• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert değil ama can sıkıcı

Arkadaşlar, ben çok şey yaşadıktan sonra eşimin ailesine belli bir mesafe koydum, eskisi gibi değilim muhtemelen bunu anlıyorlardır belkide anlamıyorlardır şaşırmam pişkin insanlar çünkü, neyse bu mesafe koymamdan öncede böyleydi kaynatam yeni tel alıp facebook açmış bende eşimde ekli HALİYLE! Şimdi tabi bütün sülale de ekli, diğer iki torununun, kardeş çocukları, onların çocukları hepsinin fotosunu beğenir yorum yapar benim oğlum hiç bir fotosunu beğenip yorum yapmaz, bugün özellikle güzel bir gelişmeyi paylaştım herkes iyi dileklerini yazmışlar sağolsunlar bunda yine tık yok, normalde de öyle olsa tamam diycem ama sözde çok özler has torun der sever ilgilenir yani sevmediklerini düşünmüyorum sırf bana gıcık olduğu için bunu yaptığını düşünüyorum ama bunuda kabul etmiyorum bu çok çabuk torunu gözden çıkarmak, zaten basit karakteri zayıf bir insan mümkün olduğunca can sıkıcı cıvık hareketlerinden uzak duruyorum, yani kısaca ben bunu faceden silmek istiyorum o zamanda kıymete binecek bak bak silmiş olacak ne yapayım bu konu ile ilgili

ya allah askina guzel kardesim, bosver. hic yokmus gibi davran, silerek polemik bile olma.

fotolari begenince elinize ne gecekcek yada begenmeyince ne kaybediyorsunuz ? bosverrrr tatli canindan zorun mu var.

Boşver beğenmesin
Gördüğünde hafiften laf dokunduruver Facebook'ta torununun fotoğraflarını hiç görmüyorsun hiç beğenini alamadık De hafif gülerek ayarı ver gitsin

Back
X