beğendiysem alıyorum kızına
ama bu kendinede böyle nerde ucuz var onu alır kalite anlayışı diye bişey yok bunda kocası savuruyo içiyo parayı savuruyo buda nasıl sıksam diye bakıyo

Son düzenleme:
zaten hep öle olur
bısı yapıosan karsılık amaclı yapmıcaksın
cunku hıc bır zamn karsılıgı gelmez
sende ona gore davranırsın
ben olsam sölerım kuyumcu böle dedi die
orda burdada yegenıne bıleklık aldı dıe hava atar :)
aman bebegının canını sag etsınde bosverrrrr
kocan zaten bılıomus ablasını ...

bazı insanların kendini akıllı zannetmesine sinir oluyorum..sizin örnekde de bariz belli bu
tamam hediyedir
büyüğü küçüğü olmaz ama insan önce atıp tutuyorsa ya tam yapmalı ya hiç yapmamalı...
maddi durumu olmayanlara lafım yok ama bazı şeyleri farklı gösterip olduğundan farklı
şeyler yapmak çok saçma geliyor bana.

ortaya çıkmaz sanıodu de mi
ben olsam arar sölerim hatta nie ben arıyorum
kardeşine aratır bilgi dağaracığımıza
8 ayar altının olduğuna da kattığı için teşekkür ettiririm.

8 ayarmı duymuştum ceyrek altınıda 15lira onun satıncada 7 lira:1:
insan utanır ya sende 8 ayar bişi al kendine götür hosuma gitti sana aldım pahalı değil 8 ayar de kaydirigubbakcemile3

benimde dügünde 8 ayar hediyelik bilezik takilmis..
biz bozdurmaya utandik,millet satin alip takmaya utanmiyor ama napicaksin ki..
amaaan canim..sana bi arkadas tavsiyesii...
karsilik beklersen hep hayal kirikligi yasayan taraf olursun,hep incinirsin...
gereken insanada gerektigi kadar deger ver sende..
bak ne güzel esinde biliyor kimin ne oldugunu..
bosver arkadasim üzüldügünle kalirsin...

okurken bir an sahte diyeceksin sandım
ama 8 ayarmış gerçi onuda ilk defa duydum
sende o sana nasıl davranıyorsa öle davran
sende sokakta bulmuyorsun parayı sonuçta

arada bizim geline şu yazıları okutsammı aceba diyorumsempatiksalakcinni elalemde ne görümceler var görsünde bizim değerimizi bilsinnkaydirigubbakcemile3 arkadaşım cimrilik değil sadece yaptığı edepsizlikte... 30 liralık bir elbise alsaymış bariii... en azından daha az hayal kırıklığına uğrardınn... tabii sorun getirdiği hediye vs değil ama bilemiyorum yani özellikle başkasına bişey alıyorsam en kalitelisi en iyisi olsun diye düşünürüm bennn... görümcende tam tersi durum sanırımm

8 ayarı nerden bulmuş yahu :)
O da yetenek işi ben o ayarda bir altın olduğunu bile bilmiyorum..

ayrıca 8 ayarı ılk defa duydum :)
cımrı oldugu kadar yeteneklıymısde :)))))

sekiz ayarı ilk defa duydum insan onu takmaya utanır yiğenine

ortaya çıkmaz sanıodu de mi
ben olsam arar sölerim hatta nie ben arıyorum
kardeşine aratır bilgi dağaracığımıza
8 ayar altının olduğuna da kattığı için teşekkür ettiririm.

insan utanır ya sende 8 ayar bişi al kendine götür hosuma gitti sana aldım pahalı değil 8 ayar de kaydirigubbakcemile3

okurken bir an sahte diyeceksin sandım
ama 8 ayarmış gerçi onuda ilk defa duydum
sende o sana nasıl davranıyorsa öle davran
sende sokakta bulmuyorsun parayı sonuçta

ewet kızlar kuyumcu yüzüme vurana kadar bende 8 ayar altın satıldığını bilmiyodum ama 22 ayar gibi duruyo kuyumcuya neden 22 ayar gibi duruyo dedim oda içine bişeyler katıyolar parlasın diye dedi yerin dibine girdim ben onu satmaya kalkınca utandım ki öle bişiyi almaya utanırım insanları kandırdığımı düşünürüm ama oda 2, çocuğu düşünüyo böyle şeyler karşılıklı bütün günümü kuyumcularda geçirip en ucuz şeyi bulcam (onun yaptığı gibi):olmaz:

arada bizim geline şu yazıları okutsammı aceba diyorumsempatiksalakcinni elalemde ne görümceler var görsünde bizim değerimizi bilsinnkaydirigubbakcemile3 arkadaşım cimrilik değil sadece yaptığı edepsizlikte... 30 liralık bir elbise alsaymış bariii... en azından daha az hayal kırıklığına uğrardınn... tabii sorun getirdiği hediye vs değil ama bilemiyorum yani özellikle başkasına bişey alıyorsam en kalitelisi en iyisi olsun diye düşünürüm bennn... görümcende tam tersi durum sanırımm

canım bende senin gibi düşünüyom birine bişi alırken çok titiz davranırım kullanabileceği işine yarayan bişey olsun diye ama bizimki hediye aldıkmı aldık o kadar
bende eşime senin dediğini dedim keşke bi takım alsaymışta gözümüzde bu kadar küçülmeseymiş
bide acelel acele alıp getirmesinin ben künye alcam başkası almasın demesinin sebebide galiba ucuz 8 ayarlık künye bulmasıymış....

bu dediğini yapabilirim ama onun gibi 8 ayar bişey bulabilirmiyim acaba çünkü kuyumcu her yerde satılmaz dedi aslında buda yetenek işi yani tebrik etmek lazım

bence 8 ayar değerinde başka ziynet tak
o künyeyi takarsan eline koz vemiş olursun ona künye taktımda beğenmedi der gibi laflar söyleyebilir

oğluna gelen bileklikleri kuyumcuya götürüp çocuğun hesabına güzel birşleyler yapmak istediğim sırada aldığın altının 8 ayar altın olduğunu öğrendim kuyumcun seni kandırmış olabileceği aklıma geldi de

burada bence 8-22-24 vs. ayarlardan ziyade en azından ''düşünmüş almış olsun'' demelisiniz (bence)
benim kızıma çeyrek bile gelmedi ama canları sağolsun Allah ta muhtaç etmesin diyip geçiyorum.
bence rezil olmadınız. dediğim gibi olsun düşünmüş diyin bir nevi hatıra olarak saklayın....

Back
X